En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Öküz değil döven değil de anadut, patoz birde bunları işlemeye uşaklar olsa ağız tadıyla bi harman sürsek :)

mf_ford link=topic=7169.msg422163#msg422163 date=1309461241' Alıntı:
kusura bakmayın sizin muhabbeti böldüm topic olunca böyle oluyo
ne demek...sorun yok, bol bol bölde rekora bi adam daha yakin olak.))) artik kac yil sonra kirariz bilmem ama acelemizde yok zaten...

satocan58 link=topic=7169.msg422164#msg422164 date=1309461283' Alıntı:
bak bak bak. ))) adamlar parayla sattiklari mali koruyamiyo diye bide akilli olmuyolar hemi. ))) yaw bi ben ögrenemedim su oyunu, indiremiyom, indersem kuramiyom. en sonunda vaz gectim, kendimi bahceye vurdum. gercek farmville yapiyom...
en iyisi .bizde zati vilayetteyken oynaycaz diye indiriyoz.ama kotam yetmediğinde n yeni ağ keşifleri yaptım.yardım arıyoz benim kim olduğumu uzman biri bulabili rmi diye

satocan58 link=topic=7169.msg422159#msg422159 date=1309461080' Alıntı:
Nail abi ne anlatmis sen neyin derdindesin be mf ford.))) adam anadut diyo dögen diyo öküz diyo sen similationdan bahsediyon.)))
:) :) Sonra ikide konu patlatırlar, 100 hp civarı traktör alıcam ne önerirsiniz falan diye..:D

satocan58 link=topic=7169.msg422166#msg422166 date=1309461346' Alıntı:
ne demek...sorun yok, bol bol bölde rekora bi adam daha yakin olak. ))) artik kac yil sonra kirariz bilmem ama acelemizde yok zaten...
üj bej yıl sonra kırarız bea

nailyetek link=topic=7169.msg422171#msg422171 date=1309461540' Alıntı:
:) :) Sonra ikide konu patlatırlar, 100 hp civarı traktör alıcam ne önerirsiniz falan diye..:D
valla abi ne varsa eskilerde var...biz fosso yuz yaw.))) hani su alti sira arpa ile bi firma calisani konu acmis ürününü tanitmisti. yaw bi bakiyom dehset...yozgatta 750 kilo diyolar.))) hemen aradim, ana dedim bu sene size öyle tohum getirecemki arpa canavar olacak. ALTIIIRAN mi (altikiran) dedi.. Ulan biz ithal tohum tanitacaz diyoz, birak babami anam bana onu anlatiyor...

atabey link=topic=7169.msg422172#msg422172 date=1309461573' Alıntı:
slm arkadaşlar nevar neyok .
hos geldin gardas...bisey yok gibi...burda bi yagmur bi sicak..köydede hersey yolunda imis. 550 balyeyi zararsiz ziyansiz cekmisiz iceri. üc bes kisi ikinciyi islatmis.))) ulan dedim dizi takip edeceginize hava durumunu takip edinsene...

satocan58 link=topic=7169.msg422184#msg422184 date=1309461940' Alıntı:
hos geldin gardas...bisey yok gibi...burda bi yagmur bi sicak..köydede hersey yolunda imis. 550 balyeyi zararsiz ziyansiz cekmisiz iceri. üc bes kisi ikinciyi islatmis. ))) ulan dedim dizi takip edeceginize hava durumunu takip edinsene...
biz de dün 5 tane roman abi taşıdılar.jet gibi adamlar helal olsun güçç*-*

satocan58 link=topic=7169.msg422189#msg422189 date=1309462131' Alıntı:
gardas kusak farki var. ))) burda su an yazanlardan hic biri anlamaz senin oyunlardan...
tmm abi.anlayan varsa yardım etsin.ben birazdan çıkabilirim .yardımsever bilgililer gece yarısı ileti veya özelden mesaj atabilir

S.a trakkolik arkadaşlarım işler nasıl herkezin coğrafyasında arpalar çoğu yerde biçiliyor galiba bizdede sulama işleri yoğun.

S.a iyi geceler :)
bizde anadut deriz ama pek kullanmayız eskiden kullanılırmıştı şimdi yonca biçtkten sonra ot biçtikten sonra vs. onlarda kullanıyorz balyeyi makinacılar yapıyor zaten biz taşıyoz :D balya derken ekinleremi başladınız yada yoncamı ? biz yonca bağlatmayızda o yüzden bilmem :)
mf ford sakat iş benm bi arkadşın tanıdığı var adam 40 yaşlarında ama uzman hacker biraz muhabbet etmiştik adam terörist sitesini halletmiş sonra oraya asker resmleri fln koymuş altınada not bırakmış bida böle site açarsan pcni hallederm diemi ne sonra gene aynı adam aynı tür site açmış pm adresi fln bişeler yapmış baya anlatmıştı tam aklımda deil geçen yaz konuşmuştk unutttm pcyi çökertmişti ne .. sen gene dikkat et ne olur ne olmaz adam salaktır ama tanıdğı vardır bunun gibi bi çakarlar sana sonra keşke kendim indrseydim dersn :D ;D

gunaydin millet. ise baslamadan bi mrb diim dedim. calisanlara kolay gelsin. calidmayanlara' bos duracaginiza gidin digerlerine yardim Edin':)