En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ağır Abi link=topic=7169.msg445656#msg445656 date=1316454267' Alıntı:
S.A aslm tükkan yine kapalı kalmış sop-*-sa yurt yağışlı havanın etkisine girecekmiş yağsada yatsak :D
A.selam hacım ve S.A.ahali, hani bi yağsa, hacı gördün sen onu ihtiyaç hat safhada..:)

Aldım bi Zetor, geleni geçeni sürüklüyorum. Kralına güvenen alsın gelsin , yada ben geleyim..:D

İlk kurban; nam-ı değer 'demir leblebi' 54 c, kralın intikamını aldım, sıradaki 480 orda bekliyo küflü küflü.:D:D

İyi akşamlar ahali nasılsınız, iyimisiniz, çiftçilik işleri nasıl gidiyor, sitede ne zaman okumadığım konular desem neden hep yeni konu yok yazıyor?
Sorun mu var gene çok zamandır?

hayırlı olsun nail abi herkes çifter çifter oluyor artık :D bugun yorucu olsdu slaj yaptık 2 tane nh 75 56 s DT bi mf 165 ingiliz multi power slaj makinesinede td 85 vardı bügünde böyle geçti :)

nailyetek link=topic=7169.msg445680#msg445680 date=1316456442' Alıntı:
Aldım bi Zetor, geleni geçeni sürüklüyorum. Kralına güvenen alsın gelsin , yada ben geleyim..:D

İlk kurban; nam-ı değer 'demir leblebi' 54 c, kralın intikamını aldım, sıradaki 480 orda bekliyo küflü küflü.:D:D

Bu da nereden çıktı be Muhtar? Zetoru çalıştırabilmen için gelen geçen seni sürüklüyormu yoksa?? :D

S.a ahali naparsınız hayırdır nail abi krala kuma mı geldi ;D

Çağrı link=topic=7169.msg445745#msg445745 date=1316463580' Alıntı:
S.a ahali naparsınız hayırdır nail abi krala kuma mı geldi ;D

Biz sana küsüz hem aylardır yoksun noo*-*- hemde özrün kabahatinden büyük :)

Ağır Abi link=topic=7169.msg445747#msg445747 date=1316463712' Alıntı:
Biz sana küsüz hem aylardır yoksun noo*-*- hemde özrün kabahatinden büyük :)
olur mu yaw küslük buldular ameleyi ipini salmıyolar hiç sorma :) hiç gözükmüyon msnde falan da görüşemiyoz sınırlı zamanlarda da görüşebilsek ben affettirim kendimi :D

ben bu sitede gördüm havuç hasadını ekimini işçiliğini,
yanına gitmiş gibi sevindim yeni traktör resimlerini görünce.
meyveciliği, fidanların büyümesini,
arpayı biçtikten sonra 2. ürün mısırın bir vaha gibi yeşilliğini,
hiçbir çıkar gözetmeksizin selamlaşmayı,
kalpten bereketli olsun demeyi.
ve toprak kokusu...
hepinize hayırlı geceler kalpten bereketli olsun.

nailyetek link=topic=7169.msg445680#msg445680 date=1316456442' Alıntı:
Aldım bi Zetor, geleni geçeni sürüklüyorum. Kralına güvenen alsın gelsin , yada ben geleyim.. :D

İlk kurban; nam-ı değer 'demir leblebi' 54 c, kralın intikamını aldım, sıradaki 480 orda bekliyo küflü küflü. :D :D

hayırlı olsun nail abi.kral duruyomu

S.a ahali, ahırda tadilad devam ediyor, yine kaynak işi.:( Çok yoruldum vallahi..
ZETOR ' mu.?:D:D Kalıbının traktörü, İvecoyu inletiyo..:D

nailyetek link=topic=7169.msg445931#msg445931 date=1316539517' Alıntı:
S.a ahali, ahırda tadilad devam ediyor, yine kaynak işi. :( Çok yoruldum vallahi..
ZETOR ' mu.? :D :D Kalıbının traktörü, İvecoyu inletiyo.. :D
a.s abi kolay gelsin .zetoru aldığın gibi diğer motorları kopartmaya başlamışın.köyde yardım edecek motor kalmıycak :D

mf_ford link=topic=7169.msg445957#msg445957 date=1316542704' Alıntı:
a.s abi kolay gelsin .zetoru aldığın gibi diğer motorları kopartmaya başlamışın.köyde yardım edecek motor kalmıycak :D
Aman haa,, yanlış anlamayın.:D Zetor u almadım, sadece sanayiye götürdüm.. Zaten bu civarda bi tane, uygun fiyata verseler alırım. Aslında beyeniyorum, sadece sahibi çok yaşlı ve hakkını veremiyor, 91 model traktör biz 240 s aldığımız da neredeyse yarı fiyatına bunu almışlardı.. 2800 kg gibi bi ağırlığa sahip kraldan bile ağır..:)