En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

doganbey1 link=topic=7169.msg400696#msg400696 date=1305449913' Alıntı:
A.s ve S.a :) Bilecikten güneşli bir öğlen. Keşanda dallık yapılacakmış bugün ahh ahhh :( Nail abi ne görevler düşerse yaparız Allahın izniyle. Merak etme. Yeterki otogardan karşılayın bizi :D
buyuk ıhtımal araba ıle gelecem dogan otogarda bulusuruz ctesı gunu .. beraber gecerık mahmuduye ye .. ayrıca bu teklıfım herkes ıcın gecerlı . kutahya otogardan mahmudıye yolcusu kalmasın :D

ertac sahın link=topic=7169.msg400706#msg400706 date=1305451446' Alıntı:
buyuk ıhtımal araba ıle gelecem dogan otogarda bulusuruz ctesı gunu .. beraber gecerık mahmuduye ye .. ayrıca bu teklıfım herkes ıcın gecerlı . kutahya otogardan mahmudıye yolcusu kalmasın :D
Bu sorunuda hallettik :D ön koltuk benim hostluk yaparım :D

CÜmleten iyi aksamlar...Umarim iyidiriz, benim moral sifir sifir sifir sifir...Bugün baliga gittim, ulan koca koca baliklar önümde dans ediyo ama biri oltaya vurmuyooo. Denemedigim yemde kalmadi. Solucan, kurt, hamur, misir... Bi ben degil belki 20 kisiydik sadece 3 kisi tuttu, o dürzülerde diger 20 kisinin hakkini tuttu herhal. Hic bos yok adamlarda, bide yemi takarken gizli gizli takiyolar millet görmesin diye..))) hele bi tane Störe diye bi balik vardi, abartmiyom 150 cm, belki 35 40 kiloluk...Biz normal alabaligada raziydik ama bu sefer elimiz bos döndük...

Muhtarım inşallah cumartesi öpleden sonra geliriz :D sende gel bizimle. birde bi flama yapalım TRAK KULÜP diyerekten :D asalım köye öyle girelim

S.a iyi akşamlar arkadaşlar.. Ertaç kafileyi ayarlamaya başlamış, inşallah güzel bir düğün yapıcaz.. Düğün sonu piknik garantisi var.. İster orman da, ister ovada..:D