En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

selamun aleykum arkadaşlar hayırlı akşamlar
nailyetek link=topic=7169.msg421054#msg421054 date=1309189315' Alıntı:
S.a. iyi akşamlar dostlar, hastayım, üşüyorum, bedenim ağrıdan dökülüyo sanki, kral ateşine yakalandım galiba..:(
geçmiş olsun nail abi : ' (

cümleten iyi aksamlar. umarim herkes iyidir...

Nail abi, kralin günahini aldin demekki. ne demisler'at sahibine göre kisner'...Oda bakti sende is yok dedi ben böyle biraz nazlaniyim hemen isyanlarda diye karaladin garibi...

EFSANE ÜCRETLİ link=topic=7169.msg421056#msg421056 date=1309189523' Alıntı:
Aleyküm selam geçmiş olsun..
memory43 link=topic=7169.msg421060#msg421060 date=1309191470' Alıntı:
selamun aleykum arkadaşlar hayırlı akşamlar geçmiş olsun nail abi : ' (
Sağolun arkadaşlar..
satocan58 link=topic=7169.msg421070#msg421070 date=1309192960' Alıntı:
cümleten iyi aksamlar. umarim herkes iyidir...

Nail abi, kralin günahini aldin demekki. ne demisler'at sahibine göre kisner'...Oda bakti sende is yok dedi ben böyle biraz nazlaniyim hemen isyanlarda diye karaladin garibi...
İyi akşamlar Sato..Kral bi defa kalıbının traktörü değil bu 1.. 398 i yere göğe sığdıramıyolar, şöyle bi hayal ettim, onla bile bizim işler zor. sanki oda hayal kırıklığına uğratacak gibi geldi..
Tecrübelerim sonucu, bize şöyle cüssesi ufak beygiri yüksek bi traktör ideal olacak gibi..Arazi engebeli, tarllalar hem küçük hem çapı kaçık, eni boyu belli değil çok kenarlı yani..:) Birdfe toprak yapısı çok değişken, 5-10 adım arası sürekli tav değişiyor..

nailyetek link=topic=7169.msg421079#msg421079 date=1309195420' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar..İyi akşamlar Sato..Kral bi defa kalıbının traktörü değil bu 1.. 398 i yere göğe sığdıramıyolar, şöyle bi hayal ettim, onla bile bizim işler zor. sanki oda hayal kırıklığına uğratacak gibi geldi..
Tecrübelerim sonucu, bize şöyle cüssesi ufak beygiri yüksek bi traktör ideal olacak gibi..Arazi engebeli, tarllalar hem küçük hem çapı kaçık, eni boyu belli değil çok kenarlı yani..:) Birdfe toprak yapısı çok değişken, 5-10 adım arası sürekli tav değişiyor..

398 senin işi fazlası ile görür ... ama sen cüssesi küçük beygiri küçük derken sanki bir FENDT tarif eder gibi oldun o ayrı abi :))

OkayKANGAL link=topic=7169.msg421082#msg421082 date=1309195624' Alıntı:
398 senin işi fazlası ile görür ... ama sen cüssesi küçük beygiri küçük derken sanki bir FENDT tarif eder gibi oldun o ayrı abi :))
Yok yakınlarda bi 398.. valla para verip yine denemesini yapıcamda.. :) FENDT mi.. :S Abi tarllarda ki ahlat ağaçları aklıma geliyor, sınırlarda ki dokunulmazlık kazanmış kuş burnu, yemişken, güvem, alıç v.s. çalıları.. düşünemiyorum onların arasında yeşil Fenod u..:( yazık olur valla..

Ağır Abi link=topic=7169.msg421109#msg421109 date=1309198515' Alıntı:
S.A ben geldim hava ayaz yağmurlamayı bıraktım geldim saldım çayıra mevlam kayıra :)
A.selam hacım.. hoşgeldin.. yağmurlama ve sen düşünemiyorum..:) gelişmeler güzel yakında vahşi sulamadan damlama sulamaya geçeceğe benziyor gibi..

nailyetek link=topic=7169.msg421079#msg421079 date=1309195420' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar..İyi akşamlar Sato..Kral bi defa kalıbının traktörü değil bu 1.. 398 i yere göğe sığdıramıyolar, şöyle bi hayal ettim, onla bile bizim işler zor. sanki oda hayal kırıklığına uğratacak gibi geldi..
Tecrübelerim sonucu, bize şöyle cüssesi ufak beygiri yüksek bi traktör ideal olacak gibi..Arazi engebeli, tarllalar hem küçük hem çapı kaçık, eni boyu belli değil çok kenarlı yani.. :) Birdfe toprak yapısı çok değişken, 5-10 adım arası sürekli tav değişiyor..
398 geniş gündöndü arasına girmiyo hele çiftçeker olunca

S.a millet, köydeyim siteye pek giremiyorum, internet olayını rayına oturtunca paylaşım yapacağım inşallah. :) Görüşmek üzere selametle kalın...

S.a millet bütün islam aleminin kandili mübarek olsun.

Eve yeni geldim sayılır volkanla sabahtan beri pancar tarlaları arasında gidip geliyoz perte çıktık diyebiliriz barş:s

S.a trakkulup dostlarım hepinizin Mirac kandiliniz kutlu olsun işlerin yoğunluğundan ve ineternetteki bazı sorunlardan 1 haftadır nete giremiyorum

A.S ...S.A tüm ahali cümleten mahsülünüz bereketli,geceniz hayırlı,kandiliniz kutlu olsun anlş-*s