En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

:d nerde kimyasal dengede basınç hacim ilişkisini inceliyom :D düzeyli bir ilişkileri var biri artınca biri azalıyo :D

doganbey1 link=topic=7169.msg400567#msg400567 date=1305409758' Alıntı:
:d nerde kimyasal dengede basınç hacim ilişkisini inceliyom :D düzeyli bir ilişkileri var biri artınca biri azalıyo :D

bunların ilişkilerinde trakkulubun yerı çok önemlı galıba ;D çıkmadıgına gore burdan ıuy*u-*

Kırıkkale ' deki New Holland bayisinde Steyr ' in bir kaç tane modelini görmüştüm, yanlış görmüş olabilir miyim yoksa Steyr ' ler de Türkiyeye gelmeye başladı mı ? :S

Muhtarım valla çıkamıyom ki bi ona bi buna :D
Ahmed abi( holland) evet var ama 35 bin yoro der 95 liğine :D

atabey link=topic=7169.msg400579#msg400579 date=1305410342' Alıntı:
uyumadım dergi kapağını hallettik logo işiyle uğraşıyorum ıuy*u-* zuha-*-s

kapak resmıne resım verebılırım yuvarlar balya resımlerınden bırde orkel balya maıkınası makınayı kralın arkasında gorenler hayret etsın kral bu makınayı çalıstırabılıyormu :) dıye hayret etsın bıdakı sayıya şatıslar artar zuha-*-s zuha-*-s

doganbey1 link=topic=7169.msg400581#msg400581 date=1305410433' Alıntı:
Ahmed abi( holland) evet var ama 35 bin yoro der 95 liğine :D

Hımm anladım Doğancan. Fiyatının yüksek olduğunu tahmin etmiştim. Kayseri ' ye giderken otobüsle geçiyordum gördüm, bayinin önünde 90-100 hp civarı olabilecek 3 tane Steyr vardı ama Türkiye ' ye gelip gelmediğinden tam emin olamadığım için yanılmış olabileceğimi düşündüm. Dönüşte de tam Kırıkkale ' den geçerken uyumuşum tekrar görmek kısmet olmadı. :D Ama sevindim Steyr gibi bir markanın da getirilmiş olmasına. :)

Konyada bi galeride gördüm ben. 75 Lik 30 bin euro 95 lik 35 bin euro 2007 model bunlar. Senin dediğin yerdekilerde bayadan beri muhabbeti vardı sitede. Yani onlarda uzun zamandan beri satılık herhal :D

doganbey1 link=topic=7169.msg400588#msg400588 date=1305410821' Alıntı:
Konyada bi galeride gördüm ben. 75 Lik 30 bin euro 95 lik 35 bin euro 2007 model bunlar. Senin dediğin yerdekilerde bayadan beri muhabbeti vardı sitede. Yani onlarda uzun zamandan beri satılık herhal :D

Yalnız kardeş, 95 lik modeli için 35 bin euro pek pahalı gelmedi bana. Yani 2007 model ama ne bileyim traktör hiç kullanılmadıysa alınabilir. :D

(35.000 EUR = 78.8106 TL )
...

:D :D valla satış yapması için böyle abi. Sonuçta bekleyen mal. Ben anlamıyorum. Ulan be adam o fiyatı istiyon 1 seneyi geçti hala elinde makina. Dediğim fiyata ver. aldığın parayı git başka işe yatır ondan kazancın la zaten beklediğinden fazla kazanırsın. Böyle hem bekliyo değer kaybediyo hemde satılcakmı belli değil

Haklısın tabi, traktörün galeride bekleyip model kaybetmesinin bir kazancı olmaz, ama kısa zamanda paraya çevirir o parayla başka makinelerden kazanırsa daha iyi ama işi bilmiyor adamlar. :D

İyi geceler dostlar.. İletilerinizi alıntı yapamadım,:) sağolun teşekkürler dana mevzusu için. danaları hem sünnet için hemde inşaat için sattık, besi işi yer müsait olmayınca zor oluyor.. Damızlık düvelerimiz var, onlar kazara falan erken inek olmasınlar diye danaları ahırdan uzaklaştırdık..:D
Bu arada bakanın tabiri ile; spekülatörler piyasaya birer birer çıkmaya başladı, canlı dana piyasası düşüyor sürekli..:D:D