En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg491935#msg491935 date=1324074127' Alıntı:
a.s. ahmet abi

Hoşgelmişen :)a.s. hacı abi :) Buralardayız şimdilik... :)
saolasın alimm

Adamın arabası çalınır. İki gün sonra araba geri gelir ve bir not vardır içinde;

' Özür dilerim arabanızı aldım ama karım doğum yapacaktı . . . Kendimi affettirmek için yarın tiyatroya eşiniz ve sizin için 2 bilet aldım, hatta telafi etmek için ben de orada olacağım, lütfen kabul edin.'

Adam duygulanır, eşiyle tiyatroya giderler. Adam yoktur ama memnun eve dönerler . . . Ev soyulmuştur ve duvarda bir not vardır ;

' Abi tiyatro nasıldı ? ' :D :D :D

------------------------------------------

Çok durgunlaştı,siteceğizimiz... :)

malkaralı_yusuf link=topic=7169.msg491985#msg491985 date=1324106876' Alıntı:
Günaydın Ertaç açmışsın dükkanı. :) Birazdan fuara gideceğim kısmetse, şu an bisküvi ve kahvemi yudumluyorum. :)
sagolasın abım ... hayırlı yolculuk .. afıyet olsun

günaydın arkadaşlar dün akşam biraz yağmur yağdı şimdi hava soğuk ve kapalı..

günaydın muhammed bu gun pancar yerlerini sürecektik kar yagdı az bişey yagmurda yagdı yarın sürecez inşallah yagmazsa

XxXEsinti66 link=topic=7169.msg492048#msg492048 date=1324117454' Alıntı:
günaydın muhammed bu gun pancar yerlerini sürecektik kar yagdı az bişey yagmurda yagdı yarın sürecez inşallah yagmazsa
Hemen sürülürmü öyle ? Ben baharın yağmurdan 1 gün sonra gölet yanında bir tarlayı sürmeye gittimde, yoldan indim tarlaya doğru gittim baktım motor gömülüyor U dönüşü yaptım yola çıkana kadar ter döktüm :D

XxXEsinti66 link=topic=7169.msg492063#msg492063 date=1324118524' Alıntı:
valla amcamın mf 6470 saolsun valtra her kömüldügünde geliyor :D
))) Zaten koca valtrayıda ancak öyle bir şey çıkarır :) Masseyi her gömdüğümde genelde önce Hema sonrada 1 motor daha geliyor yoksa çıkmıyor ;D

peki mf kömüldügünde valtra td95 landini powerfarm 95 3 hayvan anca çıkarıyor 6470 in tekerler çok geniş oturdumu haşat ediyor

XxXEsinti66 link=topic=7169.msg492067#msg492067 date=1324118727' Alıntı:
peki mf kömüldügünde valtra td95 landini powerfarm 95 3 hayvan anca çıkarıyor 6470 in tekerler çok geniş oturdumu haşat ediyor
Doğrudur. Traktör ağır olduğunda batma kolaylaşıyor. Ve Zor çıkıyor. Nasıl romork hafif olunca kolay çıkıyorsa traktörde öyle. Ben fazla batmamıştım sağ tarafın altı oturmuştu sol tarafta janta kadar batmıştı. 640 ' ın suçu yok garibimin lastiği yoktu önden itekledi ama pek faydası olmuyordu. Hema arkadan çekiyordu Lastikler yeni. İkiside vurduruyordu. 1 dakika vurdurdular oynamaya başladı motor ondan sonra çıktı. Bir keresinde de babam tarlanın alt tarafında çamura oturmuştu. arka lastikler gözükmüyordu. 265 çağırdık. 10 metreden halatı bağladık. 265 kurakta bir bıraktı patinajladı 10 saniye kadar uğraştı çıkardı.

Dqn link=topic=7169.msg492073#msg492073 date=1324119737' Alıntı:
Doğrudur. Traktör ağır olduğunda batma kolaylaşıyor. Ve Zor çıkıyor. Nasıl romork hafif olunca kolay çıkıyorsa traktörde öyle. Ben fazla batmamıştım sağ tarafın altı oturmuştu sol tarafta janta kadar batmıştı. 640 ' ın suçu yok garibimin lastiği yoktu önden itekledi ama pek faydası olmuyordu. Hema arkadan çekiyordu Lastikler yeni. İkiside vurduruyordu. 1 dakika vurdurdular oynamaya başladı motor ondan sonra çıktı. Bir keresinde de babam tarlanın alt tarafında çamura oturmuştu. arka lastikler gözükmüyordu. 265 çağırdık. 10 metreden halatı bağladık. 265 kurakta bir bıraktı patinajladı 10 saniye kadar uğraştı çıkardı.

tekeri olan bi traktörle agır devirde çekecen agır devir derken mesela mf 285 s L2 de çekilme L3-L3 buçuk ile patinajı önler