En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

bartu link=topic=7169.msg450002#msg450002 date=1317589215' Alıntı:
geçmiş olsun Ali, böyle durumlara karşı zamanla önlemini alsaydın çeşke....
Sabah tan babam uyarmış adamları tanıyın abim diye tamam demişler ama yine yakmışlar... Sağol mustafa abi
Ağır Abi link=topic=7169.msg450003#msg450003 date=1317589225' Alıntı:
Geçmiş olsun alyy üzüldüm şimdi :( dava falan mahkeme vs olacakmı
Sağol hasan abi :( Bi kaç kere geldi başımıza bu olay mahkemeye versek çok uzun sürecek olan işcilere olan bunlarda sulama nın adamlar yarısını sulama yarısını işcilker karşılayıp damı yapıp içindeki eksikleri alacaklar inş..

Gecmis olsun ally. Isci aliyoz ama yaptigi isin kat kat zararini veriyor bazen. bizimde iscinin biri bi gün tarla sürdü, 50 lira aldi kapiyi cama takmis 300 lira masraf cikardi. dövsen dögülmez sövsen sövülmez...

satocan58 link=topic=7169.msg450016#msg450016 date=1317589989' Alıntı:
Gecmis olsun ally. Isci aliyoz ama yaptigi isin kat kat zararini veriyor bazen. bizimde iscinin biri bi gün tarla sürdü, 50 lira aldi kapiyi cama takmis 300 lira masraf cikardi. dövsen dögülmez sövsen sövülmez...
sağol abi Aynen öle abi katılıyorum
agusta80 link=topic=7169.msg450018#msg450018 date=1317590319' Alıntı:
geçmiş olsun kardeş.........:(
Sağol osman abi
768 link=topic=7169.msg450030#msg450030 date=1317591385' Alıntı:
Geçmiş olsun kardeşim, o veya bu şekilde mal yerine gelir, cana gelmesin. :)
Sağolasın abi aynen cana gelmesin :)

S.a Ben İst ' da mühendislik 4. sınıfta okuyan bir öğrenciyim babamsa devlet memuru.Benim okulun bitmesi ile babamda emekli olup ailece memleketimiz olan Trakyaya yerleşmeyi planlıyoruz.Bu geri dönüş sonrası şu an icarda olan rahmetli dededen kalma tarlalarıda işleme düşüncesindeyiz(bizim orada genelde buğday ve bolca ayçiceği ekilmekte).Babam 70 lerden beri bu işlerle pek uğraşmamış benimse teknikte iyi kötü bilgim olmasına rağmen pratikte sıfırım.Traktör şöförlüğüm ise balya yüklü römork çekmekten ibaret.Şimdi size sorum 70-80 dekar arazi işleyebilecek bir traktör ve ekipman grubu oluşturmaya kalksak (fiyattan ziyade şu güçte traktör şu no pulluk v.b) önerileriniz ne olur ? anlş-*s

Deliorman link=topic=7169.msg450040#msg450040 date=1317594915' Alıntı:
S.a Ben İst ' da mühendislik 4. sınıfta okuyan bir öğrenciyim babamsa devlet memuru.Benim okulun bitmesi ile babamda emekli olup ailece memleketimiz olan Trakyaya yerleşmeyi planlıyoruz.Bu geri dönüş sonrası şu an icarda olan rahmetli dededen kalma tarlalarıda işleme düşüncesindeyiz(bizim orada genelde buğday ve bolca ayçiceği ekilmekte).Babam 70 lerden beri bu işlerle pek uğraşmamış benimse teknikte iyi kötü bilgim olmasına rağmen pratikte sıfırım.Traktör şöförlüğüm ise balya yüklü römork çekmekten ibaret.Şimdi size sorum 70-80 dekar arazi işleyebilecek bir traktör ve ekipman grubu oluşturmaya kalksak (fiyattan ziyade şu güçte traktör şu no pulluk v.b) önerileriniz ne olur ? anlş-*s
a.s bence öyle çok büyük bir traktör almaya gerek yok 70-80 dekar için nh tt 50 4x4 yada 4x2 öyle bir traktör olabilir 4lü 10 4lü 9 no pulluk rahat çeker.Ayrıca şöförlük balya yüklü römork demiştir hepimizin bir balya yüklü römork çekerek başlamıştır şöförlüğü :)

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg449991#msg449991 date=1317588761' Alıntı:
S.a. iyi akşmlar herkese Dün Arıkları temizlemek için Otları yakan işciler Sağolsunlar bizim damıda yakmışlar tarladaki içinde gübre yağmurlama soba herşey gitti. :(
Dövsen dövülmez sövsen sövülmez olan size olmuş dava mahkeme falan olacakmı aly ?

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Nasipte olmayınca çarede olmuyor.

S.a iyi akşamlar dostlar..
Bu arada; Ally geçmişolsun kardeş, yangının isi kokusu tez çıkarmış, takma kafana.

Herkese Sağolun olan oldu artık cana gelmedi napalımm yapılır gider...
A.s. nail abi sağolasın. yapacak bişi yok bu saaten sonra artık .. takılmaz kafa ya

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg450197#msg450197 date=1317660443' Alıntı:
Herkese Sağolun olan oldu artık cana gelmedi napalımm yapılır gider...
A.s. nail abi sağolasın. yapacak bişi yok bu saaten sonra artık .. takılmaz kafa ya
Ally okul ne oldu beyaw, gelemedin Qtahya ya..:)

memory43 link=topic=7169.msg450207#msg450207 date=1317660731' Alıntı:
Selamun aleykum hayırllı akşamlar ali geçmiş olsun hayırdır hangi bölüme uğraştın
Aleyküm Selam mehmet abi..Grafik tasarım ve resim bölümlerine denedim. Yetenek sınavı ile.

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg450211#msg450211 date=1317660808' Alıntı:
Aleyküm Selam mehmet abi..Grafik tasarım ve resim bölümlerine denedim. Yetenek sınavı ile.
aynı bölümü yeğenim bitirdi .biriside bodrumda resim okuyor.bizim yeğen bitirdi ama nafile, çok güzel resim yapıyor .birkaç defada sergi falan da açtı fakat piyasada resimden pek para kazanamıyorsun maalesef.tasarım içinde büyük firmalara kapak atman lazım .o şu an başka bir işle uğraşıyor,

vale link=topic=7169.msg450226#msg450226 date=1317662065' Alıntı:
aynı bölümü yeğenim bitirdi .biriside bodrumda resim okuyor.bizim yeğen bitirdi ama nafile, çok güzel resim yapıyor .birkaç defada sergi falan da açtı fakat piyasada resimden pek para kazanamıyorsun maalesef.tasarım içinde büyük firmalara kapak atman lazım .o şu an başka bir işle uğraşıyor,
Resimden sağ iken para kazanılmıyor, öldükten sonra eserler kapış kapış..:D