En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a günaydın herkeze hayırlı sabahlar ve işler
sabah çok güzel güneşli bi güne uyandık ama sat 09.32 itibari ile hava kapanmaya başladı

S.a hayırlı günler açık bir hava var güneşli bulandırıcı güneş deil tam istediğim gibi bir hava grin-*-s

Ağır Abi link=topic=7169.msg410880#msg410880 date=1306925263' Alıntı:
a.s abi
selamlar herkese mübarek bizim buralar karadenize döndü her gün yağmur dün de yine doludan nasibimizi alıyoduk allahtan tek tük attı gitti ama yağmur çok yağdı ağalara dert günü oldu bana da yat günü :)

Çağrı link=topic=7169.msg410888#msg410888 date=1306926798' Alıntı:
a.s abi
selamlar herkese mübarek bizim buralar karadenize döndü her gün yağmur dün de yine doludan nasibimizi alıyoduk allahtan tek tük attı gitti ama yağmur çok yağdı ağalara dert günü oldu bana da yat günü :)

Birazdan arayacaktım ulaşamaz isem müge anlıya başvuru yapacaktım :D

Ağır Abi link=topic=7169.msg410890#msg410890 date=1306927345' Alıntı:
Birazdan arayacaktım ulaşamaz isem müge anlıya başvuru yapacaktım :D
:) sorma netsiz hayat zor temellerini attık kısa süre içinde çiftliğe de alacam net hayaldi gerçek olacak :D

ertac sahın link=topic=7169.msg410894#msg410894 date=1306928539' Alıntı:
hosgeldın cagrı ... ne paylasımlar vardır sende sımdı ;)
eyvallah ertaç 2 gün tatil ilan ettik işte :) sorma bu sene bir hoş gidiyo işler gübre ilaç aceleye geldi yağmur yağış olmasın diye sürüm desen aynen otlar adam boyu oldu tarlalar çekmesin diye yarısında toprak tavlı mf 6lı istiyo yarısı vıcık vıcık çamur 2liyi anca çeker :D yonca biçtik yağmurdan zor kurtardık çekirdek desen öyle bu sene ben aceleden yapılan işlerden hiçbişey anlamadım :)

Dua edin yarın yağmasın bugun tohumu hazırladım yarın ekecem patatesi

S.A. iyi akşamlar, yine köye çok yağmur yağmış. Yatışatayız..:)
Ağır Abi link=topic=7169.msg410780#msg410780 date=1306907719' Alıntı:
Günaydın cihan günaydın trakkulup kolay gelsin aman ıslatmadan basın
hayırlı uğurlu olsun nail abi allh kaza bela vermesin sonunda bura gelecek vesayit buldun :)
Sağol hacım, bıraktım sanayiye.. Havaların ısınmasına bağlı olarak 10 gün ile 20 gün arasında bitecek..
Çağrı link=topic=7169.msg410892#msg410892 date=1306927685' Alıntı:
:) sorma netsiz hayat zor temellerini attık kısa süre içinde çiftliğe de alacam net hayaldi gerçek olacak :D
Çağrı, hoşgeldin.. Köy havası yaradı galiba sana..:) Doğal yaşamı tercih ettin epey zamandır..