En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a ahali yağmurlardan dolayı bir günlük izin kullanıyoruz bugün :) geçen zaten haberlerden görmüşsünüzdür ankaranın halini allahtan elmadağa o kadar yağmadı ama biraz dolu attı o yine zarar yapmış arpalara ekinlere ama asıl çekirdeklere epey zararı oldu tarsimcileri bekleyecez artık işler yığıldı derya oldu havalar açacak gibi gözüküyor ama hayırlısı bakalım

Çağrı link=topic=7169.msg418791#msg418791 date=1308515322' Alıntı:
s.a ahali yağmurlardan dolayı bir günlük izin kullanıyoruz bugün :) geçen zaten haberlerden görmüşsünüzdür ankaranın halini allahtan elmadağa o kadar yağmadı ama biraz dolu attı o yine zarar yapmış arpalara ekinlere ama asıl çekirdeklere epey zararı oldu tarsimcileri bekleyecez artık işler yığıldı derya oldu havalar açacak gibi gözüküyor ama hayırlısı bakalım
geçmiş olsun, inşallah zararınız azdır....

S.a ahali yorucu bi günün ardından sitedeyiz.. Bugun yine pancarda boru döşemeye devam ettik yollardaki boruları gömdük mübarek tarla değil otoban sanki 4 ayrı yerden boru gömdük ya duva*-*0

bartu link=topic=7169.msg418797#msg418797 date=1308515682' Alıntı:
geçmiş olsun, inşallah zararınız azdır....
sağol abi biraz zararımız var ama sigorta vardı allahtan çekirdekler sigortalı değildi onlar da toparlar inşallah diyecek yapacak elimizden gelen birşey yok buna da şükür diyeceğiz asıl dolu yağışı bu sene nadas olan tarlalarımızın olduğu yerde şiddetliymiş bizim tarlaları sadece sıyırmış geçmiş gibi gözüküyor

geçmiş olsun çağrı
havalar dengesiz
valla heran herşey olabilir
allah korusun hepimiz endişeliyiz allahtan
ümit kesilmez

atabey link=topic=7169.msg418808#msg418808 date=1308516378' Alıntı:
geçmiş olsun çağrı
havalar dengesiz
valla heran herşey olabilir
allah korusun hepimiz endişeliyiz allahtan
ümit kesilmez
öyle abi gündönümünden sonra pek sıkıntı olmuyor genelde ama hayırlıs

Günaydın dayı uzun zamandır göremiyorum seni ya denk gelmiyo. Bu arada tümosan almışın hayırlı olsun güle güle kullan.
keykubat link=topic=7169.msg418895#msg418895 date=1308553445' Alıntı:
s.a günaydın trakklüp herkeze hayırlı sabahlar hayırlı işler.

GENÇ EYMIRLİ link=topic=7169.msg418898#msg418898 date=1308553670' Alıntı:
Günaydın dayı uzun zamandır göremiyorum seni ya denk gelmiyo. Bu arada tümosan almışın hayırlı olsun güle güle kullan.
Sağol yiyen aldık ama daha gelmedi bu ay sonuna gelecek inşallah geçen hafta 3 gün izin aldım işten kredi işlemlerini halletmek için.

keykubat link=topic=7169.msg418908#msg418908 date=1308554880' Alıntı:
Sağol yiyen aldık ama daha gelmedi bu ay sonuna gelecek inşallah geçen hafta 3 gün izin aldım işten kredi işlemlerini halletmek için.
slm mıllet :D hayırlı olsun alaattın abı ... gule gule kullan ;) kraldan nasıl vazgectın ;D

Buğdayları dolaştım. Artık sıcaklarda başladı. Çok ümit verici. 30 dekarlık tarla haricinde hepsinden menmunum. Çok bereketli bir yaz olacak inşallah. Allah afetlerden korusun. Allah hayırlısını versin.

Dqn link=topic=7169.msg419061#msg419061 date=1308578457' Alıntı:
Buğdayları dolaştım. Artık sıcaklarda başladı. Çok ümit verici. 30 dekarlık tarla haricinde hepsinden menmunum. Çok bereketli bir yaz olacak inşallah. Allah afetlerden korusun. Allah hayırlısını versin.
30 unu biraz daha bekliycen.bereketli olsunlar