En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg501318#msg501318 date=1325243855' Alıntı:
S.a hayırlı günler 2011 in son Cum ' a sını kıldık, Allah kabul etsin.
Allah kabul etsin, hayırlı cumalar

aleyküm selam ve selamün aleyküm tüm dostlarıma :)
Cumanız Mübarek Olsun. Allaha emanet olun. Keder sizlerden uzak olsun inşallah.

A.s S.a iyi akşamlar hayırlı günler :)
bir kaç gündür yokum fark eden bie olmamış :(
salı günü odunları sardık çarşamba günü sabah mattacıyı almaya gttim ben gelrm dedi ipne adam sabh 11e kadar bekletti 3 saat erken kaldırdı :D sonra gettim odunları 1 romak yığdım kapının önüne. köye giderken motoru yıkadım derede sonra köye giderken 3 tane kırma köpek ön tekere öntekere koşuyolar dibine kadar bastım gene geçemedim sonunda el gazına dayandım baktım yovaş yovaş geride kaldılar :D köyde kar var hayat yok insan yok 10 15 tane foto çektim pc ye atamıyorm :( hafıza kartına şifre koymuştum unuttum okumuyor çözeblen varsa sölesin :D
Nail abey 3 lira kış piyasasına göre çok az bence. yazın bizim burda (bilecik) 2 2.buçuk arası gitti biz satmadık ağıra koyduk 500 balye gerisini hayvanlara verdik 5tlden flan samayı düşünüyorz şuan alıcı yok yada gören yok :D varsa alıcı bize gönder :D kg leri aynı :D

nh_fıat link=topic=7169.msg501460#msg501460 date=1325259710' Alıntı:
A.s S.a iyi akşamlar hayırlı günler :)
bir kaç gündür yokum fark eden bie olmamış :(
salı günü odunları sardık çarşamba günü sabah mattacıyı almaya gttim ben gelrm dedi ipne adam sabh 11e kadar bekletti 3 saat erken kaldırdı :D sonra gettim odunları 1 romak yığdım kapının önüne. köye giderken motoru yıkadım derede sonra köye giderken 3 tane kırma köpek ön tekere öntekere koşuyolar dibine kadar bastım gene geçemedim sonunda el gazına dayandım baktım yovaş yovaş geride kaldılar :D köyde kar var hayat yok insan yok 10 15 tane foto çektim pc ye atamıyorm :( hafıza kartına şifre koymuştum unuttum okumuyor çözeblen varsa sölesin :D
Nail abey 3 lira kış piyasasına göre çok az bence. yazın bizim burda (bilecik) 2 2.buçuk arası gitti biz satmadık ağıra koyduk 500 balye gerisini hayvanlara verdik 5tlden flan samayı düşünüyorz şuan alıcı yok yada gören yok :D varsa alıcı bize gönder :D kg leri aynı :D
a.s. nh ci :) kısa bi özet geçmişin :D
atabey link=topic=7169.msg501462#msg501462 date=1325260176' Alıntı:
slm hayırlı akşamlar arkadaşlar
a.s. ahmet abi

Tokmakcı link=topic=7169.msg501463#msg501463 date=1325260208' Alıntı:
a.s. nh ci :) kısa bi özet geçmişin :D a.s. ahmet abi
aynen çok kısa zuha-*-s zuha-*-s cidd*-*-*