En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hayırlı akşamlar. 3 gün önce kısa kolluyla dolaştığımız havada dün ve önceki gün çok yağmur yağdı hava baya soğuk pamuklarıda ekemedik tarlalar oldu çamur.

herkese merhabalar ... gece sivasa tipiye yakın kar yağdı ... sabah arabaların üstünde ve kuytularda halen kar vardı ... yaklaşık 20 gündür hergün yağmur var ... ilç gecikmekte ... bakalım ne zaman atacağız ....

maşallah hava durumu bülteni gibi olmuş :D :D
bizm burası günşli ama soğuk dün gece çok soğuktu havada bozuktu bgn iyi yarın gene yağışlı gösteriyo

Slm trakkulüp halkı 1 ay da trakkulüpten 2160 mail gelmiş hepsine bakma fırsatım olmuyo askerlikte trakkulüpten uzak kaldım bitince telafi ederim artık :D

ranger link=topic=7169.msg396013#msg396013 date=1304766904' Alıntı:
Slm trakkulüp halkı 1 ay da trakkulüpten 2160 mail gelmiş hepsine bakma fırsatım olmuyo askerlikte trakkulüpten uzak kaldım bitince telafi ederim artık :D

hayırlı teskereler :)

DqN 58 link=topic=7169.msg396075#msg396075 date=1304779923' Alıntı:
S.a iyi akşamlar bugun sabah kar vardı

A. selam. Sivas ' ta üniversitede okuyan bir arkadaşımla konuştum o da söyledi aynı şeyi. Bizim memlekete de yağmış. :)

iyi haftasonlari ahali..kar haberi biraz serinletti beni...frankfurtta 27 28 derece sicaklik var. bayanlar sikir sikir giyinmis cikmis yollara, trafikte cok zor anlat yasadim bugün. bilirsiniz frankfurtun icinden Main nehri gecer, bikinisini alan gelmis, nehrin kenarinda cibil cibil günesleniyo. kaza yapmamak elde degil)))

satocan58 link=topic=7169.msg396101#msg396101 date=1304783500' Alıntı:
iyi haftasonlari ahali..kar haberi biraz serinletti beni...frankfurtta 27 28 derece sicaklik var. bayanlar sikir sikir giyinmis cikmis yollara, trafikte cok zor anlat yasadim bugün. bilirsiniz frankfurtun icinden Main nehri gecer, bikinisini alan gelmis, nehrin kenarinda cibil cibil günesleniyo. kaza yapmamak elde degil)))

Abi biz bi ısınamadık bu sene, hava ha ısındı ha ısınıyor dedikçe yağmur vuruyor, al sana tekrar kış havası. Artık yazdan umudu kestik de bari biraz bahar havası yaşasak. Ya da Almanya ' ya mı gelsek :D :D

satocan58 link=topic=7169.msg396101#msg396101 date=1304783500' Alıntı:
Amcamlarda Frankfurtta :D

pascal nihati dövmüs,))) nasilda sevindim yaw...kafasina vurmamis olsa bari, adam zaten bi acayip, iyice mala baglamasa bari...