En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

iyi akşamlar :) yağmur var kar yok hava soğuk rüzgar var :) herkez heecanla karı bekliyor sanırım :) bizim matta bu haftada yattı :D

rocky link=topic=7169.msg496843#msg496843 date=1324678615' Alıntı:
cümleten selamunaleyküm bizdede sulu kar var ve kara çeviriyo.
a.s. meslektaş nasılsın nası durumlar :)
nh_fıat link=topic=7169.msg496848#msg496848 date=1324678856' Alıntı:
iyi akşamlar :) yağmur var kar yok hava soğuk rüzgar var :) herkez heecanla karı bekliyor sanırım :) bizim matta bu haftada yattı :D
sanada pis nh ci napıyon konuşmuyon da hayırdır noo*-*- at-*-*

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg496849#msg496849 date=1324679141' Alıntı:
a.s. meslektaş nasılsın nası durumlar :)sanada pis nh ci napıyon konuşmuyon da hayırdır noo*-*- at-*-*
napalım beya tek kaldık :D sohbet etcek insan yokki slm veryoz alanda olmuyo bizde boynu bükük otyoz : ' (

çok şükür meslektaş memlekete geldim biraz kafa dinlemeye hava bozdu fırtına var yine öyle şiddetli rüzgar var ki kümesin çatısını şişirip duruyo td yi beşik gibi sallıyo mübarek. piliçlerde akşam seyreklendi biraz. durum böyle sende neler var neler yok? :D

rocky link=topic=7169.msg496854#msg496854 date=1324679465' Alıntı:
çok şükür meslektaş memlekete geldim biraz kafa dinlemeye hava bozdu fırtına var yine öyle şiddetli rüzgar var ki kümesin çatısını şişirip duruyo td yi beşik gibi sallıyo mübarek. piliçlerde akşam seyreklendi biraz. durum böyle sende neler var neler yok? :D
:D Ne olsun elimde bir kitap hem ygs çalışıyorum hemde kpss ikisine birden bu sene tekrar dan yetenek sınavı deneyeceğim memleketim de ya hayırlısı artık... sen nereyi kazandıydın meslektaş.. :)
nh_fıat link=topic=7169.msg496853#msg496853 date=1324679357' Alıntı:
napalım beya tek kaldık :D sohbet etcek insan yokki slm veryoz alanda olmuyo bizde boynu bükük otyoz : ' (
:) Slm ını almıyormuyuz sop-*-sa slk-*-s selam ver konuşacak ol sen

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg496856#msg496856 date=1324679648' Alıntı:
:D Ne olsun elimde bir kitap hem ygs çalışıyorum hemde kpss ikisine birden bu sene tekrar dan yetenek sınavı deneyeceğim memleketim de ya hayırlısı artık... sen nereyi kazandıydın meslektaş.. :):) Slm ını almıyormuyuz sop-*-sa slk-*-s selam ver konuşacak ol sen
bi sen alyon bi maho alyodu maho emekli oldu bi sen kaldın sende kapalı olyon bazen vs. :D
kış geldi drift sezonu açıldı icraat yok sizde yovaş yovaş hazırla kralı grin-*-s

rocky link=topic=7169.msg496858#msg496858 date=1324679896' Alıntı:
Çalış çalış meslektaş Allah başarı versin. kastamonudayım ben meslektaş.
amin meslektaş :) cümlemize inş... Hayırlısı hangi bölüm grafik mi resim mi :S
nh_fıat link=topic=7169.msg496859#msg496859 date=1324680079' Alıntı:
bi sen alyon bi maho alyodu maho emekli oldu bi sen kaldın sende kapalı olyon bazen vs. :D
kış geldi drift sezonu açıldı icraat yok sizde yovaş yovaş hazırla kralı grin-*-s
Yağmur yağıyor daha kar a benzer bi belirti yok :D Gelirse bi güzellik yaparız :)

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg496862#msg496862 date=1324680223' Alıntı:
amin meslektaş :) cümlemize inş... Hayırlısı hangi bölüm grafik mi resim mi :S Yağmur yağıyor daha kar a benzer bi belirti yok :D Gelirse bi güzellik yaparız :)
hm yağan yerler varda burdada yok grin-*-s
td65le denedm anızda yazın dönmüyor cevur :D sop-*-sa

nh_fıat link=topic=7169.msg496863#msg496863 date=1324680323' Alıntı:
hm yağan yerler varda burdada yok grin-*-s
td65le denedm anızda yazın dönmüyor cevur :D sop-*-sa
4x4 de dönmez 4x2 ye al.Kar da boş bi alanda dene kurakta zor döner :D
yağar inş bekliyoruz :)

rocky link=topic=7169.msg496865#msg496865 date=1324680528' Alıntı:
grafik tasarım meslektaş resim heyecan vermiyo sanki :)
iyi meslektaş ne güzel bölüm :) resim biraz da çizim e dayalı grafik tasarım genel olarak bilgisayar dan yaplıyor kendinde biliyorsun meslektaş :)

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg496864#msg496864 date=1324680417' Alıntı:
4x4 de dönmez 4x2 ye al.Kar da boş bi alanda dene kurakta zor döner :D
yağar inş bekliyoruz :)
zaten tek çekerde dönmeye çalıştım gene dönmüyor gevur normal gibi dönüyor tek fren die bişey yok sanki bunla ancak çakılda göt attırıyom bi gün komşun evine giriyodum zor zapteddim 4 len tam gaz köye girdim bi çevirdim direksiyonu evin orda çakılda kaydı dreksiyonu çevirince durdu şety*-*

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg496868#msg496868 date=1324680746' Alıntı:
iyi meslektaş ne güzel bölüm :) resim biraz da çizim e dayalı grafik tasarım genel olarak bilgisayar dan yaplıyor kendinde biliyorsun meslektaş :)
keşke dediğin gibi olsa. grafik tasarım daha kapsamlı. resimide içinde barındırıyo insan figürü çiziyoruz meslektaş desende şuan. bilgisayar seneye. temel tasarımdada çizgi ve noktadan bile insan yüzü yaptık. desendede saksı çiçek filan şimdide insan figürü çalışıyoruz. anlıyacağın resim+grafik tasarım meslektaş :)

nh_fıat link=topic=7169.msg496869#msg496869 date=1324680948' Alıntı:
zaten tek çekerde dönmeye çalıştım gene dönmüyor gevur normal gibi dönüyor tek fren die bişey yok sanki bunla ancak çakılda göt attırıyom bi gün komşun evine giriyodum zor zapteddim 4 len tam gaz köye girdim bi çevirdim direksiyonu evin orda çakılda kaydı dreksiyonu çevirince durdu şety*-*
çok tehlikeli iş bence çok sakıncalı. biz alçacık 240 la yaptık sağ teker 30 cm yerden kalktı. devirecekti amcaoğlu motoru ok-*-s

nh_fıat link=topic=7169.msg496869#msg496869 date=1324680948' Alıntı:
şakaya gelmez bu işler küçük bi hatan da :D dikkatli ol tek çeker de dene sen bulursan boşver çiftçeker traktörü...
rocky link=topic=7169.msg496873#msg496873 date=1324681374' Alıntı:
keşke dediğin gibi olsa. grafik tasarım daha kapsamlı. resimide içinde barındırıyo insan figürü çiziyoruz meslektaş desende şuan. bilgisayar seneye. temel tasarımdada çizgi ve noktadan bile insan yüzü yaptık. desendede saksı çiçek filan şimdide insan figürü çalışıyoruz. anlıyacağın resim+grafik tasarım meslektaş :)
Resimi içine alması iyi be meslektaş hem eliniz soğumaz resim de hem daha iyi olur sizin için. ama sevmiyorsan hiç iyi olmaz :D 2. sınıfta resim azalır artk bilgisayar dersleri alır yerini dediğin gibi.Nokta çalışması pilot kalemle çok zevklidir çok severim 50x70 mitsubishi evolution nokta çalışması yaptım duruyor da hala gölgeli falan. :)

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg496875#msg496875 date=1324681635' Alıntı:
şakaya gelmez bu işler küçük bi hatan da :D dikkatli ol tek çeker de dene sen bulursan boşver çiftçeker traktörü...Resimi içine alması iyi be meslektaş hem eliniz soğumaz resim de hem daha iyi olur sizin için. ama sevmiyorsan hiç iyi olmaz :D 2. sınıfta resim azalır artk bilgisayar dersleri alır yerini dediğin gibi.Nokta çalışması pilot kalemle çok zevklidir çok severim 50x70 mitsubishi evolution nokta çalışması yaptım duruyor da hala gölgeli falan. :)
aynen sakat :D eniştenin 240syle denesm devrilmez dimi zaten hafif olduğu yerde pati yapıyor :D önüne 2 tane taş olduğu yerde sayar durur lastik yakma die buna denir *098*-

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg496875#msg496875 date=1324681635' Alıntı:
şakaya gelmez bu işler küçük bi hatan da :D dikkatli ol tek çeker de dene sen bulursan boşver çiftçeker traktörü...Resimi içine alması iyi be meslektaş hem eliniz soğumaz resim de hem daha iyi olur sizin için. ama sevmiyorsan hiç iyi olmaz :D 2. sınıfta resim azalır artk bilgisayar dersleri alır yerini dediğin gibi.Nokta çalışması pilot kalemle çok zevklidir çok severim 50x70 mitsubishi evolution nokta çalışması yaptım duruyor da hala gölgeli falan. :)
ooo bayılırım o arabaya bende masteng çizimine başladım ama karakalem yapıcaktım nokta iyi fikir ama şuan ara vedim sınavlara yaetiştirmem gereken 6 el 6 ayak 6 insan yüzü çizimi var. noktayla gülümseyen bi kadın yaptım sadece saçları 1 gün sürdü :D ama arabaya 10 gün bile değer :D

nh_fıat link=topic=7169.msg496878#msg496878 date=1324681949' Alıntı:
aynen sakat :D eniştenin 240syle denesm devrilmez dimi zaten hafif olduğu yerde pati yapıyor :D önüne 2 tane taş olduğu yerde sayar durur lastik yakma die buna denir *098*-
;D ;D çıldırmış bu çocuk zuha-*-s

rocky link=topic=7169.msg496880#msg496880 date=1324682061' Alıntı:
ooo bayılırım o arabaya bende masteng çizimine başladım ama karakalem yapıcaktım nokta iyi fikir ama şuan ara vedim sınavlara yaetiştirmem gereken 6 el 6 ayak 6 insan yüzü çizimi var. noktayla gülümseyen bi kadın yaptım sadece saçları 1 gün sürdü :D ama arabaya 10 gün bile değer :D
Ben o çizim e bir hafta ayırdım özene özene yaptım okulda herkes beyenmişti. :) El ayak değilde ayakkabı çizimini severim :) detaylı bir şekilde. saç ne naletti sorma meslektaş ömürden ömür gidertiyor :D Masteng i bence devamı getir karakalem olmaz yaw ıh-*-s nokta olacak pilot olacak ince uçlu bittimi geç karşısına çizimini izle harika birşey oluyor :D
nh_fıat link=topic=7169.msg496878#msg496878 date=1324681949' Alıntı:
240 devirenler var internetten izlediysen dikkatli ol da yoksa şakaya gelmez bak :D O dediğin anca traktöre yazık etmek pis nh ci slk-*-s :D