En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Cihan_özece link=topic=7169.msg488507#msg488507 date=1323724660' Alıntı:

Oişi sadece mustafa bakıyor diye biliyorum bn bılmıyorum ama siz yınede açın konunuzu cvp verecektir kndılerı

ARKADAŞLAR OKUDUM ÇOK HOŞUMA GİTTİ SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM GERÇEKTEN KOMİK
Babası çocuğuna güzel bir iş kurmak için paçaları sıvamış. Ancak oğlan salak olduğu için hiç bir işi beceremiyormuş.Babası ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulaştırmış berbat etmiş. En sonunda babası tam otomatik bir sosis fabrikası kurdurmuş. Çocuğunu elinden tutup, bari işi öğrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinesinin başına götürmüş.
- 'Bak oğlum' demiş. 'Buradan böyle öküzü yolluyorsun... aha diğer taraftan sosis olarak çıkıyor, bu kadar basit anladın mı?'. Çocuk dinlemeden başını sallamış, sallamış ta... sonra babasının yüzüne salak salak bakmış ve;
- 'peki buba, buradan sosisi goysak, öteki taraftan öküz olarak çukar mu ?' diye merakla sormuş. Babası hemen cevaplamış:
- 'Maalesef evladım, o teknoloji bir tek senin ananda var...

atabey link=topic=7169.msg488563#msg488563 date=1323726993' Alıntı:
ARKADAŞLAR OKUDUM ÇOK HOŞUMA GİTTİ SİZİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM GERÇEKTEN KOMİK
Babası çocuğuna güzel bir iş kurmak için paçaları sıvamış. Ancak oğlan salak olduğu için hiç bir işi beceremiyormuş.Babası ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulaştırmış berbat etmiş. En sonunda babası tam otomatik bir sosis fabrikası kurdurmuş. Çocuğunu elinden tutup, bari işi öğrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinesinin başına götürmüş.
- 'Bak oğlum' demiş. 'Buradan böyle öküzü yolluyorsun... aha diğer taraftan sosis olarak çıkıyor, bu kadar basit anladın mı?'. Çocuk dinlemeden başını sallamış, sallamış ta... sonra babasının yüzüne salak salak bakmış ve;
- 'peki buba, buradan sosisi goysak, öteki taraftan öküz olarak çukar mu ?' diye merakla sormuş. Babası hemen cevaplamış:
- 'Maalesef evladım, o teknoloji bir tek senin ananda var...
;D ;D ;D

s.a millet ne var ne yok

nailyetek link=topic=7169.msg488595#msg488595 date=1323728430' Alıntı:
cep telefonu gibi cıscıbıl kaldı, masaüstünde in cin top oynuyo, gitti ellam onca resim video.:(

Çok kötü olmuş be abi.Bundan sonra D diskine aktar abi ne varsa format atılsa da kalıyor genelde Masaüstü C diski olduğu için siliniyor komple. :)

Bir ara bilgisayarcı modundaydım herkese formatı ben atıyordum.Bir çanta cd ile geziyordum. :D

A.slm s.a ahmet bey kıssadan hisseniz güzelmiş ;D tşk danaları yoncaladım geldim nöbeti devralıyorum :)

nailyetek link=topic=7169.msg488595#msg488595 date=1323728430' Alıntı:
cep telefonu gibi cıscıbıl kaldı, masaüstünde in cin top oynuyo, gitti ellam onca resim video.:(
galiba teknik bir hata kurbanı olmuşun abi :S

Ağır Abi link=topic=7169.msg488599#msg488599 date=1323728527' Alıntı:
A.slm s.a ahmet bey kıssadan hisseniz güzelmiş ;D tşk danaları yoncaladım geldim nöbeti devralıyorum :)
hg muhtar bey sizi şöyle alalım :D

as muhtar aradabi stede renk değişikliği olması iyi oluyor ;D ;D ;D ;D

hoşgeldin hacı, durm vahim msn de açamıyorum bakalım hayırlısı.. :S
Çağrı link=topic=7169.msg488601#msg488601 date=1323728565' Alıntı:
galiba teknik bir hata kurbanı olmuşun abi :S
hg muhtar bey sizi şöyle alalım :D
pc çok hızlandı da, bu c ve d bölümlerini bulsam bi. ıuy*u-*
Cihan_özece link=topic=7169.msg488604#msg488604 date=1323728811' Alıntı:
abi geçmiş olsun :)
bana dediysen geçti geçeceği kadar..:)

nailyetek link=topic=7169.msg488605#msg488605 date=1323728893' Alıntı:
hoşgeldin hacı, durm vahim msn de açamıyorum bakalım hayırlısı.. :Spc çok hızlandı da, bu c ve d bölümlerini bulsam bi. ıuy*u-*bana dediysen geçti geçeceği kadar..:)
c d formatlarken falan ayrılıyor sen bilgisayarımı aç orda c ve de yoksa maalesef sadece c vardır eski bilgiler de silinmiştir msn yüklü olmadıgı için mi açamıyon yoksa yüklenip de açılmıyo mu