En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Selamün Aleyküm ahali cümleten iyi akşamlar.

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Facebookta bir sayfa bana ait olan videoyu paylaşmış zaten o videoyu trakkulupte de paylaşmıştım. Videoya yapılan hakaret içerikli yorumlar gece gece sinirimi zıplattı. Admine mesaj attım fakat kendisi 0-6 yaş grubunda oldugu için güzellikle söylesem de küfür edip üstüne engelledi. Videoyu da kaldırmadı. Rica etsem atacağım linkteki videoyu şikayet eder misiniz?
Yardımcı olursanız çnok teşekkür ederim yorumlar gerçekten can sıkıcı..

https://m.facebook.com/story.php?st...0&id=579691202072646&ref=m_notif&notif_t=like

Bugün ben çay ikram edeyim ozaman..
f383eeacb5799e30918435b580a3a29d.jpg

fatih abi bu Ercan her şeye muhalefet oluyor buluşmada buna iyi bi çay demleyem de içsin yusuf abi haklısın çikolata getirmezse ben kuş saçmasını hazırda bulunduracam baktım çikolata yok etcanı g.....den vururum :)

hele o gün bi gelsin..
görürüz akı karayı..
sen bol bol fıstıklı çiko getir..

Sana zehir gibi bitter ye de gör :)

fatih abi bu Ercan her şeye muhalefet oluyor buluşmada buna iyi bi çay demleyem de içsin yusuf abi haklısın çikolata getirmezse ben kuş saçmasını hazırda bulunduracam baktım çikolata yok etcanı g.....den vururum :)

Sen hele bi gelde kim kimi vuracak.
İkiniz soğuktan donmuşunuz ne dediğinizi bilmiyonuz.

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Gül bakam gül perşembe ne edecez :)