En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

geçmiş olsun, zara yoktur inşallah.

Çok yağmadı zaten abi 2-3 dk sürdü geçti köyde durum nasıl bilmiyorum ama bahçedeki güllerin yapraklarında delikler açtı.

Saat iki buçukta aynı şekilde bizim köyde de yağdı. ara sıra nohut kadar olanlarda vardı ama bereket çabuk geçti. Meteoroloji Etkili yağışı pazar günü gösteriyor hayırlısı.....

Cumartesi Pazar Gök gürültülü sağanak yağışlı diyor abi bizede Allah afatsız versin artık.

Inşallah hayırlı bi yağış olur. Yalnız bu gidişle bizim fig ' ler bu senede çürüyecek gibi. Bugün yağmuru yedim islandim yeli ile yağmurun şiddetlisi gelmedi allahtan . . .

Halimize şükrediyoruz.Sen nasılsın?

Bu ayda sürüp ne ekiyorsunuz acaba bizde şu an için yerler hep ekili mısır pamuk.

demir45 link=topic=7169.msg414643#msg414643 date=1307725025' Alıntı:
Halimize şükrediyoruz.Sen nasılsın?

Bu ayda sürüp ne ekiyorsunuz acaba bizde şu an için yerler hep ekili mısır pamuk.
Biz hep baharın sürüp son baharda buğday ekiyoz bizde böyle. Şu anda son baharda ektiğimiz yerler buğday 1-1.5 aya biçeriz inşallah. Şimdi sürdüğüm yerlerde seneye ekin olacak inş. ;)

Dqn link=topic=7169.msg414705#msg414705 date=1307731182' Alıntı:
Biz hep baharın sürüp son baharda buğday ekiyoz bizde böyle. Şu anda son baharda ektiğimiz yerler buğday 1-1.5 aya biçeriz inşallah. Şimdi sürdüğüm yerlerde seneye ekin olacak inş. ;)

Seneden seneye buğday peki başka ürünler yetiştime imkanınız var mı?

S.A. İyi akşamlar ahali.. Bütün gün dışardaydım, kah Cami çatısın da kah minarede..:) Sonunda merkezi ezanı dinleyebiliyoruz..:D Sabah terletecek kadar sıcaktı, öğle sonu sağnak yağış..:)

s.a arkadaşlar günler çok yoğun geçiyor forma pek giremiyorum hava şartlarıda karmakarışık bu günlerde.

demir45 link=topic=7169.msg414737#msg414737 date=1307732831' Alıntı:
Neden ki? Hava şartları mı müsade etmiyor.
Valla anca buğdaya yetişiyoruz biz. Çiftçilikten başka işlerde yapıyoruz. Ama köylü zevkine yapmıyor. Biz 5 yıl öncesine kadar sulu tarım yapıyorduk. Ama işte bşka işe başladık

nailyetek link=topic=7169.msg414733#msg414733 date=1307732449' Alıntı:
S.A. İyi akşamlar ahali.. Bütün gün dışardaydım, kah Cami çatısın da kah minarede..:) Sonunda merkezi ezanı dinleyebiliyoruz..:D Sabah terletecek kadar sıcaktı, öğle sonu sağnak yağış..:)

Yeni sistem hayırlı olsun artık ihtiyaç kalmadı sizin imama :D