En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ağır Abi link=topic=7169.msg406733#msg406733 date=1306326717' Alıntı:
Yağmur yağar ıspartaya şakır şakır oyn-*a
zuha-*-s alk-*s aşk-*s şerf-*s
artizlerin film ne zaman ! ?

S.a. Römorku boyadım yağmur başladı hay ben böle işin . . . Üstünü branda ile örtmek zorunda kaldım.

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg406745#msg406745 date=1306327783' Alıntı:
S.a. Römorku boyadım yağmur başladı hay ben böle işin . . . Üstünü branda ile örtmek zorunda kaldım.
zuha-*-s as tokmakcu
hani resim cidd*-*-* sop-*-sa

Arkadaşlar Landwirtchafts Simulator 2011 de courseplay diye birşey çıkmış sen biçerken traktör yanaşıyor ekini kolayca boşalta biliyoruz. Slaj yaparken traktörler geliyor kolayca yapabiliyoruz.Bu sadece traktörde değil biçerdöverlerde de oluyor.

selamınaleyküm cematimüslim :D

Ertaç bizimde haftaya cumaya kadar hergün 1sınav var kopya şart valla :D 5800 bu işlerde usta defteri telefona geçiriyorum sınavdada telefonu kalem koyma yerine yatay olarak koyuym alt tarafını çukura üst tarafınıda yükseğe gelecek şekilde ayarlıyom ekran bana dönük oluyo :D açıyorm yazıları tuş kiliti yan tarafta mekanik olduğu için hoca yaklaşında hemen kilitliyom ekran simsiyah oluyo hoca gidince aç kiliti devam ;D ;D ;D

anayurtlu 3105d link=topic=7169.msg406771#msg406771 date=1306330713' Alıntı:
selamınaleyküm cematimüslim :D

Ertaç bizimde haftaya cumaya kadar hergün 1sınav var kopya şart valla :D 5800 bu işlerde usta defteri telefona geçiriyorum sınavdada telefonu kalem koyma yerine yatay olarak koyuym alt tarafını çukura üst tarafınıda yükseğe gelecek şekilde ayarlıyom ekran bana dönük oluyo :D açıyorm yazıları tuş kiliti yan tarafta mekanik olduğu için hoca yaklaşında hemen kilitliyom ekran simsiyah oluyo hoca gidince aç kiliti devam ;D ;D ;D
ne adamsın volkan :D bende hıc cekmezdım kopya .. bu sefer sınav zaten kıtap defter acıktı .. 5 ıncı sorunun cevabını ıstedı ondekı ... bende kıtabın 310 uncu sayfasını actım dondu baktı gorememıs , :D bır daha baktı yıne anlamadı kacıncı sayfa oldugunu :D üçüncü de hoca getırın kagıtları yoksa kopya muamelesı uygulayacam dedı .. zaten son 10 dk kalmıstı .. paşa paşa verdık zuha-*-s

ertac sahın link=topic=7169.msg406780#msg406780 date=1306331545' Alıntı:
ne adamsın volkan :D bende hıc cekmezdım kopya .. bu sefer sınav zaten kıtap defter acıktı .. 5 ıncı sorunun cevabını ıstedı ondekı ... bende kıtabın 310 uncu sayfasını actım dondu baktı gorememıs , :D bır daha baktı yıne anlamadı kacıncı sayfa oldugunu :D üçüncü de hoca getırın kagıtları yoksa kopya muamelesı uygulayacam dedı .. zaten son 10 dk kalmıstı .. paşa paşa verdık zuha-*-s
kitap defter açık olan sınavdan kork zaten ;D bizde bitane oldukta 50yi zor aldım zuha-*-s

EFSANE ÜCRETLİ link=topic=7169.msg406755#msg406755 date=1306328816' Alıntı:
Arkadaşlar Landwirtchafts Simulator 2011 de courseplay diye birşey çıkmış sen biçerken traktör yanaşıyor ekini kolayca boşalta biliyoruz. Slaj yaparken traktörler geliyor kolayca yapabiliyoruz.Bu sadece traktörde değil biçerdöverlerde de oluyor.
Ya biliyom az önce masseye yaptım önermem çok kötü

anayurtlu 3105d link=topic=7169.msg406784#msg406784 date=1306331709' Alıntı:
kitap defter açık olan sınavdan kork zaten ;D bizde bitane oldukta 50yi zor aldım zuha-*-s
benım de vıze 20 ıdı :D seneye artık ne yapalım ...

ertac sahın link=topic=7169.msg406780#msg406780 date=1306331545' Alıntı:

ertaç hangi sınav ... ben o sınavları az çok ... bir sınavda kitap defter serbest ise kazık göründü demektir .... bizim ısı transferi , makine elemanları ve termodinamik iki o şekilde olurdu ....

OkayKANGAL link=topic=7169.msg406816#msg406816 date=1306334106' Alıntı:
ertaç hangi sınav ... ben o sınavları az çok ... bir sınavda kitap defter serbest ise kazık göründü demektir .... bizim ısı transferi , makine elemanları ve termodinamik iki o şekilde olurdu ....
unutmamıssın :D benım kı termodınamık tı .. bır de akıskanlar mekanıgı var onda da kıtap defter acık :)

defterleri vermemişim performanstan 0 alcam : ' ( : ' ( : ' ( .yarın olanları yazarım

ertac sahın link=topic=7169.msg406817#msg406817 date=1306334460' Alıntı:
unutmamıssın :D benım kı termodınamık tı .. bır de akıskanlar mekanıgı var onda da kıtap defter acık :)

bizim akışın hocası gudik bir adamdı ... kolay geçtimdi .... benim takıntılar döküm tekniği , kaynak tekniği , takım tezgahları ve fortran idi ... hepsine aynı hoca gelirdi ... biraz sorunlu idi kendileri ... bu dersleri hepsini üçüncü alışımda geçtim ... birinci hocayı anlama evresi idi , ikinci dersi anlama evresi üçüncü ise artık tecrübelerimin sınav kağıdına yansıdığı evre idi :)

aslında hocası 46 kromozom olsa idi bu dört derste neredeyse tamamı sözel kolay derslerdi .