Nerdesiniz yawww iki gün giremedim Ertaç ömer gelmiş gitmiş gören olmadı herhalde 
Yalann bende bakıyom [MENTION=52817]Ercan AYKUŞ[/MENTION] hep alıntı ile giriyor diye bende göremedim [MENTION=391]Mehmet Cömert[/MENTION] diye))
[MENTION=391]Mehmet Cömert[/MENTION] abı buralardayız sakın sakın yasıyoruz yerde kar var yatıyoruz . sen neler yappıyorsun ? bu arada selamın aleykum herkeseNerdesiniz yawww iki gün giremedim Ertaç ömer gelmiş gitmiş gören olmadı herhalde![]()
iyi geceler![]()
[MENTION=391]Mehmet Cömert[/MENTION] abı buralardayız sakın sakın yasıyoruz yerde kar var yatıyoruz . sen neler yappıyorsun ? bu arada selamın aleykum herkese
[MENTION=12386]ertac sahın[/MENTION] hoşgeldin ya A.s işleri çoğalttın pek seni göremiyurduk buralardaşükür bizde ne olsun iş güç devam sağlık sıhhat yerinde kar yağdı güzel oldu daha ne olsun buluşmayı beklıyok
İyi geceler birader Fatih Kaleyi de al yanına
Aleyküm selam toprağım hoşgeldin![]()
Ah tatarım tatarım sen çalış ben yatarımFatih abiyle bi göremedik abi birbirimizi ben çalışıyorum onlar geziyor [emoji23][emoji23]
işleri daha da cogaltmak lazım mehmet abı40 yasına kadar ne calısırsak 60 a kadar ne yasarsak
[MENTION=2832]ercan[/MENTION] aykuş topragım mesaıde galıba
![]()
Ah tatarım tatarım sen çalış ben yatarım[emoji23][emoji23]
Pek gezmedim yaw bıcagi taktım evin önünü temizledim sonra çiktım bi yaylaya dogru dolastim geldim öyle gezilecek kar yok ki 50 60cm ancaGezerken bali ara abi [emoji23]
Pek gezmedim yaw bıcagi taktım evin önünü temizledim sonra çiktım bi yaylaya dogru dolastim geldim öyle gezilecek kar yok ki 50 60cm anca
Burdayız Abi bizde - 14 bugece biraz hisseddik soğuğuuyuduzmu millet...
burada dereceler patlıyor..
sıcak çay yokmu..
uyuduzmu millet...
burada dereceler patlıyor..
sıcak çay yokmu..
5612 yada 6614 loading... Ozaman