En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

açıklıyorum ...
dün gece toplantı yaptık ...
alipaşalıerkan trakyalılara kıyak geçmeye , mustafaya pisikolojik baskı yapmaya çalıştı ...
çağrı ve ağır abi beni egale edip forumda cunta kurmak amacı ile benim yerime alternatif sunup benim banlanmam gerektiğini beyan ettiler ...
admin mustafa ise sitede gizlibir gücün olduğu asıl kontrolün kendisindede olmadığını , bunun başındada ağır abinin olduğunda şüphelendiğini söyledi ...

sonra kavgaya tutuştuk ... birbirimize ağzımıza geleni söyledik ... hasan bana senin motorun çok yakıyuor rengide sarı , forumdaki tüm mf lerle adı çıktı dedi ... bende toplantıyı terkettim ...

tabi hasan amacına ulaştı ve kendi kontrolündeki adayları listeye geçirdi ...
forumda işimi bitirdiler .... tasviyeler devam edecek ...

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg384688#msg384688 date=1303304686' Alıntı:
Şimdi Ne oldu sitede kim kimi istemiyor kimin elin den yetkileri alın dı okay abi ile hasan abi nin arasın da bi olay mı var acaba :S anlayamadım

Ali artık bu sitede işim kalmadı yüzüme gülüp arkamdan iş çevirenler olmuş halbuku kımseye kın nefret beslemedım ne valtra düşmanlıgımız kaldı nede tetikçi olmadığımız

OkayKANGAL link=topic=7169.msg384691#msg384691 date=1303304765' Alıntı:
açıklıyorum ...
dün gece toplantı yaptık ...
alipaşalıerkan trakyalılara kıyak geçmeye , mustafaya pisikolojik baskı yapmaya çalıştı ...
çağrı ve ağır abi beni egale edip forumda cunta kurmak amacı ile benim yerime alternatif sunup benim banlanmam gerektiğini beyan ettiler ...
admin mustafa ise sitede gizlibir gücün olduğu asıl kontrolün kendisindede olmadığını , bunun başındada ağır abinin olduğunda şüphelendiğini söyledi ...

sonra kavgaya tutuştuk ... birbirimize ağzımıza geleni söyledik ... hasan bana senin motorun çok yakıyuor rengide sarı , forumdaki tüm mf lerle adı çıktı dedi ... bende toplantıyı terkettim ...

tabi hasan amacına ulaştı ve kendi kontrolündeki adayları listeye geçirdi ...
forumda işimi bitirdiler .... tasviyeler devam edecek ...
ASIL GERÇEKLERİ BEN ANLATAYIM
alıpaşalı kısmına kadar olanlar doğrudur
sonra bize yakın isimler görevlerini hakkıyla yapmasına rağmen yönetimden atılmak istendi
anladığımıza göre alipaşalıyla okay kangal arasında gizli bir ittifakla mustafa kıskaca alınmış alipaşalı kendi kadrosunu siteye oturtmak istiyordu istedi başarılı oldu okay kangal da ağır abi ve beni tasviye etmek istiyordu ağır abiyi yolladı sıra bende
asıl okay kangal erkek adam kırmızı motora binmez dedi laf orda koptu
sitenin anasaayfasında sadece valtra fotoğraflarının olmasını istedi
ağır abinin başını yediler ama ben tek başıma mücadeleye devam edeceğim
bu tezgahı ortaya çıkaracağım

Ağır Abi link=topic=7169.msg384693#msg384693 date=1303304883' Alıntı:
Ali artık bu sitede işim kalmadı yüzüme gülüp arkamdan iş çevirenler olmuş halbuku kımseye kın nefret beslemedım ne valtra düşmanlıgımız kaldı nede tetikçi olmadığımız

Sitede iç savaş çıktı o zaman herkes birbirinin tahtını mı yıkmaya çalışıyor.

ben hep teknolojiye kefil oldum .... şimdi iftiraya kurban gidiyorum ... tarih herşeyi apaçık ortaya çıkaracaktır .. açalım anketi ... ben az oy alırsam terkederim siteyi . çağrı ve ağır abi tetikçidir . mustafa ağır abi ve çağrının kukla adminidir :)

sitede demokrasi ve hukuk kalmamıştır ... çağrı okay kangalın konularına yorum yazmayın isimli gizli bir kampanya yürütmüştür özel mesaj ile ...

OkayKANGAL link=topic=7169.msg384703#msg384703 date=1303305440' Alıntı:
ben hep teknolojiye kefil oldum .... şimdi iftiraya kurban gidiyorum ... tarih herşeyi apaçık ortaya çıkaracaktır .. açalım anketi ... ben az oy alırsam terkederim siteyi . çağrı ve ağır abi tetikçidir . mustafa ağır abi ve çağrının kukla adminidir :)

sitede demokrasi ve hukuk kalmamıştır ... çağrı okay kangalın konularına yorum yazmayın isimli gizli bir kampanya yürütmüştür özel mesaj ile ...
Bölümündekitüm konuları çağrının bölümüne(jd) ... bölümüne ve ağır abinin bölümüne taşı ordaki konular karman çorman olsun sabaha kadar düzeltmeye çalışsınlar
okay kangal

bazı yollardan bu pm elime ulaştı peki bu da mı yalan sayın genç meslektaş

trakkulupteki oluşumun başındaki ismi açıklayacağım ... bir numaranın kim olduğuna çok şaşıracaksınız ... bakalım hasan efendi buna ne diyecek .... yakın zamanda ...

Çağrı link=topic=7169.msg384705#msg384705 date=1303305540' Alıntı:
Bölümündekitüm konuları çağrının bölümüne(jd) ... bölümüne ve ağır abinin bölümüne taşı ordaki konular karman çorman olsun sabaha kadar düzeltmeye çalışsınlar
okay kangal

bazı yollardan bu pm elime ulaştı peki bu da mı yalan sayın genç meslektaş

ifitira efendim ... her şey ortada forum arşivleri şeffaflaştırılsın ....

Sadece nail abiyi yeni yönetim kadosuna alınmasını istedim yok efendım basvurmamıs yok efendım oadam görev yapamaz dendi :) bnde fazla üstelemedim bir kişi daha önerdim yine tepki ile karşılastık buradan anlamalıydım artık forumda istenmedıgımızi kimse ile polemiğe girmeyeceğim aksama dogru bır anket açıp son sözlerımı yazıp duruma gore yön belırleyeceğim

OkayKANGAL link=topic=7169.msg384708#msg384708 date=1303305611' Alıntı:
ifitira efendim ... her şey ortada forum arşivleri şeffaflaştırılsın ....
alipaşalıerkan ile bölüm başkanı alınacak konusu açıldıktan sonraki tüm mesajlarınız elimde kim kimi istiyormuş kim kimi tasviye ediyormuş ortaya çıksın biz birtek nail abiyi istedik haberimiz yoktu başımıza geleceklerden yetkilerim akşama alınır büyük ihtimalle bana gelen pazarlık mesajlarını da yetkilerim alınınca açıklayacağım trakkulup kimsenin babasının malı değildir

Ağır Abi link=topic=7169.msg384709#msg384709 date=1303305623' Alıntı:
Sadece nail abiyi yeni yönetim kadosuna alınmasını istedim yok efendım basvurmamıs yok efendım oadam görev yapamaz dendi :) bnde fazla üstelemedim bir kişi daha önerdim yine tepki ile karşılastık buradan anlamalıydım artık forumda istenmedıgımızi kimse ile polemiğe girmeyeceğim aksama dogru bır anket açıp son sözlerımı yazıp duruma gore yön belırleyeceğim

evet benden önce kendisi açıkladı ... nail muhtarın , gözünü nohut bürümüş ağır abiyi nasılda kullandığını gördünüz ... ağr abi yürekli ise evinde ne kadar nohut olduğunu ve nereden aldığını açıklasın ...
sitedeki cuntanın başında NAİL YETEK vardır ... besiciler hububatçıları eziyor ... amaç herkesi yıldırıp yemi ucuzlatmak ... hububatçıyı sömürmek .... bunlarında arkasında küresel sermaye var ... forumlarımıza sızdı ve bizim bilinaltımızı etkilediler ... oyuna gelmeyin ... :)

OkayKANGAL link=topic=7169.msg384713#msg384713 date=1303305957' Alıntı:
evet benden önce kendisi açıkladı ... nail muhtarın , gözünü nohut bürümüş ağır abiyi nasılda kullandığını gördünüz ... ağr abi yürekli ise evinde ne kadar nohut olduğunu ve nereden aldığını açıklasın ...
sitedeki cuntanın başında NAİL YETEK vardır ... besiciler hububatçıları eziyor ... amaç herkesi yıldırıp yemi ucuzlatmak ... hububatçıyı sömürmek .... bunlarında arkasında küresel sermaye var ... forumlarımıza sızdı ve bizim bilinaltımızı etkilediler ... oyuna gelmeyin ... :)
asıl biz hayvancıları aralarında görmek istemeyen hububatçılar var biz de hububat üretimi yapmamıza rağmen aralarında bizi görmemelerinden dolayı burda bile dışlamak istiyorlar yemin kilosu 80 kuruş sütün kilosu 50 kuruş siteden tasviye edilenler nailyetek ağır abi çağrı kim başarılı olmuş takdir trakkulubun

Sitemizde ki tüm bu konuşmalar bana kalsa nabız yoklamadan öte değildir. Az önceki yorumum silinmiş. :( Buna üzüldüm.

OkayKANGAL link=topic=7169.msg384713#msg384713 date=1303305957' Alıntı:

Hepsi yalan ve asılsızdır naıl yetekten gelen özel msj ve msn konusmalarınız açıklayabılırım okay bey kndınızı uste cıkrtıp haklı duruma düsmeye calısmayın ıkı senedır nohut yüzüne hasretım tANE nohut yok evde :)

ANKETI AÇTIM OYLARINIZI BEKLIYORUM MİLLET KARAR VERSIN KIME YETKI VERILSIN ALINSIN DIYE uyy-*s

Çağrı link=topic=7169.msg384733#msg384733 date=1303306695' Alıntı:
asıl okay kangal trakyadan kendine hediye gelen ekipmanları açıklasın :)

benim sitedeki trakyalı oluşuma nasıl karşı durduğumu hepiniz gördünüz .. ama şimdi ne değişti anlamadım ... hepiniz bana karşı cephe aldınız ... ben hep demokrasiyi ve adaleti savundum ...

nail yetek nerede gelsin eserini izlesin ... tasviye edildik diye ağlayıp mağdur edebiyatına girenler kol kola girmiş beni ezmeye uğraşıyorlar .. ey aziz site üyeleri ... acaba şu anda kim tasviye ediliyor daha farkedemedinizmi ...

niteliksiz vede yasadışı çoğunluk demokrasinin sesi olamaz sadece engeli olur .. demokrasi çoğunluğun dayatması değil azınlığa saygı duymasıdır ....