En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a okuldan ancak gldm :(
radyo dinleceksnz
radyo damar (manisa) -
- radyo 11 -
-imbat ama çok reklam veryo -
- radyo 2000-
-radyo damar 89.4 -
-ilaç 100.8 bunları pcde dinlerm
traktörde dinledklerm
radyo11 105.0 ---
radyo damar 89.4
105.8 ismini bilmiyom
100.8 ilaç
bunları dinliyom 105.0 hariç öbürküler bazen çekmiyo :D
geçen 89.4 de müzk dinliyodum tarlada bkliyodm traktörn içinde digitürk paket hediyesi fln filan diodu boş msj atın diodu bi numaraya attım geçen gün bilecikteyken aradılar digitrk kazandınz die sadece paket hediye ediyolarmış aylık 17 tl mi ne vercekmşm kalsın dedm :D kapadm

doğan abi hayla doğakent sitesindemsn ? değiştirdinmi ? :D 275 çok bea bz 200 tlye kiracı zor bulyoz :D

Ulan 550 tl ev kirası çıldıracam yaaaa : ' ( iki kişi kalıyoruz. şimdi doğalgazı da kesmişler. biz dedik ev sahibi üzerine almıştır bi baktım ki yok almamış bide usulsüz kullanımdan dolayı 70 tl ceza :(((( 310 doğalgaz aboneliği + 70 = 380 oyyoyyyy öğrenci olmayınnnnnn

doganbey1 link=topic=7169.msg453493#msg453493 date=1318342904' Alıntı:
Ulan 550 tl ev kirası çıldıracam yaaaa : ' ( iki kişi kalıyoruz. şimdi doğalgazı da kesmişler. biz dedik ev sahibi üzerine almıştır bi baktım ki yok almamış bide usulsüz kullanımdan dolayı 70 tl ceza :(((( 310 doğalgaz aboneliği + 70 = 380 oyyoyyyy öğrenci olmayınnnnnn
Neresi orası yaw

Bilecik :D :D adamı soyup soğana çeviren hepsi değil ama bir çoğu bu düşüncede olan insanlarla dolu bir yer

İyi günler,

doganbey1 link=topic=7169.msg453496#msg453496 date=1318343246' Alıntı:
Bilecik :D :D adamı soyup soğana çeviren hepsi değil ama bir çoğu bu düşüncede olan insanlarla dolu bir yer

Tümocanın arkaya bir karavan tamam. :)

:D sonunda bana onu yaptıracaklar valla :D bide kaçak elektrik oldumu ısınmada prob olmaz

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg453542#msg453542 date=1318347162' Alıntı:
H.bulduk :)
iyi diyelim iyi olalım sen de ne var ne yok
aynı gidyoz glyoz sürünyoz :D yazın pek siteye giremedim çnkü devamlı köydeydm arada bi girip tklıp köye gidyodum szden uzak kaldım :D ayçiçeğini okullar açılmadan 2 gün önce bitirdik :D yorgunluğu atamadan okul bşladı zaten kız-*sw bide aydınları satamadık :D kaldım dımdızlak :D bim-*s

nh_fıat link=topic=7169.msg453544#msg453544 date=1318347365' Alıntı:
aynı gidyoz glyoz sürünyoz :D yazın pek siteye giremedim çnkü devamlı köydeydm arada bi girip tklıp köye gidyodum szden uzak kaldım :D ayçiçeğini okullar açılmadan 2 gün önce bitirdik :D yorgunluğu atamadan okul bşladı zaten kız-*sw bide aydınları satamadık :D kaldım dımdızlak :D bim-*s
Bende internet bağlattım bugun :D 1 aylık kesintiden sonra iyi geldi ;D