En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Kaç gündür yağmur yağmıyordu ne güzel bugün kültivatör çekmeye gidecektim nerden yağdı yağmur bilmem. Ne zaman canım iş istese yağmur yolumu kesiyor napacağız bilmem. Acaba tembelmiyim ne. ..

EgzoKaraman70 link=topic=7169.msg343908#msg343908 date=1298121141' Alıntı:
Kaç gündür yağmur yağmıyordu ne güzel bugün kültivatör çekmeye gidecektim nerden yağdı yağmur bilmem. Ne zaman canım iş istese yağmur yolumu kesiyor napacağız bilmem. Acaba tembelmiyim ne. ..

Allahın işine karışılmaz kardeşim günaha girme istersen

Ağır abi link=topic=7169.msg343911#msg343911 date=1298121269' Alıntı:
Allahın işine karışılmaz kardeşim günaha girme istersen

Ne biliyim ne zaman işe niyetlensem bu aylarda yağmur yağıyor. Bi yönden iyi de bizim buralar da Bozkır iklimi olur pullukla sürülen yerleri kurdalamazsak derin sürüldüğü için tarlanın taban kısmında ki gönen azalıyor. Üstten kurdalayıp üst kısmı kuyruklu kürek yadar kültivatör merdane ile sertleştirmezsek göneni koruyamayız. . O yüzden işe niyetlendim geceden hazırladım motoru da mazotu koydum kültivatörü merdaneyi taktım sabaha üstüne yağmur yağmış gidemedim.

S.a millet 2 gündür siteye uğrayamıyorz gece eğlendik bugunde volkangilin erkunta pulluk aldık haa bide trakkulup yazısı yazdırdık motorlara :)

anayurtlu link=topic=7169.msg343957#msg343957 date=1298129866' Alıntı:
S.a millet 2 gündür siteye uğrayamıyorz gece eğlendik bugunde volkangilin erkunta pulluk aldık haa bide trakkulup yazısı yazdırdık motorlara :)
hani göremiyoruz barış yazıları :D

OkayKANGAL link=topic=7169.msg343885#msg343885 date=1298117141' Alıntı:
ahanda bende geldim .. bir aradan sonrea tekrar trakkulup .... herkese merhabalar ....
anlş-*s Okay Kangal da trakkulüpte çete savaşlarına katıldı..:D
nailyetek trakkulüp çete savaşlarında bir adet Sivas Çakısı satın aldı..:(

daha yapıştırmadık hava yağmurlu çıkamıyoruzki cam ıslak olunca yapışmıyo ama fotosunu çekiyim şimdi atarım

anayurtlu link=topic=7169.msg343957#msg343957 date=1298129866' Alıntı:
A.s. trakkulüp çete savaşlarında Volkan Uzel bir adet pulluk satın aldı..:)

363Fotograf1031.jpg

bunu yazdırdık volkanla ama daha yapıştırmadım yağmur yağdığı için

anayurtlu link=topic=7169.msg343964#msg343964 date=1298130542' Alıntı:
363Fotograf1031.jpg

bunu yazdırdık volkanla ama daha yapıştırmadım yağmur yağdığı için
güzel olmuş rengide güzel.camda daha iyi durur.uzel de bi marka gibi olmuş :D

marka beni ilgilendirmiyo :) ben soyadımı yazdırdım ;D ama massey kullanırken orda uzel yazısını görmek gururlandırıyodu valla