En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

doganbey1 link=topic=7169.msg402037#msg402037 date=1305655494' Alıntı:
biliyorum kardeşim liseliler takılıyo oraya çok :D
sen üniversteliydin dimi ;D :)
bize göre orlar yani :D

:D sürücü Ertaç. yardımcı pilot Doğancan. Arka da büyük patron Mustafa abi ve ortağı Hasan abi

evet kardeşim size göre :D

anayurtlu link=topic=7169.msg402054#msg402054 date=1305656838' Alıntı:
Nail abi sünnete shakira ' yı getirelim mi güçç*-* güçç*-* güçç*-* alk-*s ok-*-s oap*-s *098*-

[/url]
Peçenekli Süleyman olsa daha hora geçer.. Sahi Ankara lılar için uzun saplı kaşık almadım..:( İsterseniz alabilirim.. Zille oynarsanız zil de var..:D

ekoç link=topic=7169.msg402060#msg402060 date=1305657073' Alıntı:
Allah tamamını göstersin nail kardeşim anlş-*s
Sağol Ergun; bak buradaki herkes davetlimdir, haberiniz ola.. Cihan gelmek istiyor, takılıp gelin beyaw, 4 saatlik yol..

nailyetek link=topic=7169.msg402059#msg402059 date=1305656992' Alıntı:
Peçenekli Süleyman olsa daha hora geçer.. Sahi Ankara lılar için uzun saplı kaşık almadım..:( İsterseniz alabilirim.. Zille oynarsanız zil de var..:D

Nail abi gelebilsek sazcı falan getiririzde çok ters zamana denk geldi sınavlar okul nası edecez ? haa bide abi kaşıktan başka bişeyle oynamayız zil falan erkek adamda olmaz yaa

nailyetek link=topic=7169.msg402066#msg402066 date=1305657273' Alıntı:
Sağol Ergun; bak buradaki herkes davetlimdir, haberiniz ola.. Cihan gelmek istiyor, takılıp gelin beyaw, 4 saatlik yol..
nasip diyelim kardeşim inşallah

reklam alanının teki boştu 2 tane boş alan olmuş
muhtarla memet abi canguslarını reklam yapsın :D

Muhtarım Kütahya otogardan RTC Tarım A.Ş ye ait otomobil ile düğün yeri Mahmudiye köyüne gidilecektir İnşallah. Sizin için arkada lüks sınıftan iki kişilik yer ayırtılmıştır. Her türlü konfor ve hizmete önem veren RTC TARIM SEYAHAT L.T.D A.Ş sizlerle yapacağı seyahatten onur duyar :D nerde başladım daha dur :D ben oynamasını bilmem

doganbey1 link=topic=7169.msg402170#msg402170 date=1305662478' Alıntı:
Muhtarım Kütahya otogardan RTC Tarım A.Ş ye ait otomobil ile düğün yeri Mahmudiye köyüne gidilecektir İnşallah. Sizin için arkada lüks sınıftan iki kişilik yer ayırtılmıştır. Her türlü konfor ve hizmete önem veren RTC TARIM SEYAHAT L.T.D A.Ş sizlerle yapacağı seyahatten onur duyar :D nerde başladım daha dur :D ben oynamasını bilmem

muhtarım aracımız son yenılıklere gore dızayn edılmıs ve yolcu memnunıyetı ıcın tasarlanmıstır .. muavınımız dogancan seyhan servısı acık menu olarak sunacaktır zuha-*-s ogrenırsın dogan nolacak yaw
;)

Muhtarım sen gelirken yanına et, fındık,fıstık alda yiyelim bea :D bilüyün patron adam değiliz :D en son boğazımdan ne zman et geçtiğini unuttum :D :D Ertaç muavinliği ben buldum buluş o buluş patladı gitti :D eski burunlu deutz otobüslerde muavinlik yapardım :D