En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Sezon açıldı tabi :D Cumartesi günü nasipse gelecez o zaman yaparız biraz çobanlık :D

Lale neden işten kaçıyon? Ha söyleee. Gidip yardım etsene gelmişsin buraya gene :D :D git biraz daha çalışş :D Lalemmmm benm

doganbey1 link=topic=7169.msg402390#msg402390 date=1305716275' Alıntı:
Sezon açıldı tabi :D Cumartesi günü nasipse gelecez o zaman yaparız biraz çobanlık :D

Lale neden işten kaçıyon? Ha söyleee. Gidip yardım etsene gelmişsin buraya gene :D :D git biraz daha çalışş :D Lalemmmm benm

Yağmur yağdı die çıktım geldim lale onlar da gelcedi sonra dan devam etmişler :D bende takılıyom konuşacağına yardıma geleydin ya la :D

sorun vardı sitede 2 saattir pc deyim zor durdum kapıcaktım ..
özledmya siteyi o olmadan olmuyo :)

Hafif gök gürültülü,yavaş ve hafif bir biçimde çileyen yağmurla,hafif eserli bir hava şu anda duyduğum ezanla ahenk içinde olan bir Salihli akşamüstüsünden herkese Merhaba. :D

öğlen fırtına vardı.bulutlu her an yağacak gibi yağmur çiseliyordu.koşa koşa yoncayı balye yaptırıp eve taşıdım.sonra hava açıldı..

slm arkadaşlar bugün ikindi sıralarında bizim buraya gene şiddetşi yağmur yağdı tarlalara bakamadık inşalah dolu filan yokturr

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg402515#msg402515 date=1305734560' Alıntı:
:D ne olum psikopatamı bağladın herkese şyt-*-sa bunu yapıyon sop-*-sa ;D
;D Ya adam 2 foto çker sop-*-sa