En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

slm ahali nassınmız satılmış abi gönderdiklerinde bayatlıyacak birşey yoktu dimi kaldı gitti onlar orda :)

satocan58 link=topic=7169.msg424471#msg424471 date=1310137008' Alıntı:
Hos geldin ally. Eyiyik gardas, sen nassin. Senin rengine ne olmus öyle...Aklima GORA geldi...

Gora Senin Yüzüne Ne Olmuş ! (DenizeBakanAdam ®)
H.b. abi iyiym çok şükür resime devam :D RÜtbe arttığıından rengide değişti :D
Ağır Abi link=topic=7169.msg424472#msg424472 date=1310137133' Alıntı:
slm ahali nassınmız satılmış abi gönderdiklerinde bayatlıyacak birşey yoktu dimi kaldı gitti onlar orda :)
A.slm muhtarım :)

Ağır Abi link=topic=7169.msg424472#msg424472 date=1310137133' Alıntı:
Bayatlamaz hasanim. Dolapda duruyo diyolardi.))) Sen yinede elini cabuk tut. Basina bisey gelirsen benden bilme....

satocan58 link=topic=7169.msg424477#msg424477 date=1310138358' Alıntı:
Bayatlamaz hasanim. Dolapda duruyo diyolardi.))) Sen yinede elini cabuk tut. Basina bisey gelirsen benden bilme....

Adresi veremde kargo ile gönderiversinler :D ödemesini ben yaparım harmana oraga girdimmi da çıkamam :)

Merhabalar herkse! :) Uzun oldu giremedim 5 gündür yatıyordum yaz ayında grip olduk iyi mi? :D Yeni yeni geçmeye başladı.

S.a dükkan kapalı kalmış noo*-*- sop-*-sa yazın iş çok oldg uğrama kışın iş yok oldg uğra sorarım ben size sop-*-sa

S.a.tünaydın trakkulüp insanları,akrobat ot tırmığı gibiyim, fiğleri çevirip namlu yapıyorum..:(
Ağır Abi link=topic=7169.msg424618#msg424618 date=1310202733' Alıntı:
S.a dükkan kapalı kalmış noo*-*- sop-*-sa yazın iş çok oldg uğrama kışın iş yok oldg uğra sorarım ben size sop-*-sa
a.selam..:) abi ben ot çeviriyom yaa,:( çalışıyom abi be,:( ot çeviryom abi ben.:( ühü ühü.....
buğra link=topic=7169.msg424620#msg424620 date=1310203061' Alıntı:
s.a. tünaydın trakklüp
a.selam.
Chn_Ozce link=topic=7169.msg424623#msg424623 date=1310205044' Alıntı:
A.selam.. gençağa, sizin ağalığın yanında bizimki marabalık gibi kalır..:D:D

herkese iyi günler işlerden vakit bulabilenler ve işleri bitirenler burada ne güzel hayırlı tatiller biz gibi işçi olanlar için iki gün güzel oluyor tarlaya gidilmiyorsa

Slm trakkulüp Ankarada biçim başlamış İzmirde ise biçim bitti pamuk gübreleri atılıyor.foruma selam mesajlara devam.

Iyi aksamlar millet. Bu ara isler yogun masallah. Forumdan belli oluyor. Insallah herkes memnundur..bizim orda dehset diyolar ama ambara girene kadar belli olmaz diyelim.))) Bi kere 150 dönümden 60 ton aldik, onuda tüccara kaptirdik. Adam ondörtlünün mermiyi vermis namluya babamin eline tutusturmus, canimi al, param yok demis. babam arkasina baka baka gelmis. Dedim bari dabancayi alaydin...Yani ciksada nasip olmayinca olmuyo...

satocan58 link=topic=7169.msg424685#msg424685 date=1310239777' Alıntı:
Iyi aksamlar millet. Bu ara isler yogun masallah. Forumdan belli oluyor. Insallah herkes memnundur..bizim orda dehset diyolar ama ambara girene kadar belli olmaz diyelim.))) Bi kere 150 dönümden 60 ton aldik, onuda tüccara kaptirdik. Adam ondörtlünün mermiyi vermis namluya babamin eline tutusturmus, canimi al, param yok demis. babam arkasina baka baka gelmis. Dedim bari dabancayi alaydin...Yani ciksada nasip olmayinca olmuyo...
babanda sabır var mış sen olsaydın ....

S.a trakkolik abilerim,arkadaşlarım nasıl gidiyor harman mevsimi bu yıl genelde herkezin yüzünü güldürüyor galiba bizde birkaç günden buğdayları hasat ederiz İNŞALLAH.

satocan58 link=topic=7169.msg424685#msg424685 date=1310239777' Alıntı:
Ahh bu tüccarlar çoğu çiftçinin kanını emiyo.. malı dök arkana bakarak git hani para hadi çiftçi borcunu harmanda diyo bunlar ne diyecek...

hacimmet link=topic=7169.msg424688#msg424688 date=1310240918' Alıntı:
S.a trakkolik abilerim,arkadaşlarım nasıl gidiyor harman mevsimi bu yıl genelde herkezin yüzünü güldürüyor galiba bizde birkaç günden buğdayları hasat ederiz İNŞALLAH.
hayırlısı inşallah abi bizde biçtik verimler her zamanki gibi ne çıkyor ne düşüyor üstelik bu senen başka bir gübrede attık ama fayda etmiyor... Allah herkesin gönlüne göre versin... anlş-*s

Iyi akşamlar ahali 1haftadir giremiyorum şükür kavuşturana:) hasatlar başlamış

valla işlerin yoğunluğundan 1 haftadır wc ye gidemiyordum .siteyede giremiyordum,, nihayet bir boşluk bulabildik siteye girme fırsatı oldu, 15 gündür arazideydim gece gündüz