En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

tokmakcı link=topic=7169.msg302900#msg302900 date=1287599570' Alıntı:
az kalmış beyaw :D hadi şimdiden sağ salim yap gel inş. ;)

inşallaH KARDEŞiM:))) Bİ YANDAn trakkulup sevgisi bi yandan yarimİN ÖZLEMİ GECERMı be yaws:S:SS:S:S:S:

trakkulup orduya sızmakta ... ordu içerisinde traktörcü cuntalar kurabiliriz ....

AKGÜN43 link=topic=7169.msg302901#msg302901 date=1287599705' Alıntı:
inşallaH KARDEŞiM:))) Bİ YANDAn trakkulup sevgisi bi yandan yarimİN ÖZLEMİ GECERMı be yaws:S:SS:S:S:S:

aşk acısı hee iç-*-* geçmez dicem askerlik ii moral verecez.. boş geç decem olmecek kafaya takma en iyisi geçer gider. :D :D :D

sitenin serbest kürsüsü bu bölüm oldu ... trakkulup arkadaşlığı ayrı bir şey ... bir çok üyenin buradaki muhabbeti çok eğlenceli ...

abi bir soru sormak istiyorum trakkulup sakinlerine john deere 2130 mu massey 285 hangisi güçlü yani baglansa hangisi çeker acaba şimdiden tşkler...

turmaztur_33 link=topic=7169.msg302935#msg302935 date=1287604406' Alıntı:
abi bir soru sormak istiyorum trakkulup sakinlerine john deere 2130 mu massey 285 hangisi güçlü yani baglansa hangisi çeker acaba şimdiden tşkler...

denemek lazım ... ben bu işlerden pek anlamıyorum ... çekiştirme ile traktör kıyaslanmaz düşüncesindeyim ...

Felek adama yaktırıyo beyaw..:) Sanki kızılçam çıralı odun yakıyo gibi.. Antalyada ya..;D