En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

yusuf abi arabayı aldığımız ilk 2 sene aldık o filtreden servis harici bi yerde bulunmuyor zaten ford servisine sorarsan onlar seni bilgilendirir :) hergün sanayidesin get cindilli ye sor ;)

sen sür karsa gel abi yada ben alıp sana yollayayım :) bizim arabaya niye veriyor bu adamlar gerçi ben 2 senedir almadım ilk 2 sene aldık şimdi şampiyonun filtresini kullanıyorum yusuf abi izocam(cam yünü ) ile sarsan filtreyi donmaz daha bi komşunum transite uyguladık bu dediğim taktiği daha donmuyor :)

sen sür karsa gel abi yada ben alıp sana yollayayım :) bizim arabaya niye veriyor bu adamlar gerçi ben 2 senedir almadım ilk 2 sene aldık şimdi şampiyonun filtresini kullanıyorum yusuf abi izocam(cam yünü ) ile sarsan filtreyi donmaz daha bi komşunum transite uyguladık bu dediğim taktiği daha donmuyor :)

bu izocam işi iyi fikir..
yanlız kadir benim depodaki buzlu halde geldiği için
anca bu kadar dayanıyor..
geçen gün üniversitede -50 derece ölçüldü..
buna hiçbirşey fayda etmez

tehcirle onlarda kurtulmuştur sanırım tehcir 1915 te başlamış 27 mayıs 1915 te başlamışlar kurtulmaya :)

gecenin bu vaktinde [MENTION=20560]ofas[/MENTION]. :)

Abi sana belkide ilk denk gelmiş, ben hemen her gece uyanırım.

Bendeki hayvancılık yapmayıp sadece tarımla uğraşan çiftçi sendromu, yani uyku düzensizliği mevcut .

Yaz temposuna alışan vücut kışın bocalıyor düzen tutana kadar yaz geri geliyor.

Da "gecenin bu vaktinde [MENTION=20560]ofas[/MENTION]. :)" diyen adama sormazlar mı " gecenin bu vaktinde [MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION] " diye?

Abi sana belkide ilk denk gelmiş, ben hemen her gece uyanırım.

Bendeki hayvancılık yapmayıp sadece tarımla uğraşan çiftçi sendromu, yani uyku düzensizliği mevcut .

Yaz temposuna alışan vücut kışın bocalıyor düzen tutana kadar yaz geri geliyor.

Da "gecenin bu vaktinde [MENTION=20560]ofas[/MENTION]. :)" diyen adama sormazlar mı " gecenin bu vaktinde [MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION] " diye?

o saatten sonra daha yeni uyandım. :)

Yav bu 10 karakter sınırı da ney? Bir kelime yazıyorum kabul etmiyor.
Bende o yüzden yukarıya güzel paylaşım vs yazmak zorunda kaldım.