En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

doganbey1 link=topic=7169.msg400913#msg400913 date=1305485170' Alıntı:
:D ohhh. Nail abi havalar nasıl ? inşallah soğuk falan olmaz bea
Beni en düşündüren havalar..:) don-*s don-*s Siz temkinli gelinde, hele sen fuara geldiğin gibi gelirsen..:D çlş-*-s çlş-*-s bugün odun getirdim, yakarız sobayı..:D

:D :D valla kışlıkları kaldırdım. Yaz sezonunu açtım. Ama üstüne deri ceketi atarım korur soğuktan beni :D

nailyetek link=topic=7169.msg400916#msg400916 date=1305485406' Alıntı:
Beni en düşündüren havalar..:) don-*s don-*s Siz temkinli gelinde, hele sen fuara geldiğin gibi gelirsen..:D çlş-*-s çlş-*-s bugün odun getirdim, yakarız sobayı..:D

Metorojen kütahya için bir tek yarını açık yazmış diğer günler yağış yazıyor :)

Abbooo :D O zaman çadırları Nail abi şimdiden hazırlasın. Yoksam millet yağmurla beraber dağılır. İnşallah hava çok güzel olur

Ağır Abi link=topic=7169.msg400919#msg400919 date=1305485843' Alıntı:
Metorojen kütahya için bir tek yarını açık yazmış diğer günler yağış yazıyor :)
İnşallah yanılırlar..:D
Ağır Abi link=topic=7169.msg400923#msg400923 date=1305487293' Alıntı:
Düğünler için çadır sandalye kazan tava temin edilir :)
Çağrı ile sen kayır, hacım.. size güveniyorum..
doganbey1 link=topic=7169.msg400926#msg400926 date=1305487486' Alıntı:
:D düğünün aşçısı kim olacak acep bileniniz var mı? :D neler pişecek Nail ağam?
Çağrı Şef ve Hasan Şef..: İç anadolu mutfağı ile akdeniz mutfağı karışımı bişey yaparlar heralde..:D

S.a trakkulup insanları biraz önce halısaha maçından geldim rakip takımı 4 farkla serdik yere :) *098*- *098*-
nailyetek link=topic=7169.msg400948#msg400948 date=1305488649' Alıntı:
İnşallah yanılırlar..:DÇağrı ile sen kayır, hacım.. size güveniyorum..Çağrı Şef ve Hasan Şef..: İç anadolu mutfağı ile akdeniz mutfağı karışımı bişey yaparlar heralde..:D
Abi beni unutma bende geliyorum bende konya usulü plav üstü et ve yanına zerde yapacam :)

hacimmet link=topic=7169.msg400967#msg400967 date=1305489906' Alıntı:
S.a trakkulup insanları biraz önce halısaha maçından geldim rakip takımı 4 farkla serdik yere :) *098*- *098*- Abi beni unutma bende geliyorum bende konya usulü plav üstü et ve yanına zerde yapacam :)

helal olsun mehmet abı .. senle de bır mac yapmak ısterım .. ama aynı takımda olacaz :D tebrıkler

bu arada kutahya otogar mahmudıye aracnda hala bos yerımız var :D

:D karnımız aç gelelimde doyursunlar bizi. Evet gençler arka koltukta 2 kişilik yerimiz var :D flama hazır mı :D

doganbey1 link=topic=7169.msg401003#msg401003 date=1305491866' Alıntı:
:D karnımız aç gelelimde doyursunlar bizi. Evet gençler arka koltukta 2 kişilik yerimiz var :D flama hazır mı :D
Mustaf-a yı da unutmayın, Hasan la 2 sine çok iş düşecek..:D

S.a hayırlı sabahlar allh ' ın rahmeti bereketi üzerinize olsun çok şükür güneşi gördük yoncalar ıslandı kurudu alt üst edeyim geleyim bakalım :)

Herkese günaydın daha dükkan açılmamış :) açalım bari:) nazarım değmesin hava güzel:) yalnız ters yel esiyo yine yağmur yağabilir

günaydın :D okuldanda kovaladılar :D
hava çok sıcak dün eridik bugun daha sıcak olacak gibi öğlenden sonra falan ama yarın gök gürültü yağış çarşamba bulutlu öbürkülerde gök gürültülü yağış :D