En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a.
herkese günaydın
hava burdada çok güzel
iş başı yaptık bakalım akşamı nasıl buluruz bilmem artık :)

Selam millet birkaç saatliğine medeniyete geldim iş güç bastırdı yağmur bulutları da dolanıyor üstümüzde yağış olmazsa tamgaz devam :)

Çağrı link=topic=7169.msg397955#msg397955 date=1305102027' Alıntı:
Selam millet birkaç saatliğine medeniyete geldim iş güç bastırdı yağmur bulutları da dolanıyor üstümüzde yağış olmazsa tamgaz devam :)
a.s. cagrı .. kolay gelsın . ' ' tarla ıle ev arası bır ınternet molası ' ' zuha-*-s

Şu anda bim in oraya bir yere yıldırım düştü kendimi yere attım. Bilgisayara düştü sandım :D Öyle bir yağıyorku allah hayırlısını versin

DqN 58 link=topic=7169.msg398043#msg398043 date=1305112594' Alıntı:
Şu anda bim in oraya bir yere yıldırım düştü kendimi yere attım. Bilgisayara düştü sandım :D Öyle bir yağıyorku allah hayırlısını versin

Amin Muhammet. Burası da (Ankara) öyle şu anda, gök gürültülü sağanak yağışlı...

Yaklaşık yarım saatir çok yağmur yağıyor bi taraftanda gök gürlüyor allahım afetlerden korusun.

şu an mesajımı yazarken yagmur çiselemeden saganaga dogru döndü çok güzel yagmaya başladı :)

Maşallah her bir yandan yağmur haberleri geliyor. Afetsiz bereketli bir yağış olur inşallah. Bu sene yağmurdan yana sıkıntımız yok hamdolsun. :)

inşaallah kayserili ALLAHım afetinden korusun konya / kadınhanı diye duydum herhalde orası olması lazım dondan mısırlar ayçiçekleri pancarlar komple gitmiş bizim burda birşey yok çok şükür ALLAHım yedireceini versin

Amin.
Allah yardımcıları olsun, bizim oralarda da öyle bir sıkıntı yok şimdilik. İnşallah ilerleyen zamanlarda da olmaz.

inşaallah

yagmur o kadar güzel hızlandıki bardaktan boşanır gibi ama havanın arkası açık duruyor

Burası doluya çevirdi, fındık büyüklüğünde dolu yağıyor. İnşallah kimseye bir zararı olmaz...