Abi kararsızım Kamil gelemiyorum diyor sizin durumlar nasıl bakarız sen ne dersen uyar şuan dönüşlü düşünüyorum sizin plan nasıl kimler var senin kafiledememet iyi akşamlar..
gece kalacanmı yoksa dönüyonmu..
Abi kararsızım Kamil gelemiyorum diyor sizin durumlar nasıl bakarız sen ne dersen uyar şuan dönüşlü düşünüyorum sizin plan nasıl kimler var senin kafiledememet iyi akşamlar..
gece kalacanmı yoksa dönüyonmu..
yok ertuğrul erzurumdayım..Yusuf abi köydeymisin [emoji6]
yok ertuğrul erzurumdayım..
Kışın kaçıyorum gez mah. ev var..
erzurumda olursan görüşelim..
a.s memet..Selamun aleykumhayırlı akşamlar
çay benden olsun bu tipide iyi gider bizde şuanda dehşet bi tipi var göz gözü görmüyora.s memet..
nasılsın kardeşim..
bu akşam çay kimden
yaw memet buradaki çayı ciddi içiyorum gibi oluyor aklımı yedim herhal![]()
a.s memet..
nasılsın kardeşim..
bu akşam çay kimden
yaw memet buradaki çayı ciddi içiyorum gibi oluyor aklımı yedim herhal![]()
la siz belamısınız...
ne çayı...
kim çay dedi..
Bugün ben çay ikram edeyim ozaman..![]()
Buluşmada çay kazanından sorumlu genel müdür ercan ,özel yetkili genel müdür de kadir olacak bakiyorum da sizden iyi demleyen yok
hele o gün bi gelsin..Ha şöyle yiyelim içelim bugün senden emmi
Yusuf emmi çayı çok seviii o yapar biz içerik.
Kadir de boşları toplar yıkar dağıtır.
İş tamam.
Ercandan bi atak bekliyoruz artik cikolata mi olur pismaniye mi olurfatih abi bu Ercan her şeye muhalefet oluyor buluşmada buna iyi bi çay demleyem de içsin yusuf abi haklısın çikolata getirmezse ben kuş saçmasını hazırda bulunduracam baktım çikolata yok etcanı g.....den vururum![]()
Ercandan bi atak bekliyoruz artik cikolata mi olur pismaniye mi olur
adamsınız ....fatih abi bu Ercan her şeye muhalefet oluyor buluşmada buna iyi bi çay demleyem de içsin yusuf abi haklısın çikolata getirmezse ben kuş saçmasını hazırda bulunduracam baktım çikolata yok etcanı g.....den vururum![]()
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]adamsınız ....![]()
hele o gün bi gelsin..
görürüz akı karayı..
sen bol bol fıstıklı çiko getir..
fatih abi bu Ercan her şeye muhalefet oluyor buluşmada buna iyi bi çay demleyem de içsin yusuf abi haklısın çikolata getirmezse ben kuş saçmasını hazırda bulunduracam baktım çikolata yok etcanı g.....den vururum![]()
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]