satocan58 link=topic=7169.msg392903#msg392903 date=1304353664' Alıntı:Nassiniz benim bölümün giymetli elemanlari.))) Umarim herkes iyidir. ALmanyada yine güzel bi bahar havasi var. Hafta sonu bahcedeydik, 2 hafta önce tuttugum alabaliklar vardi buzlukda. Mangalda yaptim ama sanki eksigi vardi. Varmi elinde baska tarif olan...
[/quot
satılmış gardaşım alabalık fırında daha lezzetli olur. mantarlı, tereyağlı, kaşarlı yapacaksın. arkasınada tahin helvası ile sütü karıştırıp
fırına süreceksin. fırından alınca üzerine dondurma koyacaksın. ailece eş dost yiyeceksin. afiyet olsun.
Allah kolaylık versin zor bir günmüş nail kardeşnailyetek link=topic=7169.msg393542#msg393542 date=1304445590' Alıntı:S.a. iyi akşamlar sevgili dostlar.
Kötü bir gündü; sabah malları yükleyip mal pazarına gittik, pazara döndüğümüz kavşakta mal herifler trafik kontrolü yapıyodu, tam kavşağı dönerken kırmızı yandı, fren yaptım mallar kaydı, bende karşıdan gelen olmadığı için geçtim.
Mal herifler ceza yazmışlar 140 tl, birde ardımdan gelen araçtan haber yolamışlar.Neyse pazarda mal çok kalabalıktı, piyasayı yerden yere vuran mallar çakılıydı, satamadık geri geldik. Buğdaylara ilaç atmaya gittim, malın biride holderin ayarı ile oynamış, yağmur sıkıştırdı v.s. derken 400 lt 15 dekara zor yetti. Adeta mal gibi oldum.
Buğdaylarda öyle ot gelmiş, adeta jübile yapasım geldi. Malların gübre remorku dolmuş, az önce onu boşaltıp geldim. Kısacası ' mal ' lı ve mal gibi olduğum bir gündü.
Bunlara burda size niye yazdım.? onu bile bilmiyorum..![]()
dertlisin nail abi. dertli olmamak eldemi. Anlayıp dinlemeden bilip yormadan yazarlar cezayı gelde sinir olma sop-*-sa aksilikler üst üste geldimi o dahada kötü. ıh-*-snailyetek link=topic=7169.msg393542#msg393542 date=1304445590' Alıntı:S.a. iyi akşamlar sevgili dostlar.
Kötü bir gündü; sabah malları yükleyip mal pazarına gittik, pazara döndüğümüz kavşakta mal herifler trafik kontrolü yapıyodu, tam kavşağı dönerken kırmızı yandı, fren yaptım mallar kaydı, bende karşıdan gelen olmadığı için geçtim.
Mal herifler ceza yazmışlar 140 tl, birde ardımdan gelen araçtan haber yolamışlar.Neyse pazarda mal çok kalabalıktı, piyasayı yerden yere vuran mallar çakılıydı, satamadık geri geldik. Buğdaylara ilaç atmaya gittim, malın biride holderin ayarı ile oynamış, yağmur sıkıştırdı v.s. derken 400 lt 15 dekara zor yetti. Adeta mal gibi oldum.
Buğdaylarda öyle ot gelmiş, adeta jübile yapasım geldi. Malların gübre remorku dolmuş, az önce onu boşaltıp geldim. Kısacası ' mal ' lı ve mal gibi olduğum bir gündü.
Kolay gelsin nail abim..YIlmak yok, sen örnek adamsin. Insallah cikan ürünün cektigin cileyi unutturacak kadar cok olur...nailyetek link=topic=7169.msg393542#msg393542 date=1304445590' Alıntı:S.a. iyi akşamlar sevgili dostlar.
nail abi kolay gelsin allah yardımcın olsun bugün erken yat sabaha bişeyin kalmaznailyetek link=topic=7169.msg393542#msg393542 date=1304445590' Alıntı:S.a. iyi akşamlar sevgili dostlar.
mete26 link=topic=7169.msg393200#msg393200 date=1304403398' Alıntı:Mete abi, ben öyle detaylarla ugrasamam yaw.))) simdi bi düsündümde, mantari nere koyacaz, tereyagi nere sürecez..Karisik is...Ben firinda yapinca altina baharatlanmis dilinmis patates diziyom, üstüne icine defne yapragi ve limon konulmus ve yaglanmis baligi atiyom..40 dakkada mis gibi.))satocan58 link=topic=7169.msg392903#msg392903 date=1304353664' Alıntı:Nassiniz benim bölümün giymetli elemanlari.))) Umarim herkes iyidir. ALmanyada yine güzel bi bahar havasi var. Hafta sonu bahcedeydik, 2 hafta önce tuttugum alabaliklar vardi buzlukda. Mangalda yaptim ama sanki eksigi vardi. Varmi elinde baska tarif olan...
[/quot
satılmış gardaşım alabalık fırında daha lezzetli olur. mantarlı, tereyağlı, kaşarlı yapacaksın. arkasınada tahin helvası ile sütü karıştırıp
fırına süreceksin. fırından alınca üzerine dondurma koyacaksın. ailece eş dost yiyeceksin. afiyet olsun.
A.slm hacım sıkma canını be yaw herşey olacağına varır sıkıştıysan iki gün gelem yardımanailyetek link=topic=7169.msg393542#msg393542 date=1304445590' Alıntı:S.a. iyi akşamlar sevgili dostlar.
Nerelerdesin muhtarAğır Abi link=topic=7169.msg393581#msg393581 date=1304447771' Alıntı:A.slm hacım sıkma canını be yaw herşey olacağına varır sıkıştıysan iki gün gelem yardımaha bu arada tekrardan hoşgeldim
![]()
Hoşgeldin muhtar.. özlettin kendiniAğır Abi link=topic=7169.msg393581#msg393581 date=1304447771' Alıntı:A.slm hacım sıkma canını be yaw herşey olacağına varır sıkıştıysan iki gün gelem yardımaha bu arada tekrardan hoşgeldim
![]()
altansat link=topic=7169.msg393548#msg393548 date=1304445751' Alıntı:Allah kolaylık versin zor bir günmüş nail kardeş![]()
atabey link=topic=7169.msg393552#msg393552 date=1304446106' Alıntı:nail abi kolay gelsin allah yardımcın olsun bugün erken yat sabaha bişeyin kalmaz
rocky link=topic=7169.msg393550#msg393550 date=1304446029' Alıntı:dertlisin nail abi. dertli olmamak eldemi. Anlayıp dinlemeden bilip yormadan yazarlar cezayı gelde sinir olma sop-*-sa aksilikler üst üste geldimi o dahada kötü. ıh-*-s
altansat link=topic=7169.msg393548#msg393548 date=1304445751' Alıntı:Teselli için sağolun dostlarım, iyiki varsınız.. alk-*sAğır Abi link=topic=7169.msg393581#msg393581 date=1304447771' Alıntı:A.slm hacım sıkma canını be yaw herşey olacağına varır sıkıştıysan iki gün gelem yardımaha bu arada tekrardan hoşgeldim
![]()
Bu arada foruma hoşgeldin Muhtarım..
Minnet borçluyum trakkulüpe..beni ben gibi yaşatıyor..
Bu arada köy odasını bi dolaşıp geleyim, ilerleyen saatlerde görüşürüz..![]()