En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bir fıkrada benden..
Bir gün Hoca, yol üstü bir hana inmiş. Han Nuh Nebi ' den kalma bir yer.. Her tarafı delik deşik; adeta çökmeye ramak kalmış. Hoca ' nın yüreğine bir korkudur düşmüş ama, ne desin? Nihayet bir söz arasında: - 'Yahu, bu senin tavan da ne kadar gıcırdıyor, beşik mübarek!' diyecek olmuş ama, hancı baba hiç oralı olmamış; sözü şakaya boğarak: - 'Ağzını hayra aç Hoca, bu gıcırtı beşik gıcırtısı değil; tavan tahtaları Hakka tesbih çekiyor!' demiş. Hoca ' nın közü küllenir mi? Gözlerini hancının gözüne dikerek: - 'Peki ama', demiş; 'ya bu tavan boyle tesbih çeke çeke aşka gelip de secdeye kapanırsa, bizim halimiz nice olacak?'

slm nail abi sen onu sabah ayık kafayla ara yoksa onunla uğraşırken sabah olur haberin olmaz ..

valla durum vahim, ben bu pc nin içini dışını biliyodumda, trakkulüp beni tembelleştirdi. neyse sen verdiğim micro cd yi kaybetme ihtiyaç olacak gibi..
Çağrı link=topic=7169.msg488608#msg488608 date=1323729017' Alıntı:
c d formatlarken falan ayrılıyor sen bilgisayarımı aç orda c ve de yoksa maalesef sadece c vardır eski bilgiler de silinmiştir msn yüklü olmadıgı için mi açamıyon yoksa yüklenip de açılmıyo mu
bilgisayarımı bulsam halledecemde, o kayıp işte, msn açılmıyor yüklüde sorun oluşmuş bakalım çözeceklermiş..
Ağır Abi link=topic=7169.msg488609#msg488609 date=1323729085' Alıntı:
Boş ekran uzerıne sag tıklayı masaustun goster falan desendemı olmuyorı
Deneyelim bakalım hacım.:S
atabey link=topic=7169.msg488612#msg488612 date=1323729161' Alıntı:
slm nail abi sen onu sabah ayık kafayla ara yoksa onunla uğraşırken sabah olur haberin olmaz ..
iyi fikir..

nailyetek link=topic=7169.msg488613#msg488613 date=1323729202' Alıntı:
valla durum vahim, ben bu pc nin içini dışını biliyodumda, trakkulüp beni tembelleştirdi. neyse sen verdiğim micro cd yi kaybetme ihtiyaç olacak gibi..bilgisayarımı bulsam halledecemde, o kayıp işte, msn açılmıyor yüklüde sorun oluşmuş bakalım çözeceklermiş..Deneyelim bakalım hacım.:Siyi fikir..

Abi başlata gir sağda bilgisayarım yazar orda da yoksa artık durum iyice vahim.. :)

masaüstü açıkken sol köşedeki ctrlnin yanında windos penceresinin olduğu bir tuş var abi ona ve harflerden e harfine aynı anda bas,o zaman bilgisayarım açılır ordan bakarsın

Ağır Abi link=topic=7169.msg488623#msg488623 date=1323729732' Alıntı:
Tebrikler sizi msn üzerinde sohbete beklıyourz ıuy*u-*

Muhtar bu mns toplu olarak mı yoksa bireye özgümü? Herkes katılabiliyor mu yoksa kendi aranız da mı? :)

demir45 link=topic=7169.msg488624#msg488624 date=1323729826' Alıntı:
Muhtar bu mns toplu olarak mı yoksa bireye özgümü? Herkes katılabiliyor mu yoksa kendi aranız da mı? :)

herkes kndı adreslerı üzerinden konusuyor ortada toplanıp :)

Ağır Abi link=topic=7169.msg488627#msg488627 date=1323730009' Alıntı:
herkes kndı adreslerı üzerinden konusuyor ortada toplanıp :)

Yani 2 kişi konuşurken 3.-4. kişi dahil edilebiliyor öyle mi yoksa,bir grup msnsi var herkes onu titretip (ERGENEKON-Dönüş sizinle bir Activity Panel başlatmak istiyor. Davete yanıtınız kabul etmek (alt+c) mi yoksa reddetmek (alt+d) mi?) Böyle birşey mi diye sormak istedim sen açıkladın ama ben anlamadım... :)

demir45 link=topic=7169.msg488630#msg488630 date=1323730173' Alıntı:
Yani 2 kişi konuşurken 3.-4. kişi dahil edilebiliyor öyle mi yoksa,bir grup msnsi var herkes onu titretip (ERGENEKON-Dönüş sizinle bir Activity Panel başlatmak istiyor. Davete yanıtınız kabul etmek (alt+c) mi yoksa reddetmek (alt+d) mi?) Böyle birşey mi diye sormak istedim sen açıkladın ama ben anlamadım... :)
listemizdeki biriyle konuşurken 2. kişiyide davet ediyoruz, 3. cüde, 4.cüyüde.. senin bahsettiğin zaten var çoğu trakkulüpcüde eklidir..
atabey link=topic=7169.msg488631#msg488631 date=1323730371' Alıntı:
ben yatar herkese hayırlı geceler ;)
hadi hayırlı geceler..

Ağır Abi link=topic=7169.msg488634#msg488634 date=1323730494' Alıntı:
Bizler eskilerden almış olduğumuz msn

group223508@groupsim.com

:) :)Tamam hacı abi. :) :)

nailyetek link=topic=7169.msg488635#msg488635 date=1323730564' Alıntı:
listemizdeki biriyle konuşurken 2. kişiyide davet ediyoruz, 3. cüde, 4.cüyüde.. senin bahsettiğin zaten var çoğu trakkulüpcüde eklidir..hadi hayırlı geceler..

:) :)Dediğim 2 şekilde gibi abi tamam sağol anlaşıldı... :) :)

S.a iyi günler :) hal-*-s bl-*-sa teylo-*s
dün gece gene güzl muhabbetler olmuş :D
nail abi format atılırken format atan kişi isterse d yede c yede atar istemezse atmaz isteğe bağlı resmlerini vs. yerel d ye ataydn atan kşiyede d yi silme deseydn silnmezdi :)
--
msn vb. sohbetler için banada yer varsa bende geleblrm :)