En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bicer degistirme isini askıya aldik.. 1545 le bu senede dewam topragım.
nasildi pancar da verim?
beklentini karsiladimi?

hayırlısı olsun 45 lerde canavar gıbı maasallah ;)
pancar ne kar ne zarar gıbı . dekara 5.5 ton verdı . kotaları doldurdu sıkıntı yok şükür . zzaten hedefı bastan dusuk tuttuk ılk yılımız dıye .
seneyede ekecez ama capasız nasıl olacak capacı nasıl bulunacak sımdıdden stres bastı :D sen bundan sonra koyde devam mı bu duzen ?

hayırlısı olsun 45 lerde canavar gıbı maasallah ;)
pancar ne kar ne zarar gıbı . dekara 5.5 ton verdı . kotaları doldurdu sıkıntı yok şükür . zzaten hedefı bastan dusuk tuttuk ılk yılımız dıye .
seneyede ekecez ama capasız nasıl olacak capacı nasıl bulunacak sımdıdden stres bastı :D sen bundan sonra koyde devam mı bu duzen ?
Şükür bizim isimizi goruyo 45 lik topragim...
kotayi doldurduysan iyi masallah.
Her isin bi zorlugu var napacan basa gelen cekilir...
bu seneyi boyle gecirdik ..durumlar karisik belli degil ..bursaya geri de donebilirim afyonda da kalabilirim. Duruma gore hareket edecem artik...

hosgeldın topragım ;) aleykum selam . [MENTION=2404]kurt_[/MENTION]0_3
[MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION] sahibindenden ileri gecemedık bız sımdı hedef alıexpress :D
rtc bu ali manyak bi adam ne ararsan var hemde ucuz..
led park ampulü ve dikiz ayna dvr sipariş ettim.20 gün dolmadan geldi..
dvryi sattım simdi tekrar sipariş ettim..
yanlız bu yeni yılda gümrük vergisi vs çıkarsa yandık.
sen neyapiyon bu arada :)

Yusuf abi bende AliExpress ten alış veriş yapıyorum menmun sayılırım ama elektronik ürünler de bazen sıkıntı çıkıyor tavsiyem fazla elektroniğe girme zira ufak tefek şeylerde sıkıntı Yok...

Yusuf abi bende AliExpress ten alış veriş yapıyorum menmun sayılırım ama elektronik ürünler de bazen sıkıntı çıkıyor tavsiyem fazla elektroniğe girme zira ufak tefek şeylerde sıkıntı Yok...
araç dvr aldım..
güzeldi hemen başkasına sattım yeni bi tane sipariş edecem.
inşallah buda sıkıntısız olur..
Abi 30 dolar üstüne vergi var dikkat et
valla benden bişey istemediler fatih..
acaba gözdenmi kaçtı..
85 dolardı araç dvr kamerası.. ??

ne yapalım sobanın yanında bahar gelsın dıye beklıyoz :D ınternetten alamıyoz kendımızı bısey olacagı da yok . su alide anlık yakıt gostermeye yarayan zımbırtı var mı bakalım bakalım ?
sende keyıfler nasıl ? ssangyoung ve claas giller ne yapıyo :D

ercaaannnn nerdesin ya buranın yetkilisi kim atsın şu ercanı siteden rahatsız oluyorum o forumda olunca :) aslında bunun için bi oylama yapmak lazım adam bildiğin kuru gürültü

ercaaannnn nerdesin ya buranın yetkilisi kim atsın şu ercanı siteden rahatsız oluyorum o forumda olunca :) aslında bunun için bi oylama yapmak lazım adam bildiğin kuru gürültü

Burdayım la ne bağırıyonnn sağır mı var burda :)
Kimse atamaz beni burdan nerde o ayaz adam :)
Çay koyun la, bak buraya kadar geldik.
Oylama yapın da bişey çıkmaz yorulduğunuzla kalırısınız.
:)