En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

bizimkide 5000 di 3000 e düştü ama bizimkine bim açılcakmış :D civar köyleride bizim köye katıcaklarmış

bakkallıcılık bizde var 2 tane üsküpte bakkal 1 fırın bi kahve var bi bakkalda kırklarelide

Iyi aksamlar millet. Bakiyomda herkes karinca misali kosturup duruyorlar...Biz hala beklemedeyiz..Daha bicercilerdende haber yok, bi kac güne eski bi renault toros gelir pazarligi yapar herhal...

keykubat link=topic=7169.msg425081#msg425081 date=1310389878' Alıntı:
dostlar kütahya yanıyor şikayet gibi olmasın ama çok aşırı sıcak var .
Biraz yansin allaattin abi.. Bu sene cok islak gecti sizin mevsim.))) biraz normal halinde seyretsinde ekinler yetsin...

hayırlı akşamlar millet evet kütahya çok sıcak inşallah biçerciler erken gelir yoksa ramazanda balya işi zor olacak gibi

memory43 link=topic=7169.msg425109#msg425109 date=1310404203' Alıntı:
hayırlı akşamlar millet evet kütahya çok sıcak inşallah biçerciler erken gelir yoksa ramazanda balya işi zor olacak gibi
bundan sonra Ramazan 10 sene zor olacak .....Endonezyada 6 ay ılıman iklimde 6 ay sıcak iklimde hep iftar saat 18-18;30 civarında okunuyor...Arabisatan biraz daha bize göre...erken açıyor...

sana da kırklareliden biz tarlaları biçtirelim beyfendi yatsın oh ne rahat neyse ben kaçtım

buğra link=topic=7169.msg425153#msg425153 date=1310413984' Alıntı:
sana da kırklareliden biz tarlaları biçtirelim beyfendi yatsın oh ne rahat neyse ben kaçtım

sen de tatil yap git erikliye hem yakın istersen sende antalyaya gel.bizim biçim sezonu çoktan bitti.mumin kendi gibi ağır kalıyo

S.a trokkulup doslarım bu gün ekinleri biçtiriyoruz tc5070 şuanda biçiyor resimleri çektim buğdayın tonacıda belli olsun yarın konu açacağım.

S.a. iyi akşamlar dostlar..Foruma selam, nadasa ara ara devam.. Bu Önder i bi elime geçirirsem, varya..