En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ooo kolaay gelsinn ben hastayım ilaç aldım pc kucağım da ıuy*u-*yatıyorm walla...siz çalışınnn alk-*s

geçmiş olsun...
bizde evde oturuoz valla hava açık ama daha tarlalar tava gelmedi... bekleme modundayız :)
buarada günaydın...

A.S.
Hastalara acil şifalar..
Patatesler kök salacak toprağa yeniden..:D Elini çabuk tut Alim..
Bizde bugünlük yağış yok gibi, hava paraçalı bulutlu, bende birazdan Mazot alıp gelicem, hazır bulunsunda belki 4-5 güne ekeriz veya anızları sürmeye başlarız.

zaten çillenmeye başladı abi verimde düşük çok karmaşık bi durum toprak tavına gelse bile otdan dolayı sökülmüyo

ben geldim gene. alk-*skendimi ii hissttm ilerki köylere gittdm gezmeye hem tarlaları dolaştm emekliye ayrılmış emektar 444 enter 103s tubomatik agromet ve deutz fotoları çektim onları buraya eklesem olurmu acep.... :Sne dersinizz.?

valla jd ye biraz haksızlık olmuş gibi tamam mf (3.085) den küçük olabilir ama bu kadarda olmazki mf küçüklerine karşı saygısızlık yapmış. Benim anlamadıgım bu jd sahibi nasıl bir gaza gelipdw mf yani emsali olmayan bie traktörün arkasına baglayıp kafa tutmuş. Ama yinede yorumlarınız için tşkler...
: ' ( : ' ( zavallı jd 2130 : ' ( : ' ( : '

turmaztur_33 link=topic=7169.msg303115#msg303115 date=1287678562' Alıntı:
valla jd ye biraz haksızlık olmuş gibi tamam mf (3.085) den küçük olabilir ama bu kadarda olmazki mf küçüklerine karşı saygısızlık yapmış. Benim anlamadıgım bu jd sahibi nasıl bir gaza gelipdw mf yani emsali olmayan bie traktörün arkasına baglayıp kafa tutmuş. Ama yinede yorumlarınız için tşkler...
: ' ( : ' ( zavallı jd 2130 : ' ( : ' ( : '

:)))) karşıdaki MF olunca insan kurbanlık koçla bile gaza gelir bağlar ... çekme ihtimali yüksek .... :)))))) Atamıyorum içimdeki MF düşmanlığını ... kızmıyorsunuz değilmi bana ....

OkayKANGAL link=topic=7169.msg303119#msg303119 date=1287678873' Alıntı:
:)))) karşıdaki MF olunca insan kurbanlık koçla bile gaza gelir bağlar ... çekme ihtimali yüksek .... :)))))) Atamıyorum içimdeki MF düşmanlığını ... kızmıyorsunuz değilmi bana ....
MFye kimse düşman olamaz.Sadece içten içe kıskanır :D :D bu arada burayı 288e mi baglasak napsak,rekora kadar sürükler gider :D

ÇağRı link=topic=7169.msg303216#msg303216 date=1287695276' Alıntı:
MFye kimse düşman olamaz.Sadece içten içe kıskanır :D :D bu arada burayı 288e mi baglasak napsak,rekora kadar sürükler gider :D
:):) Rekor ihtimali yüksek olurda, ateşli nh taraftarı bulmak lazım..:D

her zaman nail abi ayıp ediyosun BU SENE TARLADA GÖRELİM SİZİ.BİNMEDEN NH YE GÖMMEYİN BİZİ.KORKURTMAZ BİZLERİ MAZOT PARASI.ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ NEWHOLLANDI

ÇağRı link=topic=7169.msg303228#msg303228 date=1287695958' Alıntı:
çakma marş başarısız :)
nailyetek link=topic=7169.msg303223#msg303223 date=1287695663' Alıntı:
:):) Rekor ihtimali yüksek olurda, ateşli nh taraftarı bulmak lazım..:D
200 sayfa yaptık gençlere bıraktık,toru topu 210 olmuş,bu böyle gitmez :D