En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

anayurtlu link=topic=7169.msg343970#msg343970 date=1298130774' Alıntı:
marka beni ilgilendirmiyo :) ben soyadımı yazdırdım ;D ama massey kullanırken orda uzel yazısını görmek gururlandırıyodu valla
uzel yazdırmışsınya bende bunda tümo var ne diye uzel yazdırmış diye düşündüm ve profili görünce uzel soyadınmış zuha-*-s

İZMİRLİ_85 link=topic=7169.msg343972#msg343972 date=1298130907' Alıntı:
uzel yazdırmışsınya bende bunda tümo var ne diye uzel yazdırmış diye düşündüm ve profili görünce uzel soyadınmış zuha-*-s

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

İZMİRLİ_85 link=topic=7169.msg343972#msg343972 date=1298130907' Alıntı:
Cihan; bi atasözü vardır.. ' sevmediğit ot burnunun dibinde bitermiş.. ' diye.. Barış ın durum aynısı..:D:D

nailyetek link=topic=7169.msg343983#msg343983 date=1298132578' Alıntı:
Cihan; bi atasözü vardır.. ' sevmediğit ot burnunun dibinde bitermiş.. ' diye.. Barış ın durum aynısı..:D:D

Aynı derken abi ?????

Ağır abi link=topic=7169.msg344026#msg344026 date=1298135367' Alıntı:
Adresleri özel msj ile barışa atın :D

muhatarım elimizde yüksek çözünürlüklü bi stiker fotosu olsa yaptıracaktık trakkulup amblemini reklamcıyla konuştuk elinizde hazır net bi foto varsa yapabiliriz dedi ben yarın jastamonuya gidiyorum ankarada olsam o işi hallederdim. ztn bu yazıyı yazdırana kadar 2 saat bekledik eleman 4 kez yazdırdı makineyle. makineninde ayarlarıyla oynayan olmuş her seferinde tam kesemediği için çıkartamadık zuha-*-s zuha-*-s sonunda ayarladılarda yaptık zuha-*-s zuha-*-s

S.A bugün dükkanı erken açtım baya iş yapmış durmak yok forbidden olana kadar muhabbete devam çaylar benden olsun uykusu olanların uykusu açılsın cidd*-*-*

Forbidden olsada artık 5 dk içerisinde tekrr bağlanıyoruz anahtarı aldık :D Benimki açık olsun emre cidd*-*-*

' yaban tv ' ' gibi bızımde bı amblemımız olsun arkadaşlar. bi figür mesela tarımın sımgesı ne olabılır sızce?_ :S

Ağır abi link=topic=7169.msg344169#msg344169 date=1298146806' Alıntı:
Forbidden olsada artık 5 dk içerisinde tekrr bağlanıyoruz anahtarı aldık :D Benimki açık olsun emre cidd*-*-*
Muhtar sana açık ve şekersiz gönderiyom pancar ağası şekerinide sen at :D

İZMİRLİ_85 link=topic=7169.msg344197#msg344197 date=1298148166' Alıntı:
sitedeki armayı basamadımı barış?

o armanın yüksek çözünürlükte olması lazım benim siteden kopyalayıp alacağımın çözünürlüğü kurtarmıyo malesef : ' ( eğer armanın yüksek çözünürlükte bi fotosu olursa gider konuşuruz reklamcıyla olur bişeyse yaptırıp kargoyla yollarız bugun konuştukta fotoyu görmeyince olur mu olmaz mı bişey diyemiyo adam.

anayurtlu link=topic=7169.msg344030#msg344030 date=1298135758' Alıntı:
Aynı derken abi ?????
Tümosan ın üzerinde kim UZEL yazısını görmek ister ki..? O manada demiştim yanlış anlama.. Uzel=MF anlamında yani..:)

Muhtar nerelerde yav bi çay içti boş bardağıda getirmedi ;D :S

;D bilmeyen tanımayan için öyle olur tabi abi ama bizi herkes biliyo burda motorla uzun yola çıkacak değiliz sorun olmaz ;D