En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a arkadaşlar geçmiş olsun muhtarım.bu gün öğleden sonra dolu yağdı biraz çok şükür geçti hemen havada çok kasvetli (soğuk,rüzgarlı ve çok bulutlu)

Herkese merhabalar..Umarim herkes iyidir...

Ağır Abi link=topic=7169.msg398608#msg398608 date=1305193874' Alıntı:
S.a hayırlı günler deneyimli çoban adayları aranıyor bana göre değil çobancılık bay-*s üstüne üslük ayağımı sakatladım :(
Gecmis olsun hasan. Nasil ettin yaw, düsündüm aklima bisey gelmedi.)) Dana ayagina basti desem acik besi yapiyon, anca danayi bunelek dutmustur, pesine kosarken ayagini burkmustursun..

Ağır Abi link=topic=7169.msg398745#msg398745 date=1305205159' Alıntı:
Bencede olmadı ertaç :( üzerine basamıyorum : ' ( : ' ( birde şişti :(
muhtar geçmiş olsun.bedduamı aldın naptın ;D

hacimmet link=topic=7169.msg398806#msg398806 date=1305207985' Alıntı:
S.a arkadaşlar geçmiş olsun muhtarım.bu gün öğleden sonra dolu yağdı biraz çok şükür geçti hemen havada çok kasvetli (soğuk,rüzgarlı ve çok bulutlu)
a.s hacım öglen biraz disenti oldu inş dolu falan olmadan hasadı buluruz bende ekin sularına başladaım arazideyim şu an

dolcevita link=topic=7169.msg398873#msg398873 date=1305214312' Alıntı:
a.s hacım öglen biraz disenti oldu inş dolu falan olmadan hasadı buluruz bende ekin sularına başladaım arazideyim şu an
yarın bizim bölgede iyi yağmur gösteriyor inşallah hayırlısıyla yağmur yağarsa daha başlamayız yağmazsa ikinci sulara başlayacağız

Ali gardas ve atabey, ikinizede ayri ayri tesekürler...Secimler süper.....

Hozan besir özellikle kendine has yorumuyla bambaska bir adam...

Hasan abi koca dananın üstünde şov yaparsan göze gelirsin tabi :D Ama cidden Allah korusun be abi. Dikkat edelim