En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralımbunun ölen kocası akrabamı poa

EFSANE ÜCRETLİ link=topic=7169.msg426410#msg426410 date=1310879840' Alıntı:
Hep böyle atik ol :D
bak ismail köpekler har har havlamaya başladı kancığa fatoş fatoş dedim takmadı .hüüüüüüüüüüüüüüüüüü diye bi bağırdım köpek garajlardan bi topukladı diğeri de tanımadı o hızlandı ama zincirbu seferki şansına kopmadı.ben kancığın hızlandığını gördüm ben de bi topukladım yanımda tuvalet vardı oraya daldım.kabcığa 13 yıllık koşamaz diyodum ama fena koştu bu sefer amcam tarlada olnaa söliycektim döver belki.bunun ölen kocası hakiki kangaldı.akrabamı paralamıştı amcam pulluklara bağlayıp ağzına ağzına vurmuş hatta akrabamın babaların yeter vurma olduysa oldu köpek bu demişler.(pulluk 3 12 inch enter 654 ' s pulluk)

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

a.s tünaydın bi olaylar oldu bizim köyde bizim 18 dönümlük bi tarla var bizim tarlanın üstündeki tarlada da mısır ekili adam mısırı sulamak için su salmış,su da bizim tarlaya gelmiş çamur yapmış,mümün geldi biçmeye yeni nh siyle ama çamuru görmemiş,girmiş sonra mümünün biçer batmış bizde 5725 i yengemlere yardıma göndermiştik o gün 60-66 tıyla gitmiştik biçtirmeye neyse biçer battı dedem halatı bağlamış başlamış asılmaya 60-66 çok iyi asıldı dedi kendi kopartıcakmış kaldırmış önünü keçi gibiydi dedi sonra dedem fazla zorlamıyım demiş ayhan abiyi çağırmış 5625 4x4 le gelmiş ayhan bi havayla çekicem şimdi diye ama bizim 60-66 tıdan daha az çekmiş hiç yokmuş,sonra ali abiyi çağırdık o da 8073 le geldi bide sıtkı geldi ama motorsuz kıyamadı motoruna neyse 60-66,5625,8073 bi asılmış tam mümünde 80-66yla ts 110 a yı çağırmaya gidiyodu o arada bizimkiler çıkarmış biçeri köyde değildim keşke olsaydım da videoya çeker koyardım

buğra link=topic=7169.msg426484#msg426484 date=1310897896' Alıntı:
a.s tünaydın bi olaylar oldu bizim köyde bizim 18 dönümlük bi tarla var bizim tarlanın üstündeki tarlada da mısır ekili adam mısırı sulamak için su salmış,su da bizim tarlaya gelmiş çamur yapmış,mümün geldi biçmeye yeni nh siyle ama çamuru görmemiş,girmiş sonra mümünün biçer batmış bizde 5725 i yengemlere yardıma göndermiştik o gün 60-66 tıyla gitmiştik biçtirmeye neyse biçer battı dedem halatı bağlamış başlamış asılmaya 60-66 çok iyi asıldı dedi kendi kopartıcakmış kaldırmış önünü keçi gibiydi dedi sonra dedem fazla zorlamıyım demiş ayhan abiyi çağırmış 5625 4x4 le gelmiş ayhan bi havayla çekicem şimdi diye ama bizim 60-66 tıdan daha az çekmiş hiç yokmuş,sonra ali abiyi çağırdık o da 8073 le geldi bide sıtkı geldi ama motorsuz kıyamadı motoruna neyse 60-66,5625,8073 bi asılmış tam mümünde 80-66yla ts 110 a yı çağırmaya gidiyodu o arada bizimkiler çıkarmış biçeri köyde değildim keşke olsaydım da videoya çeker koyardım
3 motor anca çekmiş yani.bizim biçerdöver batınca 285 çekiyo tekerlekleri yeni olduğundan kaçırmıyo

buğra link=topic=7169.msg426484#msg426484 date=1310897896' Alıntı:
zatii 5725 ingenlerin diilmi

bizim ya 5725 yengemlerdede var 5725,bi işleri varmış onların 5725 in yanına bizimkinide gönderdik 285 bunu kattiyen çekemezdi ferguson uzun ömürlü çünkü kendini yormaz başlar patinaja ama nh ler öyle değil kopartana kadar

buğra link=topic=7169.msg426493#msg426493 date=1310898249' Alıntı:
bizim ya 5725 yengemlerdede var 5725,bi işleri varmış onların 5725 in yanına bizimkinide gönderdik 285 bunu kattiyen çekemezdi ferguson uzun ömürlü çünkü kendini yormaz başlar patinaja ama nh ler öyle değil kopartana kadar
bekle yormaz.kesin sizin 5725 ;D

hay Allahım ya benimde sinirden elim ayağım titremeye başlamıştı :D,ama bende elbet birgün sana yapıcam )))

Günaydın ahali. Günaydın dayı:)bunaltıcı bi hava hakim burda:) işleri bitirdik ekinlere kadar yatarız artık