En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

iyi akşamlar trakklup ailesi herkese selamlar

peki uzun zamandır yoktum internet kesikti bugün çak genel merkezi aradım ondan sonra uğraştım yaptım trakklupsuz geçmiyo çok canım sıkılıyo bende bunlar ya sizde neler var işler nasıl gidiyo

kırklarelinde havalar nasıl yağmur varmı ne işler yaptın görünmeyelii.

S.a. iyi akşamlar.. Sabah suların donduğunu gördüm,:) fakat güneş çok iyiydi, havada hiç bulut yoktu.. Tambir hıdırellez günüydü. Bu gün koşturmaca devam etti, tarımsal faaliyetler askıda, düğün hazırlıklarına devam..:D

V.aslm ahali hayırlı akşamlar danaları gütmeye çıkardık biraz koşuşturma sonrası alıştılar :D haftaya ver elini yaylaya :)

Ağır Abi link=topic=7169.msg396235#msg396235 date=1304791698' Alıntı:
V.aslm ahali hayırlı akşamlar danaları gütmeye çıkardık biraz koşuşturma sonrası alıştılar :D haftaya ver elini yaylaya :)
Hacı ot çoksa bende getireyim, çoban parası dana başı kaç TL..?

nailyetek link=topic=7169.msg396243#msg396243 date=1304791841' Alıntı:
Hacı ot çoksa bende getireyim, çoban parası dana başı kaç TL..?

neden olmasın getirebilirsin seninkilerin arasında bizimkilerde güdülür :D dana başı değil aylık 600 tl :)

S.a hayırlı geceler trakkulup insanları bu gün biraz telefon trafiği yaptım birkaç cangus var kesilecek bizim burada fiyatlar düşük Konya Cihanbeylide bir yerle anlaştık yağlı 12 tl ye pazartesi İNŞALLAH kestireceğim Aksarayda etli mala 11.700 diyor.
Ağır Abi link=topic=7169.msg396235#msg396235 date=1304791698' Alıntı:
Muhtarım bende evin önünde ağaçların arası diz boyu ot 2 inek çıkardım yaymaya tabi hayvanlar ilk defa çıkıyorlar işletmeden dışarı birini lastik tekerleğe bağladım hayvan korktu tekerden başladı kaçmaya tekerde hayvana bağlı olunca arkadan geliyor tabi yatırttı inek havlunun bi ucundan öbür ucuna ne çektim tutana kadar birdaha tövbe dışarı çıkarmam onları. :) ;D

hacimmet link=topic=7169.msg396359#msg396359 date=1304800450' Alıntı:
S.a hayırlı geceler trakkulup insanları bu gün biraz telefon trafiği yaptım birkaç cangus var kesilecek bizim burada fiyatlar düşük Konya Cihanbeylide bir yerle anlaştık yağlı 12 tl ye pazartesi İNŞALLAH kestireceğim Aksarayda etli mala 11.700 diyor. Muhtarım bende evin önünde ağaçların arası diz boyu ot 2 inek çıkardım yaymaya tabi hayvanlar ilk defa çıkıyorlar işletmeden dışarı birini lastik tekerleğe bağladım hayvan korktu tekerden başladı kaçmaya tekerde hayvana bağlı olunca arkadan geliyor tabi yatırttı inek havlunun bi ucundan öbür ucuna ne çektim tutana kadar birdaha tövbe dışarı çıkarmam onları. :) ;D
iyi akşamlar arkadaşlar hacımmet aynı olay geçen sene benim başıma gelmişti sen deyince aklıma geldi güldüm şimdi bende inek su içcin diye dışarda suluyordum demir oluk oluğun ortasında demir vardı oraya bağladım rahat rahat içsin diye inek kafyı bi kaldırdı oluk yıkıldı inek ürktü kaçtı inek önde oluk arkada yakalayıncaya kadar başıma hal geldi ölecek diye korktum yakaladım ama baya uğraştım seninkide öle olmuş.. zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Her ikinizinde başından geçenler hem yorucu hem gülünç şety*-* birdaha daha temkinli davranırsınız ama her ikinizde tövbe etmişsiniz ;D ;D

Ağır Abi link=topic=7169.msg396380#msg396380 date=1304801644' Alıntı:
Her ikinizinde başından geçenler hem yorucu hem gülünç şety*-* birdaha daha temkinli davranırsınız ama her ikinizde tövbe etmişsiniz ;D ;D
Aynen katılıyorum, sayın meslektaşın.. hacımmet ve atabey e geçmiş olsun..:) Bizim inekler eve girmek istemiyor..:)

TÜM ANNELERE VE ANNEME GELSİN
b5.gif

Annem - Candan Erçetin