En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a arkadaşlar hayırlı geceler herkeze,nasıl gidiyor çifçilik işleri ? bizde sulama yoğun şekilde devam ediyor herşeyi suluyoruz bu sıralar,

hacimmet link=topic=7169.msg422660#msg422660 date=1309635678' Alıntı:
S.a arkadaşlar hayırlı geceler herkeze,nasıl gidiyor çifçilik işleri ? bizde sulama yoğun şekilde devam ediyor herşeyi suluyoruz bu sıralar,
sanada kolay hele hacı abi. Millet harıl harıl çalışıyo:)

slm pancarların suyu bitti yarın sabah yonca biçilecek işler normal seyirde devam ediyor

durum böyle
sizlerde nevar neyok...

S.a hayırlı günler :D dün gece neydi bea sabaha kadar ataş açtık havaya köyde :D tavuk alma gitmştk köyde pompalıyla bile havaya sıkyoz iç-*-* snip-*-s oyn-*-saw

iYİ AKŞAMLAR DOSTLAR; fiğ biçtim de geldim, çok yorgunum. her 3 turda bir tanburun altını kazıdım.) Ne çamur arkadaş, sanki oyun hamuru..

nailyetek link=topic=7169.msg422779#msg422779 date=1309701238' Alıntı:
iYİ AKŞAMLAR DOSTLAR; fiğ biçtim de geldim, çok yorgunum. her 3 turda bir tanburun altını kazıdım.) Ne çamur arkadaş, sanki oyun hamuru..

İyi akşamlar ağa kolay gelsin tez zamanda hasadınıda edersin bende ne var ne yok suluyorum toprak tam takır kürek işlemiyor :D

nailyetek link=topic=7169.msg422779#msg422779 date=1309701238' Alıntı:
kolay gelsin abi.sen bu gece yattığın yeri bilmessin

Iyi akşamlar ahali. Bizim biçim işi bitti. Bugün akşama kadar 8 dönüm. Yeri zar zor tırmık çektim. Bu iş biçmekten daha zor geliyo bana. Birde teker patladı. Uğraş allah uğraş.

A.slm s.a günaydın alaattin abi kiraz hasadına başladık allh parası bol aklı kıt müşteri versede satsak :D

Ağır Abi link=topic=7169.msg422936#msg422936 date=1309759050' Alıntı:
A.slm s.a günaydın alaattin abi kiraz hasadına başladık allh parası bol aklı kıt müşteri versede satsak :D

Günaydın Trakkulüp, hayırlı sabahlar. Kolay gele Muhtar,tamam parası bol olsun ama müşterinin aklı neden kıt olması gerek, kirazlar kurtlu falanmı yoksa? belki de aynı zamanda gözleri iyi görmeyen bir müşteriye de ihtiyacın olabilir. )))

Ağır Abi link=topic=7169.msg422936#msg422936 date=1309759050' Alıntı:
kolay gelsin muhtar boş ver aklı kıt müşteriyi el akıllıya hasret sende deliyemi hasretsin :)