En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Burdada yağmur bi başlıyo bi duruyo babam kazayağını takmış ama bakalım sabaha nolur ?

:D :D valla Ertaç ne dediğini tahmin edebiliyrum aynılarını bende dinledim :D
Muhtarım sen ne zaman geliyon beyaw :D ben bilecikten 13.00 da Allahın izninle kütahyada olacam

satocan58 link=topic=7169.msg402708#msg402708 date=1305748427' Alıntı:
kolay gelsin alaattin abi. aynalar tutana kadar sürmeye devam, yoksa bu sene durmuycak gibi yagislar...
sağol satılmış yağmur yağmasaydı akşam yemeğinden sonrada sürecektim ama nasip değilmiş gece yağmazsa yarın öğleden sonra olur inşallah.
Ağır Abi link=topic=7169.msg402711#msg402711 date=1305748529' Alıntı:
ABİ SEN DEPOYU DOLDUR YANINADA BI VARIL YEDEK AL CTESİ GECE GEC SAATLERE KADAR HEP BİRLİKTE HALLEDERİZ :)
muhtar depo ful dolu 8 dekarı sürmedem fulledim denemek için sürdükten sonrada fulledim 8 dekarda 14.6 lt mazot yakmış avrupalı olanından

yenı tumosanlar a 2012 de onden hıdrolık takacaklarmı barış zuha-*-s zuha-*-s nasıl ıyı dedım ama dı mı )))

yok muhtarım vario değil yeni şanzuman KONİO olcakmış öyle duyunlar var MADE İN KONİA :D

S.a arkadaşlar neydiyorsunuz bakem ))) bu gün işlerin arasında bide traktör pazarlığı yaptım anlş-*s babamın tt50 yi TT55 4X4 (sıfır,kabinli) le takas ediyorum üste 20 bin veriyorum bu yıl ayçiçeği ve gelecek yıl harmanda babamın tt50 nin parasınıda ne zaman olsa öderim nasıl arkadaşlar pazarlık (tt55 i ağustosa kadar getiremiyor bayi) ok-*-s

Ağır Abi link=topic=7169.msg402740#msg402740 date=1305749993' Alıntı:
VARIO ŞANZUMANDAN Bİ HABERSİN GLİBA ERTAÇ zuha-*-s
onun haberını de sen ver dıye soylemedım zuha-*-s takacakları varıo da beyınden aldıgı sinyallerle calısacakmıs . joystık de tarıh oldu artık :D

hacimmet link=topic=7169.msg402747#msg402747 date=1305750326' Alıntı:
S.a arkadaşlar neydiyorsunuz bakem ))) bu gün işlerin arasında bide traktör pazarlığı yaptım anlş-*s babamın tt50 yi TT55 4X4 (sıfır,kabinli) le takas ediyorum üste 20 bin veriyorum bu yıl ayçiçeği ve gelecek yıl harmanda babamın tt50 nin parasınıda ne zaman olsa öderim nasıl arkadaşlar pazarlık (tt55 i ağustosa kadar getiremiyor bayi) ok-*-s

hayırlı olsun ok-*-s

hacimmet link=topic=7169.msg402747#msg402747 date=1305750326' Alıntı:
Mehmet abi siz New holland bayisine ortak olun beya :D Abi başka marka düşünmez misin? Allah tamamına erdirsin

Sağolun arkadaşlar motor gelirse atarım forma.
anayurtlu link=topic=7169.msg402751#msg402751 date=1305750445' Alıntı:
hayırlı olsunda abi nie getiremiyo motoru??
çok satıyorlar Volkan ozamana kadar dolu yani benimde acelem yok.

bariş bak boyle uzak olunca unutuluyor ınsan zuha-*-s zuha-*-s