En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

atabey link=topic=7169.msg497695#msg497695 date=1324771810' Alıntı:
agalık bizden geçtii
valla bizde akşam hastaneden geldik allah kimseyi düşürmesin oralara çocuklar grip olmuş bi uğradık geldik .
şaka tabi ..
geçmiş olsun ahmet abi doğru diyosun Allah kimseyi ne düşürsün nede yokluğunu eksik etsin

nh_fıat link=topic=7169.msg497697#msg497697 date=1324771904' Alıntı:
şuanlık bişe yok abi 78de duruyo :D hacı her gün başka yerde hacı arkadşlarının köylere gidyo bi b.kta vurup geldiği yokya :D ei 1 de uyandım 1 buçukta siteye girdim hiç çıkmadım hayla oturyom öle g.tm acımaya bşladı artık :D
evet bu gece bi türlü uyumlu konu bulamadık tofaştan girdik alkolden çıktık sonrası ankara pavyonlarınada giderse vay halimize zuha-*-s şety*-*
bi düzen oturtacağız aklın hala başka yerlerde slk-*-s :D sabret :D bulacaz

Ahmet abimin sorularına cevap veriyoruz gördüğü yok bizi bim-*s karış-*-s

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg497694#msg497694 date=1324771789' Alıntı:
av balık vs. merak ım yoktur.. :) abi Av sakat iş bana göre noo-*-s
yav işte el boşluğu naparsın kışın ama şu anda bizdede yok sayılır

şarklılı18 link=topic=7169.msg497698#msg497698 date=1324771978' Alıntı:
şaka tabi ..
geçmiş olsun ahmet abi doğru diyosun Allah kimseyi ne düşürsün nede yokluğunu eksik etsin
sağlıkla ilgili bişe sorsam anlarmısınz görmeden kısaca bilgi mideyle ilgili :D ? :)
Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg497699#msg497699 date=1324772020' Alıntı:
bi düzen oturtacağız aklın hala başka yerlerde slk-*-s :D sabret :D bulacaz

Ahmet abimin sorularına cevap veriyoruz gördüğü yok bizi bim-*s karış-*-s
nabalım evde otur otur :D symeni dinleme 2 gün seyemeni dinleye dinleye gece uyumaya çalışırken güçmax reklamı gelyo aklıma zuha-*-s aç ilaçfmi :D
http://www.kralfm.com.tr/live/
alış beni çoğu insn s... bile takmıyor :D işte bir kaç kişi slmımızı alıp muhabbet ettyoz :D

şarklılı18 link=topic=7169.msg497698#msg497698 date=1324771978' Alıntı:
şaka tabi ..
saolasın fatih doğru diyon oralarsızda olmaz sizin işinizde zor valla yazın böle kötü bi kazanın üstüne denk geldim hala ordan geçerken içim acır ..

atabey link=topic=7169.msg497702#msg497702 date=1324772159' Alıntı:
yav işte el boşluğu naparsın kışın ama şu anda bizdede yok sayılır
el boşluğu zor iş de nası gidereceğinide bilemiyor insan o zamanlar da resim çizerim test çözerim gezerim.. :) ama tüfek merakı vardır bende :) pompalı olacak tek kırma severim onları abi :)
nh_fıat link=topic=7169.msg497703#msg497703 date=1324772247' Alıntı:
sağlıkla ilgili bişe sorsam anlarmısınz görmeden kısaca bilgi mideyle ilgili :D ? :) nabalım evde otur otur :D symeni dinleme 2 gün seyemeni dinleye dinleye gece uyumaya çalışırken güçmax reklamı gelyo aklıma zuha-*-s aç ilaçfmi :D
http://www.kralfm.com.tr/live/
alış beni çoğu insn s... bile takmıyor :D işte bir kaç kişi slmımızı alıp muhabbet ettyoz :D
allahın selamını almamazlık olmaz :) seymen fm dinliyorum şu anda ama güçmax reklamları çok fazla vede çok sıkıyor.... kral fm de çok güzel :)

nh_fıat link=topic=7169.msg497703#msg497703 date=1324772247' Alıntı:
sağlıkla ilgili bişe sorsam anlarmısınz görmeden kısaca bilgi mideyle ilgili :D ?
yardımcı olabileceğimiz bişey varsa neden olmasın kardeşim ne şikayetin var midenden istersen özelden yaz.

atabey link=topic=7169.msg497704#msg497704 date=1324772334' Alıntı:
saolasın fatih doğru diyon oralarsızda olmaz sizin işinizde zor valla yazın böle kötü bi kazanın üstüne denk geldim hala ordan geçerken içim acır ..
sen bide onu bize sor abi kazalar gibi kaç tanesi çok farklı üzücü ve bi o kadarda ciddi vakalarla karşılaşıyoruz ama alıştık tabi ..

şarklılı18 link=topic=7169.msg497708#msg497708 date=1324772608' Alıntı:
sen bide onu bize sor abi kazalar gibi kaç tanesi çok farklı üzücü ve bi o kadarda ciddi vakalarla karşılaşıyoruz ama alıştık tabi ..
insan alışıyor yapacak bişi yok düyanın düzeni bu alışmak zorundasınızda alışmzsan zaten işinide randımanlı şekilde yapamazsın amblansla vardığın zaman kaza yerine parçalı şekildede olsa toplayıp gitmek zorundasın yapacak bişiyok ...

Neyse bugünlük bu kadar muhabbet yeter herkese iyi geceler ahmet abi yorumlarımız görmedin bile :)

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg497711#msg497711 date=1324772949' Alıntı:
Neyse bugünlük bu kadar muhabbet yeter herkese iyi geceler ahmet abi yorumlarımız görmedin bile :)
gördüm yorumda yazdımm iyi bak anlş-*s

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg497692#msg497692 date=1324771592' Alıntı:
abi sen iste sabaha kadar burdayım :) ama muhabbet edecek konuyu bulamadım abi :S sen sorabilirsin mesela :D ;Dçok şükür iyiyiz sen :D
neyse senin uykun geldi iyi geceler tatlı rüyalar :)

atabey link=topic=7169.msg497710#msg497710 date=1324772888' Alıntı:
insan alışıyor yapacak bişi yok düyanın düzeni bu alışmak zorundasınızda alışmzsan zaten işinide randımanlı şekilde yapamazsın amblansla vardığın zaman kaza yerine parçalı şekildede olsa toplayıp gitmek zorundasın yapacak bişiyok ...
aynen öyle abi bi yerden sonra insan katılaşıyo empati yapmak yerine sadece işine odaklanıyosun ve çevredeki olayları otomatikman görmüyosun sadece aklında olan şey hastanın yaşam bulgularını en üst seviyede tutmak oluyo

şarklılı18 link=topic=7169.msg497714#msg497714 date=1324773266' Alıntı:
aynen öyle abi bi yerden sonra insan katılaşıyo empati yapmak yerine sadece işine odaklanıyosun ve çevredeki olayları otomatikman görmüyosun sadece aklında olan şey hastanın yaşam bulgularını en üst seviyede tutmak oluyo
aynen öyle sizin mesleğin şahsınıza kazandırdığı çok şeylerde vardır mesela o işi yapan insanların olgunlaşmasına çok faydası vardır bu işe başlamadan önceki halinden şimdiki düşüncelerin ço daha farklıdır dünyaya insanlara bakış açısı daha deyişmiştir ..mantık her zaman ön plandadır .

şarklılı18 link=topic=7169.msg497715#msg497715 date=1324773387' Alıntı:
neyse abi nöbetteyiz malum gece uzun bizi neyin beklediğini bilemiyoruz biraz dinlenmekte fayda var iyi geceler :)
saolasın sanada hayırlı geceler

Ben açayım dükkanı... :D
.......................................................

Dün kopan bir yapraktı, düşen kuru bir daldı
yarında Bu günden güzel değil bulacağın
Aç ellerini bak! Yanan avuçlarında
Dün gitmiş, yarın yok, bize bir bu gün kaldı

Ümit Yaşar OĞUZCAN

......................................................

S.aleyküm, Hayırlı sabahlar, :) hayırlı günler. :)