En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

slm trakkulüp halkı topic almış başını gidiyo 514 sayfaya gelmiş muhabbetiniz bol olsun şafak karanlık

ben daha yeni geldim kazayadan babam cenazeye gitti bende tarlaya sıcakta zor çifçilik hiç esmiyoda duyduğuma göre heralde yağışlar geliyomuş doğru mu?

günaydinmi desem, iyi gecelermi desem bilmiyom. eve yeni geldim. malum coluk cocuk izindeler. ister sitenin acilisi ister kapanisi diyin. hersey gönlünüzce olsun...

Günaydin ahali...Bu ne tembellik yaw. Dünden beri kimse ugramamis. Gece 03:00 de yattimki belki sabah gec saate kadar doya doya uyurum diye. Ama yine erkenden hortladim. Calisanlara kolay gelsin, calismayanlara iyi istirahatler...

Günaydın arkadaşlar, bügün pazar olduğundan herhalde ki herkes uykuda olsa gerek. Çapa işlerini falan bitirdim, çocuklarda istiyor, bugün balığa gidicem. Hem biraz hava almış oluruz. Tarlalara çalışmaya gidecek olanlara kolay gele, Benim gibi balığa gidecek olan arkadaşlara da rastgele. :)

768 link=topic=7169.msg420689#msg420689 date=1309068630' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar, bügün pazar olduğundan herhalde ki herkes uykuda olsa gerek. Çapa işlerini falan bitirdim, çocuklarda istiyor, bugün balığa gidicem. Hem biraz hava almış oluruz. Tarlalara çalışmaya gidecek olanlara kolay gele, Benim gibi balığa gidecek olan arkadaşlara da rastgele. :)
Balikmi.))) Yaw bendemi gidim acaba.))) Gerci bizim gittigimiz yerde alabalikdan baska sansimiz olmuyor. Kocaman sazanlar mersin baliklari gözümümüz önünde cirit oynuyor ama oltaya gelen yok. Bu arada sazanda hangi teknigi kullaniyon abi...

satocan58 link=topic=7169.msg420691#msg420691 date=1309069143' Alıntı:
Balikmi.))) Yaw bendemi gidim acaba.))) Gerci bizim gittigimiz yerde alabalikdan baska sansimiz olmuyor. Kocaman sazanlar mersin baliklari gözümümüz önünde cirit oynuyor ama oltaya gelen yok. Bu arada sazanda hangi teknigi kullaniyon abi...

Esas benim gitmem lazım o şekilde balık çeşitliliği bol olan bir yere. Bizim buralarda artık balık olayları eskisi gibi değil. Bizim bölgemizde herhalde biraz balıkçı çok, nerede balık var diye duysak senesine varmıyor ki o bölgede de balık falan kalmıyor. Biz sazanlar için oltalara solucan takıyoruz, o görünen balıklar zaten oltaya ne takarsan tak oltaya bakmıyorlar bile. onların hakkından sadece zıpkın geliyor. Kenara yakın sığ bir yerde iseler serpme de atılır. Tabi ki o şekillerde avlanmak yasak değilse.

Bu senenin ilk hasadi olan yonca su tasiniyor. Gecen sene 80 dönümden 600 balye atmistik. Busene 60 dönümden yine 600 belki daha fazlasi. Ayrica toprak nemli oldugu icin hemen yesermeye baslamis. Bu hafta az bi yagmur yagsa 2. dede 400 kadar aliriz sanirim...Bu bereketi insallah harmandada görürüz...

GENÇ EYMIRLİ link=topic=7169.msg420694#msg420694 date=1309070942' Alıntı:
S.a millet şimdi gelin arabası süslediyorum şu düğün bi bitey di işlere başlardık
Günaydin elvan. Ulan köy dügünü görmeyeli epey oldu haa...Gecen sene gittim, oda gec olmustu. Ekipte saglamdi, biz dügünle pek ilgilenemediydik.)))

768 link=topic=7169.msg420693#msg420693 date=1309070098' Alıntı:
Esas benim gitmem lazım o şekilde balık çeşitliliği bol olan bir yere. Bizim buralarda artık balık olayları eskisi gibi değil. Bizim bölgemizde herhalde biraz balıkçı çok, nerede balık var diye duysak senesine varmıyor ki o bölgede de balık falan kalmıyor. Biz sazanlar için oltalara solucan takıyoruz, o görünen balıklar zaten oltaya ne takarsan tak oltaya bakmıyorlar bile. onların hakkından sadece zıpkın geliyor. Kenara yakın sığ bir yerde iseler serpme de atılır. Tabi ki o şekillerde avlanmak yasak değilse.
Valla abi bizim gittigimiz yer ticare göl. Baska sulara yanasamiyoz.))) Ehliyet yapar gibi gidip balik tutma sertifikasi alman lazim, ve yine hangi suda avlanacaksan oraya cüzzi bi miktar aidat ödeyeceksin. Yoksa her yanimizda dere var. Ben olta disinda bi bizim köydeki yöntemimizden zevk aliyorum. Oda biraz masaggatli, ayricada ekip calismasi olmadan olmuyor. 3 4 saat amelelik yapmak lazim...Ag, serpme, germe bana göre degil...

satocan58 link=topic=7169.msg420695#msg420695 date=1309071429' Alıntı:
Bu senenin ilk hasadi olan yonca su tasiniyor. Gecen sene 80 dönümden 600 balye atmistik. Busene 60 dönümden yine 600 belki daha fazlasi. Ayrica toprak nemli oldugu icin hemen yesermeye baslamis. Bu hafta az bi yagmur yagsa 2. dede 400 kadar aliriz sanirim...Bu bereketi insallah harmandada görürüz...

Günaydin elvan. Ulan köy dügünü görmeyeli epey oldu haa...Gecen sene gittim, oda gec olmustu. Ekipte saglamdi, biz dügünle pek ilgilenemediydik.)))
günaydın satılmış abi. Senin yonca epeyi cokmus. Ben düğünleri sevmiyom yaw . Herkese hayırlı işler. Bir iki gün uğrayamayiz siteye heralde:)

S.a ahali krala çeki düzen verip yonca biçmeye gidecem hava bulutlu metorojen yağış yok gösteriyor yağarsa mahkemeye veririm zararı çıkarttırırım :D

S.a ahalii..herkteyim, ot biçimindeyim, v.s. o biçim soğuk var. don-*s Varsa sıcaklayan, yaylamıza beklerim..:)
Ağır Abi link=topic=7169.msg420719#msg420719 date=1309081219' Alıntı:
S.a ahali krala çeki düzen verip yonca biçmeye gidecem hava bulutlu metorojen yağış yok gösteriyor yağarsa mahkemeye veririm zararı çıkarttırırım :D
Hacı otlardan birazını biçtim dün akşam, fiğler için yarının geçmesini bekliyorum, kronik balyacı sıkıntısı başgösterdi, yokmu para kazanmak isteyen..? :S

S.a millet pancarı sulamaya başladık ıslandım dondum don-*s yazın ortasında yağmurlukla geziyom ya olacak iş mi duva*-*0

anayurtlu link=topic=7169.msg420814#msg420814 date=1309109321' Alıntı:
S.a millet pancarı sulamaya başladık ıslandım dondum don-*s yazın ortasında yağmurlukla geziyom ya olacak iş mi duva*-*0

Bu yıl , yaz bu şekilde geçecek herhalde, kıştan farkı sadece kardan adam noksan. :)

nailyetek link=topic=7169.msg420792#msg420792 date=1309106306' Alıntı:
S.a ahalii..herkteyim, ot biçimindeyim, v.s. o biçim soğuk var. don-*s Varsa sıcaklayan, yaylamıza beklerim..:)Hacı otlardan birazını biçtim dün akşam, fiğler için yarının geçmesini bekliyorum, kronik balyacı sıkıntısı başgösterdi, yokmu para kazanmak isteyen..? :S

A.slm nail abi arıyorum ulaşamıyorum bazen çalıyor açan olmuyor :) aman fiğleri geçen yılki gibi yapma temkinli davran

anayurtlu link=topic=7169.msg420814#msg420814 date=1309109321' Alıntı:
Barış yaz ortasında üç gün kış yaşanacak diyorlar idare et söylenme :)
768 link=topic=7169.msg420819#msg420819 date=1309110125' Alıntı:
Bu yıl , yaz bu şekilde geçecek herhalde, kıştan farkı sadece kardan adam noksan. :)
Aman abi daha hasad yapacağız kar mar )))

Mıhtar öyle diyonda pancarda bi ıslanıyom nerdeyse b.kum donacak soğuktan don-*s söylenmeyipte napimm bim-*s