En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

BİZ DAHA 1 HAFTADAN ZOR BAŞLARIZ BUĞDAYLARa geçen seneki dolu buğdayları dökmüş şimdi bğday tarlasına arpa ektik buğday la arpa çıkmış yüzde 50 yüzde 50 napacaz biz )))

hasanerbakan42 link=topic=7169.msg424701#msg424701 date=1310242803' Alıntı:
BİZ DAHA 1 HAFTADAN ZOR BAŞLARIZ BUĞDAYLARa geçen seneki dolu buğdayları dökmüş şimdi bğday tarlasına arpa ektik buğday la arpa çıkmış yüzde 50 yüzde 50 napacaz biz )))
kırıp hayvana verecen olmadı unluk tutacan oda olmadı yemliğe verecen.....dedemin sert buğdayın cinsini borsada yarım saatte çözemediler....rusmu sertmi çavdarmı arpamı diye

Günaydin millletttttt...... Ne yatiyonuz yaw...Uyaninda baliga gidelim...Ben gidiyom...Belki 3 5 alabalik cekeriz...

slm millet günaydın herkese hayırlı günler hayırlı işler hasatınız bol veriminiz bereketli olsun

satocan58 link=topic=7169.msg424745#msg424745 date=1310267111' Alıntı:
Günaydin millletttttt...... Ne yatiyonuz yaw...Uyaninda baliga gidelim...Ben gidiyom...Belki 3 5 alabalik cekeriz...
abi sen erkencisin daha biz yeni kalktık balıklara tuta koy kolay gelsin :)

S.a. trakkulüp insanları, nihayet çevirme işi bitiyor, sıra balyacı tedariğinde..:) Bu sene hep ilklerle karşılaşıyoruz, bakalım hayırlısı.. İlk defa domuzlar bizim bezostia ve arkadaşın kate a-1 i karıştırmış, çok kızdım çoook..

a.s. nail. domuz tehlikesi olan bölgelerde kılçıklı buğday ekmek lazım. yoksa bu tür olaylarla
karşılaşma ihtimalin çok fazla

Aha ben geldim....Ama eli bos geldim..4 kisi gitti baliga...Diger 3 kisinin balik tutmayi birak olta yapmakdan haberleri yok..hepsinin oltalarini takip verdim ellerine. En acemisi üc, diger ikisi birer tane tuttu...Ben elim bos döndüm. Bir ay konusurlar artik...

S.A. abilerim kardeşlerim Kral ile ızgara çektim geldim :D Kafam bi milyon sesten :D akşama Fotolar var :D

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg424845#msg424845 date=1310318173' Alıntı:
S.A. abilerim kardeşlerim Kral ile ızgara çektim geldim :D Kafam bi milyon sesten :D akşama Fotolar var :D
Ya çok güzel fotolar çekiyon gönül isterki kareleri daha objektif bi makina süslesin

mustafagursacli link=topic=7169.msg424849#msg424849 date=1310318785' Alıntı:
Ya çok güzel fotolar çekiyon gönül isterki kareleri daha objektif bi makina süslesin
Ben de istiyorum Profesyonel bi DSLR makine ama üniversiteye girersem o zaman olur inş.

Merhabalar herkese. :)

Akşam köye gidiyorum inşallah hafta içi çekeriz pamukların karıklarını eli boş dönücem yine bu sefer.

S.a millet biçim bitti pancar sulamaya devam ;D pancar suyundan bi kaç foto getirdim bu akşam paylaşırım istek varsa

anayurtlu link=topic=7169.msg424856#msg424856 date=1310319996' Alıntı:
S.a millet biçim bitti pancar sulamaya devam ;D pancar suyundan bi kaç foto getirdim bu akşam paylaşırım istek varsa
A.s. Bugün konu paylaşımııı ben de barış :D yarın da senden izleriz canmız sııkılmaz :D :D
demir45 link=topic=7169.msg424853#msg424853 date=1310319799' Alıntı:
Merhabalar herkese. :)

Akşam köye gidiyorum inşallah hafta içi çekeriz pamukların karıklarını eli boş dönücem yine bu sefer.
merhaba mahmut..

anayurtlu link=topic=7169.msg424874#msg424874 date=1310321840' Alıntı:
tamam ali yarına sürpriz fotolarla gelecem :D
:D ben de konu açacam da şaka diom ha kardeşim :D istiyorsan aç bu site bana ait değil :D maksat şaka olsun dedim.

demir45 link=topic=7169.msg424879#msg424879 date=1310322293' Alıntı:
Nerde fotolar görüpte gidelim.Gözümüz açık gitmesin :D
geldi güzel kardeşim :D upload bekledik biraz :D

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg424877#msg424877 date=1310322203' Alıntı:
:D ben de konu açacam da şaka diom ha kardeşim :D istiyorsan aç bu site bana ait değil :D maksat şaka olsun dedim.

Konu paylaşımını sana bıraktım ali yarında ben atıveririm nolcak :D ( aslında biraz işim var resimlere vakit kalmayabilir çaktırma ;) zuha-*-s )