En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nh link=topic=7169.msg218064#msg218064 date=1254070756' Alıntı:
ARKADAŞLAR BU TARIM BİÇERDöver ve bağlama biçme vs türünden eğitim veren bi yer bilen warmı? ;) katılmak istiyoruz da bilen yazsın :D
eet bana takılın cok ıyı bılgılendırırım sızı :d

işte tam öyle olur motoru veris sonra jantları geri verirsin ;D güçç*-* güçç*-*
kofalcalimuhammet link=topic=7169.msg218158#msg218158 date=1254080838' Alıntı:
yok bea cok iyi tarla işlerım elıme gecen motor nakavt getir senın 54 c yı sonra tekerını al gıt :D

yorum ıkı kere gıtmıs yav bak görüyosun ne kadar actım keseyı ne kadar cömert insanım

nh link=topic=7169.msg218064#msg218064 date=1254070756' Alıntı:
ARKADAŞLAR BU TARIM BİÇERDöver ve bağlama biçme vs türünden eğitim veren bi yer bilen warmı? ;) katılmak istiyoruz da bilen yazsın :D
Evet arkadaşım..her yıl Aydın Tarım İl müdürlüğü biçerdöver kursu veriyor..İlk kurs Şubat başlarında başlıyor ve aralıklı periyotlarla devam ediyor.. Bizede köy muhtarlığına yazı gönderiyor..Kursa katılma şartları hakkında..Bağlı bulunduğun İl Tarım dan bilgi alabilirsin.. Çiftçi eğitim Şb..sinden..

nailyetek link=topic=7169.msg218189#msg218189 date=1254086054' Alıntı:
Evet arkadaşım..her yıl Aydın Tarım İl müdürlüğü biçerdöver kursu veriyor..İlk kurs Şubat başlarında başlıyor ve aralıklı periyotlarla devam ediyor.. Bizede köy muhtarlığına yazı gönderiyor..Kursa katılma şartları hakkında..Bağlı bulunduğun İl Tarım dan bilgi alabilirsin.. Çiftçi eğitim Şb..sinden..
Tşkler Nail Muhtarım;)

cumartesi sabahı bi kalktım köye gitmiştim anayola dogru biraz gideyim dedim bi kalabalık gördüm yola çıkan kara kafa 70-56ya önden vurdugu iki dökümlerden ikiye bölmüş otomobil sonra karşıya geçmiş oradan tekrar şeridine geçmek isteyince aradaki su akması için yere girdiği gibi takla atmış ama hepsi iyi traktöre acıdım

NesranJk link=topic=7169.msg218241#msg218241 date=1254144818' Alıntı:
cumartesi sabahı bi kalktım köye gitmiştim anayola dogru biraz gideyim dedim bi kalabalık gördüm yola çıkan kara kafa 70-56ya önden vurdugu iki dökümlerden ikiye bölmüş otomobil sonra karşıya geçmiş oradan tekrar şeridine geçmek isteyince aradaki su akması için yere girdiği gibi takla atmış ama hepsi iyi traktöre acıdım
traktörün saten başka hiç bişeyi olmuo hep 2 ye bölünüo bizm köyde de birinin 540 2 ye bölünmüştü!