En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

İyi akşamlar dostlar, su bitti sulama bitti, topladım boru, tabanca v.s. ne varsa..Tek dert mısırların güvenliği..:)

Iyi aksamlar ahali....

Nettin nail abim öyle..Hayallerimi yiktin yaw.))) Bende herg lerin bi kismina nohut ekerim bos kalmaz hemde az cok getirisi olur diyodum sen direk götürü hesabi cikarmissin. Birde nasil olmus o öyle. DOmuzmu dadanmis...

nailyetek link=topic=7169.msg443492#msg443492 date=1315934111' Alıntı:
İyi akşamlar dostlar, su bitti sulama bitti, topladım boru, tabanca v.s. ne varsa..Tek dert mısırların güvenliği..:)

İyi akşamlar hacı dayı onca balığın canlının günahına girdin derede su bırakmadın kurt kuş içecek yatacak yerin yok muhtar noo*-*- sop-*-sa

satocan58 link=topic=7169.msg443495#msg443495 date=1315934289' Alıntı:
Iyi aksamlar ahali....

Nettin nail abim öyle..Hayallerimi yiktin yaw.))) Bende herg lerin bi kismina nohut ekerim bos kalmaz hemde az cok getirisi olur diyodum sen direk götürü hesabi cikarmissin. Birde nasil olmus o öyle. DOmuzmu dadanmis...
Nohut işi ekim tavı ve sonrası hava durumuyla alakalı bir durum, bunu ben bi kaç yıldır yolması ramazana denk geliyor diye sadece tohmu yeni tutabilmek için ekiyorum, çokta beklentim yok açıkçası. Bunu ilk ektiğimiz yıllarda 3 teneke ekip 80 teneke almışlığımız oldu, o zamanda leblebi imalatcısı yerden yere vurdu. Açıkçası nohuttan çok beklentim yok, fakatdaha önce ekimi yapılmamış arazilerde iyi olduğu kesin, birde yerinde süper buğday olur bu kesindir.. Sen yinede umutlarını koru..
Ağır Abi link=topic=7169.msg443497#msg443497 date=1315935147' Alıntı:
İyi akşamlar hacı dayı onca balığın canlının günahına girdin derede su bırakmadın kurt kuş içecek yatacak yerin yok muhtar noo*-*- sop-*-sa
Yok hacı beyaw, kuruturmuyum hiç, yaşam alanı var, mısırlar dane doldursa mısır kaynatıp atacam onlara..:) Onlarında canı var..:)

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg443506#msg443506 date=1315936121' Alıntı:
S.a. Fotoları yüklüyorum :) Tekerler de değişti kral ın :) Sosyete oldu iyice :D
Ally al gel kralı çekiştirelim, elmi yaman beymi yaman..? Kontak bırakmakta var..

nailyetek link=topic=7169.msg443498#msg443498 date=1315935279' Alıntı:
Nohut işi ekim tavı ve sonrası hava durumuyla alakalı bir durum, bunu ben bi kaç yıldır yolması ramazana denk geliyor diye sadece tohmu yeni tutabilmek için ekiyorum, çokta beklentim yok açıkçası. Bunu ilk ektiğimiz yıllarda 3 teneke ekip 80 teneke almışlığımız oldu, o zamanda leblebi imalatcısı yerden yere vurdu. Açıkçası nohuttan çok beklentim yok, fakatdaha önce ekimi yapılmamış arazilerde iyi olduğu kesin, birde yerinde süper buğday olur bu kesindir.. Sen yinede umutlarını koru..Yok hacı beyaw, kuruturmuyum hiç, yaşam alanı var, mısırlar dane doldursa mısır kaynatıp atacam onlara..:) Onlarında canı var..:)
Valla abi benimde cok beklentim yok aslinda. Hem 10 gün daha dolu gecer köy yerinde hem az cok getirisi olur. Ama bizim köylü senle ayni fikirde degil. Gecen biri diyoki nohut topraga cok fazla azot birakiyor, azotun cok oldugu yerde bugday olmaz..))) GÜlenmi aglanmi. Senin manavalari gecmis anliycan bizimkiler....

satocan58 link=topic=7169.msg443513#msg443513 date=1315936569' Alıntı:
Valla abi benimde cok beklentim yok aslinda. Hem 10 gün daha dolu gecer köy yerinde hem az cok getirisi olur. Ama bizim köylü senle ayni fikirde degil. Gecen biri diyoki nohut topraga cok fazla azot birakiyor, azotun cok oldugu yerde bugday olmaz..))) GÜlenmi aglanmi. Senin manavalari gecmis anliycan bizimkiler....
Biz ne kadar fazla azotlu gübre alablmenin hesabını yapıyoruz, millet azot fazlallığından şikayetci. Yurdum insanı, Sato..:)
Ben krala güveniyorum, sizin kraldan eksiği var fazlası yok..

İkiside kral Başka bi traktör getir onun la takalım abi Kral ile kral ı takmam :) he korktuda deme yani :)

Neyse bu akşamlık bu kadar yeter, ' Güvenlik Zafiyeti ' olmasın.:( Ben gider 23.00 03.00 domuz nöbetine..Herkese iyi akşamlar.

nailyetek link=topic=7169.msg443602#msg443602 date=1315944079' Alıntı:
Neyse bu akşamlık bu kadar yeter, ' Güvenlik Zafiyeti ' olmasın.:( Ben gider 23.00 03.00 domuz nöbetine..Herkese iyi akşamlar.
iyi akşmlar nail abi Kolay glsin sna :)

nailyetek link=topic=7169.msg443602#msg443602 date=1315944079' Alıntı:

Kolay gelsin iyi nöbetler elini korkak alıştırma hedefe girdimi ateş :) :) :)

S.a tünaydın trakkulüp, dükkan kapalı kalmış bari ben açayım..:) Ahırda tadilat var, harç karacak amale lazım.:)

nailyetek link=topic=7169.msg443719#msg443719 date=1315999667' Alıntı:
S.a tünaydın trakkulüp, dükkan kapalı kalmış bari ben açayım.. :) Ahırda tadilat var, harç karacak amale lazım. :)
http 046.amele bulunamadı.kolay gelsin abi

Ayçiçeklerin biçimi ve satışı bitti ama artık yaş ilerliyor herhalde ki, bu tür kıpırtılar bile beni armut hoşafına döndürüyor yavv. cidd*-*-*