En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ei tm bkm işallah knka gene bi bok çıkmazsa işallah yarın kavuşacam pcme :D ama yarın gecede abim gelcek şantiyeden :D o oturur :D doru dzgn giremem :D ama öbür akşam kesn olurm :D

çarşamba günümü ? görüşürüz :) vodefonmusun sen ? 0554 ama ? taşıdıysan fln vodefona söle

Ben zalimlerle birlikte varlık içinde yaşamayı alçaklık,zalime karşı gelerek bulacağım ölümü ise yücelik sayarım.

(Hz.Hüseyin)

.................

Selamun Aleyküm, İyi geceler, :)

s.a ve a.s herkese hayırlı geceler, nasipse yarın arpa ekim sezonunu hatta 2011 ekim sezonunu kapatıyorum.

s.a a.s herkese ne var ne yok keyifler nasıl

nailyetek link=topic=7169.msg482741#msg482741 date=1323120215' Alıntı:
s.a ve a.s herkese hayırlı geceler, nasipse yarın arpa ekim sezonunu hatta 2011 ekim sezonunu kapatıyorum.
hadi hayırlısı abi kral da az istirahat etsin artık :)

Çağrı link=topic=7169.msg482743#msg482743 date=1323120274' Alıntı:
s.a a.s herkese ne var ne yok keyifler nasıl
hadi hayırlısı abi kral da az istirahat etsin artık :)
Kralın kabini sökecem,:) en zor işde bu. İstirahat yok, kış boyunca saman getir, b..k götür işine bakacak..:D

gunaydın ahalı

nailyetek link=topic=7169.msg482747#msg482747 date=1323120378' Alıntı:
Kralın kabini sökecem,:) en zor işde bu. İstirahat yok, kış boyunca saman getir, b..k götür işine bakacak..:D
naıl abı ben tenteyı sokmekye usenıyom sen kabını sokecem dıyon :D garaj yapmak daha kolay sankı kabın sokmekten ;D ;D

ertac sahın link=topic=7169.msg482862#msg482862 date=1323156975' Alıntı:
gunaydın ahalı
naıl abı ben tenteyı sokmekye usenıyom sen kabını sokecem dıyon :D garaj yapmak daha kolay sankı kabın sokmekten ;D ;D
zuha-*-s ;D

Mevla dilerse kulun işini mermere geçirir dişini, Mevla dilemezse kulun işini muhallebi yerken kırar dişini... :)

.......

İyi akşamlar, :)