Başınız sağolsun [MENTION=41420]'Ahmet ARSLAN'[/MENTION] hayırdır akrabanmı çay yerine başka bişey al sıcak![]()
Saolasın abi Babamın Dayısı çaydan başka ne varsa olur abi[emoji4]
Başınız sağolsun [MENTION=41420]'Ahmet ARSLAN'[/MENTION] hayırdır akrabanmı çay yerine başka bişey al sıcak![]()
24 saat sınırsız çayımız var il dışına gönderimlerde kargo ücreti alıcıya ait olup kapıda ödeme yoktur.![]()
Başınız saolsun AhmetMehmet abi bana çay deme 3 gündür cenaze evinde çağ dağıtmaktan helak oldum[emoji4]
bende pişmanım..
o yüzden pismaniye aldım.. hadi buyrun..
![]()
Onuda gönderemez ki anca lafgelin elbirliği ile ercanı ercanı siteden atalım hatta siteden değil ülkeden uzaklaştıralım bir erkuntçuya bunları yapacağım aklıma bile gelmezdi ama bu adam her yönüyle problem bunu tez zamanda etkisiz hale getirmek lazımne la senin bize ne kastın var yusuf abi ile bana biz ki -40 larda doğuda vatan bekliyoruz ne edek la daha sana ergut dedin aldık vatan desen baş tacımız bekliyoruz ne yapalım etinin çikolatalarını mı yiyelim gönder de yiyelim bari
he şöyle az destek olun ki burnu sürtsün yere anlasın yanlız olmadığımızıOnuda gönderemez ki anca laf![]()
[MENTION=30572]delihan[/MENTION] sen ve o Yusuf emmiyi al bu siteden diyardan gidin.gelin elbirliği ile ercanı ercanı siteden atalım hatta siteden değil ülkeden uzaklaştıralım bir erkuntçuya bunları yapacağım aklıma bile gelmezdi ama bu adam her yönüyle problem bunu tez zamanda etkisiz hale getirmek lazımne la senin bize ne kastın var yusuf abi ile bana biz ki -40 larda doğuda vatan bekliyoruz ne edek la daha sana ergut dedin aldık vatan desen baş tacımız bekliyoruz ne yapalım etinin çikolatalarını mı yiyelim gönder de yiyelim bari
Onuda gönderemez ki anca laf
he şöyle az destek olun ki burnu sürtsün yere anlasın yanlız olmadığımızıyollamaz anca kendi yer onun enerjisi ile bize sataşır yanımda olsa tekli kırma kuş saçmasıyla vururum onu
galleş baba....![]()
[MENTION=30572]delihan[/MENTION] sen ve o Yusuf emmiyi al bu siteden diyardan gidin.
Beni kimse atamaz referanduma mı gidelim illa siz atmak için.
-40 falan olsa yazacak haliniz olmaz elektirğiniz bile donar.
Ergutu severiz
Vatan sana canım feda.
Gadir Yusuf emmi biii gidinnn burdan...
Benden iyi siyasetçi olurdu ama sevmim o işi.
Vaadi bol verirdim ağa.
....
Ben gülerim acayip kaygısızım çay verin yeter da.
Yusuf emmin 2 gün önce eline almış plastik oyuncak tüfek boncuk atıyorlardı karda
İyimisin emmi şu gadiri de al git.![]()
kapıyı çeker giderim..
kadiri alır giderim..
çayımı içer giderim..
mağdurumda mağdurum..
Sayın yönetim, arkadaşın mağduriyetini giderin lütfen.
Teskere sevk ne lazımsa ayarlayalım bi an önce gitsinler.
O çok şükür be..
la bak gitttt