En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Asil o senin güzelligin elvan im.))) La elvan yoncayi bicmis babam. Bugün tirmiklarim diyodu ama havalar iyi degilmis. Sizin orda durum ne. Masallah bu senede acayip yonca düsmüs..Hayirlisiyla islatmadan bi ataydik iceri...

Neyse ben bahceye kahvaltiya gidiyom. Bugün biraz resim cekim size..

Çek resimleri bakalım abi:) bizim burda:) dur bi bakıyim:) 2 3tane küçük bulut var satılmış abi:) yalnız varya güneş olmasına rağmen üşüyorum o derece poyraz var.

satocan58 link=topic=7169.msg420004#msg420004 date=1308815031' Alıntı:
Asil o senin güzelligin elvan im.))) La elvan yoncayi bicmis babam. Bugün tirmiklarim diyodu ama havalar iyi degilmis. Sizin orda durum ne. Masallah bu senede acayip yonca düsmüs..Hayirlisiyla islatmadan bi ataydik iceri...

madem biçmiş tırmiklasin abi bugün de yarı oldu artık yağmasa hemen balye yaptırsin. Şimdi ben meteoroloji ' nin yalancisiyim. Sivas ' ta pazartesi günü yüzde 20yağış var başka yok. Ben genelde burayı takip ederim çoğu ' da doğru çıkıyo.

satocan58 link=topic=7169.msg420004#msg420004 date=1308815031' Alıntı:

afiyet olsun sato ben evimi köye taşıdım bile servisle gelip gidiyom işe
GENÇ EYMIRLİ link=topic=7169.msg420015#msg420015 date=1308816244' Alıntı:
Çek resimleri bakalım abi:) bizim burda:) dur bi bakıyim:) 2 3tane küçük bulut var satılmış abi:) yalnız varya güneş olmasına rağmen üşüyorum o derece poyraz var.
poyraz iyidir yiyen ekinlerin daneleri dolgun olur :)

Olmaz mi dayı olmaz mi:) hele benim için gölge aramak zorunda kalmıyom:) yaw o değilde komşu karşıda fig ' leri biçiyo. Ben oturuyom

S.a. cümleten.. Sağım mavi solum kırmızı.. Türk Traktörden sevgiler :) stajda birinci haftanın sonuna geldik :)

Günaydın trakkulup bugün kazaya çekmeye gitcem sıcakda zor ama belki fotograf çekerim.. Herkese bölümlerinde hayırlı işler.. :D

GENÇ EYMIRLİ link=topic=7169.msg420263#msg420263 date=1308887800' Alıntı:
Günaydın canlar:) gününüz hayır ola cumaniz mübarek ola
günaydın elvan
EFSANE ÜCRETLİ link=topic=7169.msg420265#msg420265 date=1308889632' Alıntı:
Günaydın trakkulup bugün kazaya çekmeye gitcem sıcakda zor ama belki fotograf çekerim.. Herkese bölümlerinde hayırlı işler.. :D
günaydın kolay gelsin
günaydın trakklüp hayırlı sabhlar ve hayırlı işler cumanız mübarek olsun Allah (cc) yenilerine erdirsin.

Günaydın gardaşlar alaattin abi hoşgeldin görünmüyordun üç gündür

Ağır Abi link=topic=7169.msg420273#msg420273 date=1308896300' Alıntı:
Günaydın gardaşlar alaattin abi hoşgeldin görünmüyordun üç gündür
günaydın muhtar işler yoğun biraz evide köye taşıdım internet bağlatmadım daha o yüzden forma giremiyom.