En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Muhtar ve anayurlular ekoç yok yazıldı devamsızlıkları sınırda kağıt gönderiyorum velilerine ;D

Ağır Abi link=topic=7169.msg369631#msg369631 date=1301517286' Alıntı:
Muhtar ve anayurlular ekoç yok yazıldı devamsızlıkları sınırda kağıt gönderiyorum velilerine ;D
muhtar yine yulafçılardan izin kağıdı getirir peder yollamadı yulaf ektirdi diye :D

Ağır Abi link=topic=7169.msg369631#msg369631 date=1301517286' Alıntı:
ne bağırıyon muhtar bacak kadar çocuğa geldik işte bu sefer affet : ' ( : ' ( : ' (

volkan yok mu sızın koyden baska komık maceralar anlat bakam :) topıc rekoru nasıl kırılırmıs gorsunler zuha-*-s zuha-*-s

ertac sahın link=topic=7169.msg369726#msg369726 date=1301564376' Alıntı:
volkan yok mu sızın koyden baska komık maceralar anlat bakam :) topıc rekoru nasıl kırılırmıs gorsunler zuha-*-s zuha-*-s
Ben anlatıymmı anayurtu geçeriz bestepe olarak ;D

Bizim köyde adamın biri yeni traktör alır. Eski yıllarda çok eski. Daha köyde 3-4 traktör varken. Oğluna traktörü elletmez bile kıskanır ;D oğluda 20 yaşında falan. Çocuk napıym napıym derken aklına fikir gelir traktörü bozayım der ;D Traktörün depoya suyu doldurur ;D Traktör çalışmaz adam sinirlenir. köyde de pek anlayan yok doğal olarak. Sivastan usta getirtir. Depoyu falan temizlettirir yaptırır ustaya parayı verip gönderir ;D

Oğlan bunla yetinmeyip tutar hava filtresinin yağ konulan yerine su doldurur ;D Bir şey olmaz ama daha çok şey yapmıştı babasının haberi yok ;D

nail abinin yeni traktörü allah nasıp ederse alacaz nail abiye bunu dertten kederden kurtaracaz güçç*-* güçç*-* :8

İnşallah nail abiye hayırlı olsun ;) Nail abi 10000 dönüm yeri hazırlasın