En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a arkadaşlar,hayırlı olsun Ali çok işine yarar Nail abi bende merak ettim kubota işini sanada hayırlı olur İNŞALLAH muhtar pancarlardan ne havadisler var bizimkilerine don vurmamış birkaç günden sırayı dizer İNŞALLAH.

hacimmet link=topic=7169.msg380601#msg380601 date=1302894907' Alıntı:
S.a arkadaşlar,hayırlı olsun Ali çok işine yarar Nail abi bende merak ettim kubota işini sanada hayırlı olur İNŞALLAH muhtar pancarlardan ne havadisler var bizimkilerine don vurmamış birkaç günden sırayı dizer İNŞALLAH.
A.s.. hacım. Kubota işinde ben masumum aslında; ben 4 bin daha verip LS U50 den yanaydım en azından bizimde işimize yarıyacaktı. Neyse dayım bunu beğendi ve aldı..Geçen Adapazarında Kioti ve Branson lara bakmıştık, fiyatları yüksek gelmişti. Hemde Çin ve Kore malı oldukları için çekimser kalmıştık.. Toplanm 5-6 dekar hobby bahçeyi işlyecek o kadar.. Bakalım Kısmet se görücez bugün akşama doğru.. Resim ve videoları paylaşırım, hemde Kubotanın kalitesini test etme fırsatımız olacak.

satocan58 link=topic=7169.msg380744#msg380744 date=1302902211' Alıntı:
Muhtar sana PM attim ama hala cevap gelmedi. Bizim köyün muhtarini gectin Masallah.)))

Özür dilerim demeseniz görmiyeceğim arada kaynamış bnm profıle bırılerı gırmıs özel msj uyarısı gelmedi :) yoksa işimi aksatacak kişiliğim yok )))

Muhtar bu Ali yakıcı timlerin başında geliyo. :D Ali yapma la cıbıl bayan resimleri olmadı indi :D

doganbey1 link=topic=7169.msg380761#msg380761 date=1302903011' Alıntı:
Muhtar bu Ali yakıcı timlerin başında geliyo. :D Ali yapma la cıbıl bayan resimleri olmadı indi :D
:D Senin nanelen yanın da az bile şu bi tane footo olum konuşma heç ;D ;D
Ağır Abi link=topic=7169.msg380762#msg380762 date=1302903105' Alıntı:
Ali saman yakacağız odun değil odun tutuşup duman çıkarasıya sabah olur kızlar uyur zuha-*-s
Sen de saman çok ben de kız çok :) Verdik mi ateşi gelr gerisi

Alinin karnı acıktııııı :D :D zuhahaha :D Sendeki kızları bi göremedik la :D dişi enikleri diyosan ooooo :D sokakta çok va

doganbey1 link=topic=7169.msg380767#msg380767 date=1302903370' Alıntı:
Alinin karnı acıktııııı :D :D zuhahaha :D Sendeki kızları bi göremedik la :D dişi enikleri diyosan ooooo :D sokakta çok va

Sen get :) Hacı ol olum Garışma o işlere :D Dişi var da sokakta ki enik deil onlar la sen takılıyon diye dokanmıyom ;) zuha-*-s

Neyse herkese iyi geceler Bugün de açıklanmadı sonuçlar :)