En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ford39 link=topic=7169.msg384630#msg384630 date=1303302286' Alıntı:
daha iyi olur.ben zaten yaşımdan büyük olanlara abi derim ama kendime dedirtmem bende pek bişey değişmez

Sizin yaşınızı öğrenebilirmiyiz acaba :S

Ağır Abi link=topic=7169.msg384307#msg384307 date=1303251334' Alıntı:
Şeçim bitti yenı yonetıcı arkadaslara basarılar lıste yarın askıya çıkacak bır gece daha bekleyın şety*-* şety*-* şety*-*

Nisan ayı bitmeden hiç inanasım gel mi yo.... :S ıh-*-s

Holland link=topic=7169.msg384625#msg384625 date=1303302085' Alıntı:
Arkadaşlar tüm üyelerimiz künyelerinde yer alması gereken yaş hanesini doldursa ve oraya gerçek yaşını yazsa nasıl olur ? :) Yani yaşça küçük olanların kendinden büyüklere daha saygılı ve ölçülü davranması ve büyüklerin de kendinden küçüklere abi, amca, dayı, vs. gibi şeyler söylemek zorunda kalmaması için uygun olmaz mıydı ?
Naçizane tavsiyemdir, kimse uymak veya desteklemek zorunda değil :)
tamamen katılıyorum çünkü hitap ederken insan zorlanıyor hele de nicki kendi ismi değilse hepten sıkıntı oluyor burda yaşı yazıp yazmamakla kimse birşey kaybetmez buradaki sitenin işleyişinin yaşla da bir alakası yok ancak yazılsa iyi olur bunu bir kural olarak getirmedik ama uyulursa bence herkes daha rahat eder
Niko5 link=topic=7169.msg384650#msg384650 date=1303303117' Alıntı:
Nisan ayı bitmeden hiç inanasım gel mi yo.... :S ıh-*-s
bir aksilik olmazsa gün içinde açıklanacak merak etmeyin

Benim elimden yetkilerimi almışsınız yönetimdeki arkadaşlar halbuki gorevımı layıkıyla yapıyordum artık burada işim kalmamıs demekkı :(

Ağır Abi link=topic=7169.msg384655#msg384655 date=1303303339' Alıntı:
Benim elimden yetkilerimi almışsınız yönetimdeki arkadaşlar halbuki gorevımı layıkıyla yapıyordum artık burada işim kalmamıs demekkı :(
artık böyle işine gelirse eyvallah işine gelmezse çıkış sayfanın sol üst taraflarına düşüyor sn agır abi ;D zuha-*-s ama bir anket aç bence daha önce :D

Çağrı link=topic=7169.msg384659#msg384659 date=1303303460' Alıntı:
artık böyle işine gelirse eyvallah işine gelmezse çıkış sayfanın sol üst taraflarına düşüyor sn agır abi ;D zuha-*-s ama bir anket aç bence daha önce :D

sabah aksam cıkmadım hıc forumdan kıme sorarsanız sorun gorevımı yaptım ama ağalar böyle uygun görmüş demekkı çıkış yapmıyacağım sessizce izleyeceğim sizi

Ağır Abi link=topic=7169.msg384663#msg384663 date=1303303602' Alıntı:
sabah aksam cıkmadım hıc forumdan kıme sorarsanız sorun gorevımı yaptım ama ağalar böyle uygun görmüş demekkı çıkış yapmıyacağım sessizce izleyeceğim sizi
bu işler görevi yapmakla olmuyor sen de biliyorsun ;D

Yetkilerimin alınmasında OKAY KANGALIN Bİ ETKİSİ VARMI ACABA ÖĞRENEBİLİRMİYİM

Ağır Abi link=topic=7169.msg384668#msg384668 date=1303303878' Alıntı:
Haklıymışsınız artık bundan sonra kuyunuzu kazacağım sizin snip-*-s
artık çok geç biraz olgun karşılayalım böyle olması gerekti oldu karşlılıklı saygıyı yitirmeyelim sn agır abi noo-*-s
Ağır Abi link=topic=7169.msg384670#msg384670 date=1303303991' Alıntı:
Yetkilerimin alınmasında OKAY KANGALIN Bİ ETKİSİ VARMI ACABA ÖĞRENEBİLİRMİYİM
şimdi yetkiler alındı diye aramızdaki özel konular neden açılıyor acaba noo-*-s

listeler hakkında kulağıma gelen bazı duyumlar aldım .... ayrıca mustfanın çılgın bir procesi varmış ... demedi demeyin ....
listelerde bazı kişilerin üzeri çizildi ve yeni dönemde trakkulup ile yol ayrılıkları var ....
listelerde bazı bölgelere kıyak geçilmeye çalışılmış ...
ben kuşlardan öyle duydum bakalım zman ne gösterecek ....

Okay KANGAL ile Ağır abinin arasına nifak tohumları ekmeye çalışan , arasını açmaya çalışan kişinin ismini açıklayacağım ... ama site şimdilik buna hazır değil :)

Çağrı link=topic=7169.msg384674#msg384674 date=1303304052' Alıntı:
artık çok geç biraz olgun karşılayalım böyle olması gerekti oldu karşlılıklı saygıyı yitirmeyelim sn agır abi noo-*-sşimdi yetkiler alındı diye aramızdaki özel konular neden açılıyor acaba noo-*-s

Özel konuyla ilgisi yok zaten foruma geldiğim gunden beri yıldızımız barışmadı yüzüme gülüp arkamdan ipimi kesmiş :( foruma anket açacağım YA OKAY KANGAL YA AĞIR ABİ DİYE uyy-*s

OkayKANGAL link=topic=7169.msg384677#msg384677 date=1303304242' Alıntı:
Okay KANGAL ile Ağır abinin arasına nifak tohumları ekmeye çalışan , arasını açmaya çalışan kişinin ismini açıklayacağım ... ama site şimdilik buna hazır değil :)
herşey açıklansın burda imalara yer yok madem ki herkes eteğindeki taşları döküyor, okay kangalın siteyle ilgili gizli proceleri de açıklansın :S kim kimi istemedi herkes açıklasın gerçekleri

'MF yi karalamaya karşılık forumda daha fazla yetki vaad edildi ağır abiye ama o kabul etmedi ... bunu zaten herkes biliyor dedi ...'

Bir DOST

şeklinde bir mail aldım ...

muhtarı bana kışkırtan ismi belirledim ... hukuk yolu açık ... siteden sivaslılar tasviye ediliyor ... demedi demeyin ...

OkayKANGAL link=topic=7169.msg384682#msg384682 date=1303304433' Alıntı:
'MF yi karalamaya karşılık forumda daha fazla yetki vaad edildi ağır abiye ama o kabul etmedi ... bunu zaten herkes biliyor dedi ...'

Bir DOST

şeklinde bir mail aldım ...
Sitedeki MF sahiplerinin ve MFyi sevenlerin yönetici kadrosundaki bir kişi tarafından belirlenip fişlendiği,gerekli şekillerde ya siteden uzaklaştırıldıkları ya da yetkilerinden alındıklarına dair bilgiler geliyor elime kendi küskünleri tarafından,bu sitedeki baş MF düşmanı bunları açıklasın birinci isim AĞIR ABİydi sırada kim var

Şimdi Ne oldu sitede kim kimi istemiyor kimin elin den yetkileri alın dı okay abi ile hasan abi nin arasın da bi olay mı var acaba :S anlayamadım